Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
csbaz

csbaz

Üye
Beyler şimdi güncelleme olarak yüklesem 10 u ekran kartının win 10 versiyonunu istermi pc yoksa kalırmı ?

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Vin 8.1 den devam [emoji41] [emoji377] Şaka bi yana çok isterdim geçmeyide ekran kartı driveri yok hd 4600 için [emoji53]
arkadaşlar eski sürüm ekran kartlarınız size sorun çıkarıyorsa yardım edicem yarın akşama. Sadece sabır. Driverlarınızı kurabiliceksiniz eski bile olsa :]
build 10166da yapıldı onaylandı :]

• Beğen
Tepkiler: csbaz
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bu arada ben bootla direk format attım ve driver istemedi benden ?

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sabırlı olmakta faydar ve her zaman temiz kurulum tavsiye edilir :oke:

Hayırlı geceler :bye2:

• Beğen
Tepkiler: afatsumlug97, -Börteçine- ve OnurYurdakul
ismail

ismail

Üye
ciddi yoğunluk söz konusu akşam 6 dan itibare n yoğunlaştı bilginize.... hala devam son pc

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sabahtan beri indiriyom %95

• Beğen
exp_l0it

exp_l0it

Üye
Bu arada ben bootla direk format attım ve driver istemedi benden ?
yükseltme yaptıysan w8 driver kullanıyo olabilir. Ya da iso içinde direk vardır. Bende eski model kart var. W7den sonra driver yok. Cmd özel yöntemi ile kuruluyo. Ama ccc kullanamıyosun.
Adil Kullanım Kotası (AKK) :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
:eller: güncelle güncelle bitmiyor ortak @papakudioflu :D 7. pc :kro2:
Ortak PC'ler tamam da acaba tabletlere de yüklesem mi diyorrrrdummm 10 inç tablete start verdim. Şimdi 7 inç için kaşınıyorum :ehe

• Beğen
exp_l0it

exp_l0it

Üye
Yurtlarda AKK yok :D gece fişek internet varmış doğrumu :D

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
yükseltme yaptıysan w8 driver kullanıyo olabilir. Ya da iso içinde direk vardır. Bende eski model kart var. W7den sonra driver yok. Cmd özel yöntemi ile kuruluyo. Ama ccc kullanamıyosun.
Adil Kullanım Kotası (AKK) :D
CCC ? Aklıma bir şey geliyor ama :D

• Beğen
Tepkiler: afatsumlug97
Invoke

Invoke

Üye
Preview Insider keyini girdim kabul etti

IDM çalışmıyor bu arada video indir dediğimde hata veriyor
NVIDIA falan güncellendi

Oyunlarını bir dene de sorun yoksa ben de yükleyeyim monster'a. IDM, preview de bile sorunsuzdu, farklı bir şeyle alakalıdır o durum.

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
Oyunlarını bir dene de sorun yoksa ben de yükleyeyim monster'a. IDM, preview de bile sorunsuzdu, farklı bir şeyle alakalıdır o durum.
aynen ben yuklmedim ama win 7 /8 ayni altyapiyla oldugu icin win 7 de calisin program 8 ve 10 dada calisir

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
arkadaşlar böyle bi sorun var en az 5 6 kere yeniden başlatıp duruyo kabul etmiyo güncellemeyi

csbaz

csbaz

Üye
arkadaşlar eski sürüm ekran kartlarınız size sorun çıkarıyorsa yardım edicem yarın akşama. Sadece sabır. Driverlarınızı kurabiliceksiniz eski bile olsa :]
build 10166da yapıldı onaylandı :]
Atı raedon hd 4600 olur demi ? Olursa valla cennetliksin.

Üst Alt