Galaxy S3 i9300 [ROM][6.0.1_r10][i9300]RESSURRECTION REMIX M [UBER-GCC 4.9][CM13]

Sponsorlu Bağlantılar

gacvokem

Üye
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR

Mahmutylmz00

Mahmutylmz00

Üye
kardeş şu kilit ve ana ekrandaki wallpaperlarını atabilir misin özelden ve ya burdan ?

yurdaer86

yurdaer86

Üye
5.5.2 versiyonunu kullanıyorum
Romu kurduktan sonra konuda verilen gapps ı kuruyorum sistem başlamıyor ama gapps ı kurmazsam gayet düzgün çalışıyor
Başlangıçta malesef ayarlar durdu hatası alıyorum ama olumsuz bir tarafını görmedim
Şuan gayet stabil şarj durumuda normal görünüyor

gacvokem

Üye
Romu kurduktan sonra konuda verilen gapps ı kuruyorum sistem başlamıyor ama gapps ı kurmazsam gayet düzgün çalışıyor
Başlangıçta malesef ayarlar durdu hatası alıyorum ama olumsuz bir tarafını görmedim
aynı hatalar benim teldede oldu başka rom kurdum, sıfır hataya yaklaşırsa bu romu kuracam

H0lligan

Üye
Bu arada 20-25 dkk once guzel bir rom buldum 5.1.1 hic bir sorun yok suan yarina kadarda boyle devam ederse paylasacam inşallah. Tek eksigi ses biraz dusuk onuda boeffla halleder zaten
yok orjinal tel.
onlarca rom yükledim ilk defa böyle birşeyle karşılaştım:))
Garip bende klon ama gitmiyor :)
Kernel kur sorunun cozulur

• Beğen
Tepkiler: gacvokem
meyrock

meyrock

Üye
    Konu Sahibi

resimde işaratlediğim yerleri(pil-şebeke sinyali ve diğerini) renkli nasıl yapıyoruz tema programıyla bir türlü bulamadım?
ilk konu mesajında kullandığım tema diye link vermiştim. oradan temayı indirip kullanın...

• Beğen
Tepkiler: gacvokem
yurdaer86

yurdaer86

Üye
2 günlük aktif kullanımdan sonra (3g, arama, mesaj vs. oyun hariç) ;
1 günü rahatlıkla çıkarıyorum daha önce kullandığım QS Final Rom (NL1)'e kıyasla şarj konusunda fark hissetmedim. Herhangi bir kernel ayarıda yapmadım orijinalinde ne geldiyse o ayarlı.
Gayet stabil çalışıyor şuana kadar problem çıkarmadı gayet memnun kaldım.

Konuda verilen gappsı kurmayın yoksa telefon açıldıktan sonra kurulum ekranında takılıp kalıyor. Belkide ben hatalı birşey yapmış olabilirim ama 3-4 defa denedim olmadı.

Linkte verdiğim gappsı kurarsanız bi sıkıntı yaşamazsınız. İçinde sadece google play var diğer google uygulamaları yok.

• Beğen
Tepkiler: gacvokem ve meyrock
meyrock

meyrock

Üye
    Konu Sahibi
1 günü rahatlıkla çıkarıyorum daha önce kullandığım QS Final Rom (NL1)'e kıyasla şarj konusunda fark hissetmedim. Herhangi bir kernel ayarıda yapmadım orijinalinde ne geldiyse o ayarlı.

Konuda verilen gappsı kurmayın yoksa telefon açıldıktan sonra kurulum ekranında takılıp kalıyor. Belkide ben hatalı birşey yapmış olabilirim ama 3-4 defa denedim olmadı.

Linkte verdiğim gappsı kurarsanız bi sıkıntı yaşamazsınız. İçinde sadece google play var diğer google uygulamaları yok.

Bilgilendirme için teşekkürler ...

gacvokem

Üye

arkadaşın verdiği apps kurduktan sonra roomda hiç bir hata oluşmadı , kulanıyorum 2 gündür gayet stabil .
birde beofle kernelle deniyecem bakalım nasıl olacak.
bu roma beofle kernellein hangi sürümünü kullanmak gerek bilen varmı.

H0lligan

Üye
arkadaşın verdiği apps kurduktan sonra roomda hiç bir hata oluşmadı , kulanıyorum 2 gündür gayet stabil .
birde beofle kernelle deniyecem bakalım nasıl olacak.
bu roma beofle kernellein hangi sürümünü kullanmak gerek bilen varmı.
cm 12.1 yaziyor sitede zaten onu indir :)

Üst Alt