Telefon Tavsiyesi Lg g2 satıp huawei g7 almak

Sponsorlu Bağlantılar

Bugrasoydan

Üye
    Konu Sahibi
Lg g2 satıp huawei g7 almak
Lg g2 çok ısınmaya başladı ve pil hızlı azalmaya başladı. Bunu satıp huawei g7 almayı düşünüyorum. Metal tasarım vb çok hoşuma gitti pilide iyi dayanıyormuş sizce alayımmı

Polymath

Polymath

Üye
Oncelikle g7 alacaksan g2deki oyun performansini bekleme.. Kamera kasa kalitesi ve batarya yönünden g2den daha iyi huawei. Ustelik hic isinma yapmaz. Android 5 eylulde gelecek huawei yamuk yapmazsa:)

Ama oyun oynayacaksan onermem. Oyunlari acar ama medium ayarda

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Bugrasoydan

Üye
    Konu Sahibi
Oncelikle g7 alacaksan g2deki oyun performansini bekleme.. Kamera kasa kalitesi ve batarya yönünden g2den daha iyi huawei. Ustelik hic isinma yapmaz. Android 5 eylulde gelecek huawei yamuk yapmazsa:)

Ama oyun oynayacaksan onermem. Oyunlari acar ama medium ayarda
Clash of clans tarzı oyun oynarım spotify den müzik dinlerim face internete vb bakarım bukadar

Emre

Üye
F1den Vosvosa binmek gibi bişey :D

• Beğen
Tepkiler: ıRagnaRı
Invoke

Invoke

Üye
Bence mantıksız.

Polymath

Polymath

Üye
Clash of clans tarzı oyun oynarım spotify den müzik dinlerim face internete vb bakarım bukadar

Ozaman gonul rahatligiyla al kardesim. Bende Clash of clans oynuyorum.boom beach filan:) o tur oyunlar da hic sknti yokk:)) sarj performansina bayilacaksin zaten:)

Bugrasoydan

Üye
    Konu Sahibi
Ozaman gonul rahatligiyla al kardesim. Bende Clash of clans oynuyorum.boom beach filan:) o tur oyunlar da hic sknti yokk:)) sarj performansina bayilacaksin zaten:)
G2 daha iyidir diyorlar karar veremedim satsammı diye

Invoke

Invoke

Üye
Daha stabil mi? Hiç de değil. Sıkıntılarınız varsa yazılımsal olarak ağırlaşmış geliyorsa stock romu tekrar yükleyin ya da aosp rom flashlayın ya da L ile sorununuz varsa KK a dönün. Kesinlikle daha stabil değildir G7.

Dahs güçlü işlemci sadece oyun oynarken işe yaramıyor, günlük kullanımda da farkı hissedersiniz.

Ayrıca en büyük iki kaybınız:
1. 5.5" 720p ekrana geçeceksiniz.
2. Ekran/Kasa oranı daha kötü daha çok boşluğu olan bir cihaza geçmiş olursunuz.

mrzstyl

mrzstyl

Üye
G2 satılıpta G7 alınmaz :lac::trip:

Polymath

Polymath

Üye
G2 daha iyidir diyorlar karar veremedim satsammı diye

Kardesim ben g2den g7 ye geçtim. Pisman degilim. G7 de en azindan kronik sorun yok.. Performans olarak gunluk kullanimda oyle fazla fark hissetmezsin.

Ayrica g7 kullanmayip daha stabil degil diyenlere hayranım. Telefonum 6 aydir elimde daha bir kere format atmadim. Şişme olmadi.

G2 kadar performansli degil bunu diyorum. Ekran kalitesi olarak farki anlamazsin.. Forumdonanimdaki klube gel ordaki konuyu oku birde. İncelemeleri izle

byAndroid

byAndroid

Üye
Rahatlıkla geçebilirsin. Asphalt 8 ide kaldırır tabi ama g2 havası vermez. günlük kullanımda normal şeyler yapıyorsun zaten farkı çok hissetmezsin

Bugrasoydan

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim ben g2den g7 ye geçtim. Pisman degilim. G7 de en azindan kronik sorun yok.. Performans olarak gunluk kullanimda oyle fazla fark hissetmezsin.

Ayrica g7 kullanmayip daha stabil degil diyenlere hayranım. Telefonum 6 aydir elimde daha bir kere format atmadim. Şişme olmadi.

G2 kadar performansli degil bunu diyorum. Ekran kalitesi olarak farki anlamazsin.. Forumdonanimdaki klube gel ordaki konuyu oku birde. İncelemeleri izle
Telefonu nerden almamı önenirsin ?

Polymath

Polymath

Üye
Telefonu nerden almamı önenirsin ?
Kvk garantili olduğu surede yada.bilindik garanti oldugu surece sıkıntı yok :)istediğin yerden alabilirsiniz..

İnceleme videolarini izleyin yinede. İicinizde soru işareti kalmasin.. Forumdonanimhaber de ayrinli konumuz mevcut. Bakmanizi tavsiye ederim

Üst Alt