Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Ben lisanslı istiyorum ama :hmmm antirivirusunden ofis yazılımına oradan oyunlarına kadar lisanslı yazılım kullanan biriyim ben
ben herşeyi sahte kullanan biriyim. :ehe ne para ödicem yenisi çıkıcak ona da para vercen ohoo o ölme eşşeğim ölme

ANIL

ANIL

Admin
Windows 10 yükseltmesinin geldiğine yönelik bilgiler var arkadaşlar. C:\ içerisinde $Windows.BT klasörüne dosyalar inmeye başlamış. Kontrol edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: abandonware
exp_l0it

exp_l0it

Üye
Windows 10 yükseltmesinin geldiğine yönelik bilgiler var arkadaşlar. C:\ içerisinde $Windows.BT klasörüne dosyalar inmeye başlamış. Kontrol edebilirsiniz.
acaba amerika saatine göre gece 12demi devreye sokucaklar?

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
Görev yöneticisinde Modern Setup,Windows 10 Setup,Windows Update adında 3 görev çalışıyor.
ve gwx de kaybolmuş

• Beğen
Tepkiler: SerdarCoruk
exp_l0it

exp_l0it

Üye
ay çok heyecanlı :D
yanlışmış pardon :D
29unda insiderlar 30unda rezerveler geçicek filan diyo bazı yerlerde.
"9PM’de (TSİ 29 Temmuz 11:00) ilk bilgisayarlara
yüklenmeye başlanacak. Windows 8 ve 7 kullanıcısı olup, Windows 10 güncellemesi için önceden kayıt olan ve uygun bir
donanıma sahip olan kullanıcılar içinse Microsoft,
Windows 10 ön yükleme aracını bilgisayarlara
kurmaya başlamış durumda. Microsoft, Windows
10’u 8 ve 7 kullanıcıları için ücretsiz olarak
yayınlayacağı için oldukça yüksek bir talep bekliyor. Bu yüzden kullanıcıları yoğunluk sırasında
mağdur etmemek için yüklemeleri blok halinde
yapacak, kullanıcılar tamamı çıkar çıkmaz Windows
10’a direkt olarak erişemeyecek."
kaynak:webrazzi
"Web sitesi oldukça interaktif bir altyapıya sahip. Örneğin, Windows 10'u bekleyen kullanıcıların tweet'lerini etkileşimli bir harita üzerinde görebiliyor ve onlarla iletişime geçebiliyorsunuz.
Sayfada Microsoft çalışanlarının fotoğrafları ve
Microsoft'un Windows 10 çalışmalarıyla ilgili
önemli enstantanelerin yer aldığı bir galeri de var. Ayrıca, Microsoft'un #UpgradeYourWorld hashtag ‘ini kullanarak Windows 10'la ilgili beklentilerinizi
de paylaşmanız mümkün olabiliyor. Sayfanın geri
kalanında "Windows 10'a geçmek için 10 neden"
başlığı altında Windows 10’un öne çıkan özellikleri
de sıralanıyor. Bu özelliklerin her birine tıklamanız
ve detaylara ulaşabilmeniz de mümkün kılınmış. Ayrıca web sitesinde detaylı Word dokümanlarının
da Windows 10 kullanıcılarının hizmetine sunulduğu, bu dokümanlarda gerekli tüm
detayların yer aldığı da dikkat çekiyor. Microsoft’un Windows 10 için hazırladığı bu özel
sayfaya adresinden ulaşılabiliyor. Web sayfası henüz sadece İngilizce olarak hizmet veriyor."
kaynak:tamindir

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: abandonware

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
ben hemen yuklemeyexem bekleyecem sikinti felan cikarsa diye

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
şimdi benim evdeki pcye win10 kurabilirmiyim rezervasyon yok ve internette yok format yoluyla ?

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
3 gb ram var pc'de şu an windows 7 32 bit ultimate var windows 10 64 bit kurayımmı sizce sıkıntı olurmu ?

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
şimdi benim evdeki pcye win10 kurabilirmiyim rezervasyon yok ve internette yok format yoluyla ?
abi zaten 29 temmuzda herkes indirebilcecek bu sadece onkayit hotmailini yaz belki bos pc bulursam rezerve ederim abi
3 gb ram var pc'de şu an windows 7 32 bit ultimate var windows 10 64 bit kurayımmı sizce sıkıntı olurmu ?
bence win 10 32 bit kur 4 gb ram alti icin onermiyorlar 64 bit

ismail

ismail

Üye
Bende gizli windows klosörü 2.90gb sizde ne kadar

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Birde şu an tüm güncellemeler yüklü güncellemeler kısmına baktığımda güncelleme yüklemiyor fakat sağ altta simgelerde güncelleme yüklüyor %34 windows 10 olabilirmi bu ?

Karavelaa

Üye
Birde şu an tüm güncellemeler yüklü güncellemeler kısmına baktığımda güncelleme yüklemiyor fakat sağ altta simgelerde güncelleme yüklüyor %34 windows 10 olabilirmi bu ?
Windows10'da güncelleştirme yüklenirken sağ altta gözükmüyor ama ayarları kurcalayınca çıkabilir ;)

Üst Alt