arkadaşlar eski sürüm ekran kartlarınız size sorun çıkarıyorsa yardım edicem yarın akşama. Sadece sabır. Driverlarınızı kurabiliceksiniz eski bile olsa :]Vin 8.1 den devam [emoji41] [emoji377] Şaka bi yana çok isterdim geçmeyide ekran kartı driveri yok hd 4600 için [emoji53]
sabahtan beri indiriyom %95ciddi yoğunluk söz konusu akşam 6 dan itibare n yoğunlaştı bilginize.... hala devam son pc
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
AKK de varsa ay sonu tabi.sabahtan beri indiriyom %95

oğlum dalga mı geçiyon la benleAKK de varsa ay sonu tabi.![]()

Niye? AKK yok mu?oğlum dalga mı geçiyon la benle![]()

yükseltme yaptıysan w8 driver kullanıyo olabilir. Ya da iso içinde direk vardır. Bende eski model kart var. W7den sonra driver yok. Cmd özel yöntemi ile kuruluyo. Ama ccc kullanamıyosun.Bu arada ben bootla direk format attım ve driver istemedi benden ?

yurttayım olum benNiye? AKK yok mu?![]()

Ortak PC'ler tamam da acaba tabletlere de yüklesem mi diyorrrrdummm 10 inç tablete start verdim. Şimdi 7 inç için kaşınıyorumgüncelle güncelle bitmiyor ortak @papakudioflu
7. pc
![]()

CCC ? Aklıma bir şey geliyor amayükseltme yaptıysan w8 driver kullanıyo olabilir. Ya da iso içinde direk vardır. Bende eski model kart var. W7den sonra driver yok. Cmd özel yöntemi ile kuruluyo. Ama ccc kullanamıyosun.
Adil Kullanım Kotası (AKK)![]()

Yöneticilerin kaç aygıtı var öyle :OOrtak PC'ler tamam da acaba tabletlere de yüklesem mi diyorrrrdummm 10 inç tablete start verdim. Şimdi 7 inç için kaşınıyorum![]()
Catalyst Control Center (CCC)CCC ? Aklıma bir şey geliyor ama![]()
yurttayım olum ben![]()

Preview Insider keyini girdim kabul ettiNasıl hallettin?
Yurt interneti hızlı değil miydi?yurttayım olum ben![]()

Preview Insider keyini girdim kabul etti
IDM çalışmıyor bu arada video indir dediğimde hata veriyor
NVIDIA falan güncellendi
aynen ben yuklmedim ama win 7 /8 ayni altyapiyla oldugu icin win 7 de calisin program 8 ve 10 dada calisirOyunlarını bir dene de sorun yoksa ben de yükleyeyim monster'a. IDM, preview de bile sorunsuzdu, farklı bir şeyle alakalıdır o durum.
Atı raedon hd 4600 olur demi ? Olursa valla cennetliksin.arkadaşlar eski sürüm ekran kartlarınız size sorun çıkarıyorsa yardım edicem yarın akşama. Sadece sabır. Driverlarınızı kurabiliceksiniz eski bile olsa :]
build 10166da yapıldı onaylandı :]