abandonware
Üye
Ben lisanslı istiyorum amaDemekroside çareler tükenmez![]()
antirivirusunden ofis yazılımına oradan oyunlarına kadar lisanslı yazılım kullanan biriyim benBen lisanslı istiyorum amaDemekroside çareler tükenmez![]()
antirivirusunden ofis yazılımına oradan oyunlarına kadar lisanslı yazılım kullanan biriyim benben herşeyi sahte kullanan biriyim.Ben lisanslı istiyorum amaantirivirusunden ofis yazılımına oradan oyunlarına kadar lisanslı yazılım kullanan biriyim ben
ne para ödicem yenisi çıkıcak ona da para vercen ohoo o ölme eşşeğim ölmebende olduydu windows 7 home basic yasal vardıGunvellemeyi manuel olarak ta yüklemiyor hacı![]()
acaba amerika saatine göre gece 12demi devreye sokucaklar?Windows 10 yükseltmesinin geldiğine yönelik bilgiler var arkadaşlar. C:\ içerisinde $Windows.BT klasörüne dosyalar inmeye başlamış. Kontrol edebilirsiniz.
Bende olmadıbende olduydu windows 7 home basic yasal vardı
neyse zaten 1 yıl içinde geçiş ücretsizmis 
Yanılıyorsunben herşeyi sahte kullanan biriyim.ne para ödicem yenisi çıkıcak ona da para vercen ohoo o ölme eşşeğim ölme

Virüstür o virüsGörev yöneticisinde Modern Setup,Windows 10 Setup,Windows Update adında 3 görev çalışıyor.

abi zaten 29 temmuzda herkes indirebilcecek bu sadece onkayit hotmailini yaz belki bos pc bulursam rezerve ederim abişimdi benim evdeki pcye win10 kurabilirmiyim rezervasyon yok ve internette yok format yoluyla ?
bence win 10 32 bit kur 4 gb ram alti icin onermiyorlar 64 bit3 gb ram var pc'de şu an windows 7 32 bit ultimate var windows 10 64 bit kurayımmı sizce sıkıntı olurmu ?
Sistem gereksinimi 2 gb ama ?bence win 10 32 bit kur 4 gb ram alti icin onermiyorlar 64 bit
yani pc uzmanlari oyle oneriyo ama sen bilirsinSistem gereksinimi 2 gb ama ?
Benim kullandığım var Pro veya HOME varşimdi benim evdeki pcye win10 kurabilirmiyim rezervasyon yok ve internette yok format yoluyla ?
Windows10'da güncelleştirme yüklenirken sağ altta gözükmüyor ama ayarları kurcalayınca çıkabilirBirde şu an tüm güncellemeler yüklü güncellemeler kısmına baktığımda güncelleme yüklemiyor fakat sağ altta simgelerde güncelleme yüklüyor %34 windows 10 olabilirmi bu ?