Baranbaris
Üye
Zaten normal ISO olsa programla uğraştırmazdı bence de ama el mecbur yapacak birşey yokMs ye göre şimdi ki iso fasafiso deniyor. 2 hafta sonra gerçek iso hale gelecek deniyor iso isot oldu
Zaten normal ISO olsa programla uğraştırmazdı bence de ama el mecbur yapacak birşey yokMs ye göre şimdi ki iso fasafiso deniyor. 2 hafta sonra gerçek iso hale gelecek deniyor iso isot oldu
%31Bende de öyle 2 saate indiririz inşallah benimki de Superonline AKK aslında ben gece yükseltmek için açık bıraktım sabah bitmişti ama yuklemedim kötü yorumlar okuyunca ama artık devam
Benim %4 şuan sende durum ne?

Bir şey diyemem pc'den pc'ye değişiyor.Yardım arkadaşlat lütfen
Update yaparsan silinmez.meraba arkadaşlar orjinal ser ial keyli windows10'u cra ck yapabilmemiz mümkünmüdür acababirde windows updateden güncellemeleri yüklerken verilerimiz siliniyormudur acaba
![]()

0MG90 idmnin edge entegrasyonu yoktur belki ama diğer taryıcılarda çalışır. Ben yandex kullanıyorum sıkıntı yok.Sadece Witcher 3 açtı başka oyun açmıyor IDM'de çalışmıyor zaten. Yüklemek için 1-2 ay bekleyin.
update yapacam işteBir şey diyemem pc'den pc'ye değişiyor.
Update yaparsan silinmez.
@muratalperr55 KMSpico kullan işte daha![]()
ama windows 10 revize simgesi gelmedi daha dün windows 8.1'e güncellediydim 
Yardım edecek yokmu çok acil
Win8.1 in bütün updatelerini yap bakayım gelmesse çözümünü yazarım.update yapacam işte![]()
ama windows 10 revize simgesi gelmedi daha dün windows 8.1'e güncellediydim
![]()

şu cmd komutu ile yapılan bir yöntem varmış onu denesem sorun çözülürmü birde ben w8.1 bütün updatelerini yaptıydım önceden ve recovery ile w8'e geri döndüm w8.1'in bütün updateleri w8'de görünüyordu niyeyseWin8.1 in bütün updatelerini yap bakayım gelmesse çözümünü yazarım.![]()

Sen erken başladın galiba %8 ben şuan
Güzel haberler geliyorBen yükledim hemen hemen aynı özelliklerde laptopıma sıkıntı yok. 8.1 den hızlı geldi bana. 4500 için otomatik kendisi indirdi driver.
**IDM de çalışıyor bu arada.

Ben windows 8.1'i kurarken daha sisteme erisemiyorken rezerve etme kısmı çıkmıştı size çıkmadı mı?şu cmd komutu ile yapılan bir yöntem varmış onu denesem sorun çözülürmü birde ben w8.1 bütün updatelerini yaptıydım önceden ve recovery ile w8'e geri döndüm w8.1'in bütün updateleri w8'de görünüyordu niyeyse![]()
çıkmadı malesefBen windows 8.1'i kurarken daha sisteme erisemiyorken rezerve etme kısmı çıkmıştı size çıkmadı mı?

O zaman update kısmında isteğe bağlılar dahil hepsini güncelleyip bi reset atarsanız olur diye düşünüyorum bençıkmadı malesef![]()
şu yöntemi deneyecem yazı alıntıdırO zaman update kısmında isteğe bağlılar dahil hepsini güncelleyip bi reset atarsanız olur diye düşünüyorum ben

0MG90 idmnin edge entegrasyonu yoktur belki ama diğer taryıcılarda çalışır. Ben yandex kullanıyorum sıkıntı yok.
Bana garezi var o zaman W10'unBen yükledim hemen hemen aynı özelliklerde laptopıma sıkıntı yok. 8.1 den hızlı geldi bana. 4500 için otomatik kendisi indirdi driver.
**IDM de çalışıyor bu arada.

Çözülür.Ama başka arkadaşta denedik çözülmedi.Windows'dan kaynaklanıyor olabilir.Herkese aynı sürede vermedi çünkü.şu cmd komutu ile yapılan bir yöntem varmış onu denesem sorun çözülürmü birde ben w8.1 bütün updatelerini yaptıydım önceden ve recovery ile w8'e geri döndüm w8.1'in bütün updateleri w8'de görünüyordu niyeyse![]()