Clash of clans tarzı oyun oynarım spotify den müzik dinlerim face internete vb bakarım bukadarOncelikle g7 alacaksan g2deki oyun performansini bekleme.. Kamera kasa kalitesi ve batarya yönünden g2den daha iyi huawei. Ustelik hic isinma yapmaz. Android 5 eylulde gelecek huawei yamuk yapmazsa
Ama oyun oynayacaksan onermem. Oyunlari acar ama medium ayarda
Öyle ama G2 nin ısınması beni telefondan soğuttu. G7 oyun ve ppi hariç herşeyiyle g2 yi alır gibiF1den Vosvosa binmek gibi bişey![]()
G2 eskidi artık g7 daha stabil ve kullanışlı gibiBence mantıksız.
Clash of clans tarzı oyun oynarım spotify den müzik dinlerim face internete vb bakarım bukadar
o tur oyunlar da hic sknti yokk
) sarj performansina bayilacaksin zaten
G2 daha iyidir diyorlar karar veremedim satsammı diyeOzaman gonul rahatligiyla al kardesim. Bende Clash of clans oynuyorum.boom beach filano tur oyunlar da hic sknti yokk
) sarj performansina bayilacaksin zaten
![]()
G2 daha iyidir diyorlar karar veremedim satsammı diye
Rahatlıkla geçebilirsin. Asphalt 8 ide kaldırır tabi ama g2 havası vermez. günlük kullanımda normal şeyler yapıyorsun zaten farkı çok hissetmezsinClash of clans tarzı oyun oynarım spotify den müzik dinlerim face internete vb bakarım bukadar
Telefonu nerden almamı önenirsin ?Kardesim ben g2den g7 ye geçtim. Pisman degilim. G7 de en azindan kronik sorun yok.. Performans olarak gunluk kullanimda oyle fazla fark hissetmezsin.
Ayrica g7 kullanmayip daha stabil degil diyenlere hayranım. Telefonum 6 aydir elimde daha bir kere format atmadim. Şişme olmadi.
G2 kadar performansli degil bunu diyorum. Ekran kalitesi olarak farki anlamazsin.. Forumdonanimdaki klube gel ordaki konuyu oku birde. İncelemeleri izle
Kvk garantili olduğu surede yada.bilindik garanti oldugu surece sıkıntı yokTelefonu nerden almamı önenirsin ?
istediğin yerden alabilirsiniz..