0MG90
Üye
Baktım Türkiye romu diye geçiyor. İstersen biraz daha bekle veya ftf indir Xperifirm'le kur.Yok kardeşim o koddan baktım 1282−1401 bu yazıyor sorgulamada hata veriyor.
Baktım Türkiye romu diye geçiyor. İstersen biraz daha bekle veya ftf indir Xperifirm'le kur.Yok kardeşim o koddan baktım 1282−1401 bu yazıyor sorgulamada hata veriyor.
Bilgisayarda linux ubuntu var. O proğramlar çalışmıyor. Ota'yı beklicem mecbur. Türkiye romuna ne zaman gelir bakabileceğimiz bir site varmı acaba?Baktım Türkiye romu diye geçiyor. İstersen biraz daha bekle veya ftf indir Xperifirm'le kur.
Türkiye için çıktı zaten sorun oradaBilgisayarda linux ubuntu var. O proğramlar çalışmıyor. Ota'yı beklicem mecbur. Türkiye romuna ne zaman gelir bakabileceğimiz bir site varmı acaba?

Neden gözükmüyor peki bende:-)Türkiye için çıktı zaten sorun orada![]()
Bilmiyorum, kontrol et sürekliNeden gözükmüyor peki bende:-)

Eyvallah yardımın için Kardeşim. Bekleyelim bakalım ne zaman gelecek. :-)Bilmiyorum, kontrol et sürekli![]()
Ara ara kontrol edip beklicez. Yada imkanı varsa bilgisayardan denesin.Arkadaşımda Z3 Compact var, haber verdim ama onunki de güncellemeyi görmüyor.
İsimleri yok derken?C4 ün başı kel mişaka maka yeni jenerasyon sony lerin neden isimleei yok 5.1 için
Haberde 5.1 alacak cihazlar içinde isimleri yok c4 ve m4 aqua nınİsimleri yok derken?
Bir bilgim yok dostum. Ama yeni ve güncel cihaz alırlar yakında.Haberde 5.1 alacak cihazlar içinde isimleri yok c4 ve m4 aqua nın
Otaya çokmu geç düşer acaba.Ben güncelledim otaya düşmüyor . Bilgisayardan güncelledim. Tema falan ekranda takılı kaldı bildiğin bug var gibi. Sonra kendi kendine on kere reset attı. Şimdi düzeldi herşey yoksa sıfırdan kurup onarma yapacaktım. Ama tek fark ettiğim bildirim sesleri yine azıcık azalmış gibi... :-(
En az bi kaç gün.Otaya çokmu geç düşer acaba.
Nerde yazıyo dostum? Kaynak?En az bi kaç gün.
Kaynak değil tecrübe.Nerde yazıyo dostum? Kaynak?
Neyin tecrübesi?Kaynak değil tecrübe.