Haber Samsung Galaxy S6 Mini Görselleri Gözüktü!

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
HD Ekran olması çok iyi bir detay

4.6 inç veya 4.7 inç 1280x720 piksel HD SuperAMOLED ekran
Qualcomm Snapdragon 808 işlemci
Adreno 418 grafik işlemcisi
2 GB RAM
16 GB depolama
Parmak izi okuyucu
16 Megapiksel arka kamera
5 Megapiksel ön(selfie) kamera
sd kart destegi yok galiba 16 gb benim gibi birisine yeter ama bence sd kart olması lazım veya 32 gb modelini yapabilir

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
sd kart destegi yok galiba 16 gb benim gibi birisine yeter ama bence sd kart olması lazım veya 32 gb modelini yapabilir
Microsoft çok dillendiriyor ondaki gibi 50GB dropbox veriliyordu eskiden kaldırılmadıysa eğer aklında cihazı almak varsa kullanmayı düşünebilir kullanıcılar. 32Gb olur bence ama Türkiye'ye gelmesi için talep edilmesi lazım.

yeumyang

yeumyang

Moderator
Microsoft çok dillendiriyor ondaki gibi 50GB dropbox veriliyordu eskiden kaldırılmadıysa eğer aklında cihazı almak varsa kullanmayı düşünebilir kullanıcılar. 32Gb olur bence ama Türkiye'ye gelmesi için talep edilmesi lazım.
evet aklımda cihazı almak var tanıtılmasını bekliyorum mini telefon istiyorum ama a3 gibi donanımı düşük bir cihaz degil sony compakt modelleri hoşuma gidiyor bu tanıtılınca samsung veya sony compakt modellerinden birini alacagım benim icin pilde önemli en az 2 gün gitmesi lazım dedegim gibi tanıtılmasını bekliyorum

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
evet aklımda cihazı almak var tanıtılmasını bekliyorum mini telefon istiyorum ama a3 gibi donanımı düşük bir cihaz degil sony compakt modelleri hoşuma gidiyor bu tanıtılınca samsung veya sony compakt modellerinden birini alacagım benim icin pilde önemli en az 2 gün gitmesi lazım dedegim gibi tanıtılmasını bekliyorum
Ben miniye özel tanıtım yapılacağını düşünmüyorum. Compact'in mah değeri daha yüksektir büyük ihtimalle çünkü kalın kasası var.

yeumyang

yeumyang

Moderator
Ben miniye özel tanıtım yapılacağını düşünmüyorum. Compact'in mah değeri daha yüksektir büyük ihtimalle çünkü kalın kasası var.
not 5 le birlikte tanıtılma ihtimali var 2600 mah pille gelecegi haberleri vardı zaten compakt tada 2600 pil var bakalım tanıtılsın ikisi arasında secim yapacagım

byAndroid

byAndroid

Üye
Ben 2600 olacağını düşünmüyorum s6 dan iyi batarya olur ve 720p off çok güzel olur aslında ekran süresi coşar :D

yeumyang

yeumyang

Moderator
Ben 2600 olacağını düşünmüyorum s6 dan iyi batarya olur ve 720p off çok güzel olur aslında ekran süresi coşar :D
eger pili s5 mini gibi 2100 ile gelirse almayabilirim cünkü sony compakt modelleri 2 gün pil ömrü veriyor zaten 720 de 2600 pille geliyor benim icin pil cok önemli hergün şarj etmeyi sevmiyorum
aslında s6 mini sony ile rekabet etmek icin güclü donanımla gelecek pilide güclü olur

byAndroid

byAndroid

Üye
Benim düşüncem pil 2300-2500 arası gelecek

Polymath

Polymath

Üye
Bence hd ekran olmamis. Fiyati gelecek 1600 1700 belkide. O fiyata sony z3 alinir..

S6 2k ekran. E bari bunu full hd yapsalarmis..
Ha eger batarya iyi olursa 2600mah filan sarji iyi gider

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Süper Amoled farkı hissettirmez ;)

byAndroid

byAndroid

Üye
4.7 inçlik 1080p telefon görmedim ben

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bence hd ekran olmamis. Fiyati gelecek 1600 1700 belkide. O fiyata sony z3 alinir..

S6 2k ekran. E bari bunu fu ll hd yapsalarmis..
Ha eger batarya iyi olursa 2600mah filan sarji iyi gider
S6 2550 mah okduguna gore kardeside 2000 olur herhalde :)

yeumyang

yeumyang

Moderator
2000 le gelecekse hic gelmesin daha iyi bence 2300 veya 2600 le gelir

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
2000 le gelecekse hic gelmesin daha iyi bence 2300 veya 2600 le gelir

Bence samsung küçük pil ile daha uzun pil ömrü hedefliyor bu yuzden büyük pil tercih etmiyecektir yine :)
Birde hizli sarj olayi var :)

byAndroid

byAndroid

Üye
2000 le gelirse şaşırmıyorum Galaxy Alpha geldi bi an gözümün önüne :D

byAndroid

byAndroid

Üye
alpha yıda düşünmüştüm pilinden dolayı almamıştım inşallah güclü pil ile gelir
Aslında Alpha fena değil pil yönünden 1 günü rahat çıkartıyormus. 4 saat ekran süresi alıyorlar bu da yeter zaten tabi bu kitkat da böyle. Lolipop da baya düşmüş pil süresi

yeumyang

yeumyang

Moderator
Aslında Alpha fena değil pil yönünden 1 günü rahat çıkartıyormus. 4 saat ekran süresi alıyorlar bu da yeter zaten tabi bu kitkat da böyle. Lolipop da baya düşmüş pil süresi
bana normal kullanımda en az 2 gün pil ömrü lazım hergün cihazı şarj etmekten gına gelmişti s6 mini tanıtılsın s6 mini veya sony compakt modellerinden birini alacagım sony 2 gün pil ömrü veriyor ikisi arasında karar verecegim

hikmet366

hikmet366

Üye
1800 var mıdır fiyatı?

Üst Alt