Murat Alper
Üye
bana yardım edebilecek birisi yokmuarkadaşlar şu altı çizili olan yerde ne diyor acaba

bana yardım edebilecek birisi yokmuarkadaşlar şu altı çizili olan yerde ne diyor acaba

Yaklaşık olarak 10 dakika sonra sağ altta Wındows 10 bildirisinin geleceğini söylüyor.arkadaşlar şu altı çizili olan yerde ne diyor acaba
10 dakika içinde Windows 10 ikonu görünecek diyorbana yardım edebilecek birisi yokmu![]()
exit yaptım programdan bir sorun çıkarmı windows10.fix programından10 dakika içinde Windows 10 ikonu görünecek diyor
Sanmıyorum işlemlerini tamamlamış görünüyordu 10 dakika içinde görünürse işlem tamamdır [emoji106][emoji5]️exit yaptım programdan bir sorun çıkarmı windows10.fix programından
Beklicennasıl halledebilirim peki![]()
Edge çok iyi mi?.Explorerden bilen kötü. Oyle kasma gormedim .Bende dün gece yüklemiştim bu gün gerekli her şeyi kurdum sistem stabil şimdiye kadar hiç bir sorun yok cs go dada windows 7 ye oranla çok daha iyi performans alıyorum sistem gayet güzel olmuş kesinlikle tavsiye ediyorum kurmayan arkadaşlara .
Ek olarak Mıcrosoft Edgede çok ıyı fakat eklentı desteğı yok şu an![]()
Net değil.arkadaşlar şu altı çizili olan yerde ne diyor acaba
Şu an kullanıyorum gayet iyi.Hiç kasma falan yok bende.Edge çok iyi mi?.Explorerden bilen kötü. Oyle kasma gormedim .
Suan kuruluyor lisans yerini atlama kısmı var önceki windowslardaki gibi kurduktan sonra bilgilendirme yazarımAKK MKK dinlemedin hemen bitti seninki benim kardeşim bi yandan video izlemese biterdi sırf yavaşlamasın diye evde internet paketi açtım ama nafile 43% şuan
Beni deli etti bu meret. 2 hafta sonra sağlam ISO indirmek gerek
Fakat masaüstüne bilgisyarim ag bağlantıları gibi şeyleri ekleme kısmını bulamadım bir türlü bilen var mi yukleyenlerden ???
zaten 3 mbit internet hızı var 3 gb inicek diye öldüm anca gece iso dosyası ile halledebildim dün geceden beri kullanıyorum. Şahsen benim açımdan yani 2 gb ram dandik bir laptop olanlar için edge tarayıcı süper diyebilirim. Chrome benim pcde ciddi derecede ram yiyor ama edge yarısı
chrome'da 1080 p bir şey izlemeye çalıştığım zaman izleyemiyorumdum takılıyordu sürekli video ama edge'de öyle bir sorun yok şükür
benim driver'lardada sorun çıkmadı ilk yüklediğimde ekran çözünürlüğünü algılayamadı falan güncellemere baktım direkt kendi ekran kartının driveri yükledi uraştırmadı sağolsun
Vallahi açıkçası ben beğendim ama şunu beğenmedim Edge 'ye fazlayüklenirseniz çöküyor
mesela saniye aralıklarla sık kullanılanlar çubuğundan 4 sekme açtım direkt bir sekmeyi kapattıp tekrar açtı
böylede bir sorunu var ufak tefek ama güncellemeler ile çözerler
Herkese Hayırlı OlsunBunda öyle degil ışte bir türlü bulamadım nedense yok burdan kaldırılmış olması çok kötüWindows 8 ile hemen hemen aynı olması lazım. Sağ tık-kişiselleştir-masaüstü simgeleri