Galaxy S3 i9300 [ROM][6.0.1_r10][i9300]RESSURRECTION REMIX M [UBER-GCC 4.9][CM13]

Sponsorlu Bağlantılar

YuKa

Üye
Hocam onu masaustundeyken herhangi bi yere basili tut alttan menu secenekleri gelecek alttan yukari dogru kaydir secenekler cikacak
Cekmece ayarlarinda sayfa gorunumu dikeyden sayfaya getir sorun duzelir
Ayrica arkadaslar telefon asiri isiniyor ne yapmam lazim yardimci olursaniz kernel olarak boeffla yukledim??? Bundan mi kaynaklaniyor acaba ?

webersin

webersin

Üye
iptal silinebilir yanlış konu.

gacvokem

Üye

resimde işaratlediğim yerleri(pil-şebeke sinyali ve diğerini) renkli nasıl yapıyoruz tema programıyla bir türlü bulamadım?

H0lligan

Üye
Tarayicida acayip bir kasma var klavye de de her tusdan farkli titresim geliyor kimi tuslardan hic titresim gelmiyor oyun performansini denemedim onuda deneyince yazarim ama ayarlar uygulamalardan ram kullanimina baktigimizda o kadar iyi gorunmuyor ama gorecez bakalim hadi hayirlisi

hiu482

Üye
Hocam son sürüm ile birlikte şarj durumu nasıl? Şu an en iyi haliyle 4 saat 30 dakika gördüm romda. Kitkat/LP farketmez kullandığım cyanogen vb romlarda en fazla 2-3 saati görebiliyordum(kernel fark etmiyor) Kötüys denemeyelim...
Cok iyi şarji var. 9 saat bekleme hsüresinde %8 gitti. (50 uygulama kurulu.) cpu ayarini düşürerek tasarruf yapabilirsiniz. Multitasking mükemmel. Bildirimler anında geliyor ve takılma donma yok. Ekran süresi de baya iyi geliyor. İnternette dolasmada felan 4 5 saat şarj gidiyor. Ortalama kullanımda. 2 gün gider. Boeffla kerneli tavsiye ederim bu arada. Klavyede de lg nin kendi klavyesi var. Rakamlar üstte modu da var ayrıca. Cm11 için port edilmiş sony kamera ve samsung tw'yi de kurabilirsiniz.

hiu482

Üye
Bu arada illa lollipop kurucaksaniz temasek cm12.1 veya normal cm12.1 romunu kurun.

H0lligan

Üye
Tekken 6 performansi baya dusdu minecraft zaten acilmiyor romda da kasmalar var ses paneli ölü gibi
Bu arada illa lollipop kurucaksaniz temasek cm12.1 veya normal cm12.1 romunu kurun.
Aynen temasek i bede seviyorum cok hos ama bliss pop 3.6 daha stabil
Cok iyi şarji var. 9 saat bekleme hsüresinde %8 gitti. (50 uygulama kurulu.) cpu ayarini düşürerek tasarruf yapabilirsiniz. Multitasking mükemmel. Bildirimler anında geliyor ve takılma donma yok. Ekran süresi de baya iyi geliyor. İnternette dolasmada felan 4 5 saat şarj gidiyor. Ortalama kullanımda. 2 gün gider. Boeffla kerneli tavsiye ederim bu arada. Klavyede de lg nin kendi klavyesi var. Rakamlar üstte modu da var ayrıca. Cm11 için port edilmiş sony kamera ve samsung tw'yi de kurabilirsiniz.
Sen son surumumu indirdin bende son surum varda cok kasma var dedigim gibi
Tekken 6 performansi baya dusdu minecraft zaten acilmiyor romda da kasmalar var ses paneli ölü gibi

Aynen temasek i bende seviyorum cok hos ama bliss pop 3.6 daha stabil

Sen son surumumu indirdin bende son surum varda cok kasma var dedigim gibi
Bu arada bu yazdigim kasmalar gapps yokken gapps kursam kim bilir ne olacak

gacvokem

Üye
Yükleyen arkadaşlar en son güncel romu kurduktan sonra tel açılıp kapanaırken sizdede malesef ayarlar durdu hatası oluyormu ?

H0lligan

Üye
cevap için teşekkürler peki güncel romun üstüne gaps dosyasınıda kurdunuzmu yoksa sadece rom dosyasınımı kurdunuz
gapps siz kullandim ve stabilite berbat gapps kursam stock dan beter olacak heralde

• Beğen
Tepkiler: gacvokem

H0lligan

Üye
teşekkür sıfır sorunlu hangi romu önerirsiniz?
0 sorun diye birsey yok oncelikle onu aklindan cikar yada ben bulamadim suan xda dan yeni bir rom buldum onu deniyecegim zaten guzelse burayada konu acicam onun disinda favorim bliss pop 3.6 son degil ondan bi onceki surum 10 numara valla harika birsey ondan sonraki en iyiside temasek cm 12.1 bunlar i siddetle tavsiye ederim dedigim romda guzel cikarsa acicagim konuya senide etiketlerim :) haberin olur

• Beğen

gacvokem

Üye
teşekkürler izlemedeyim
0 sorun diye birsey yok oncelikle onu aklindan cikar yada ben bulamadim suan xda dan yeni bir rom buldum onu deniyecegim zaten guzelse burayada konu acicam onun disinda favorim bliss pop 3.6 son degil ondan bi onceki surum 10 numara valla harika birsey ondan sonraki en iyiside temasek cm 12.1 bunlar i siddetle tavsiye ederim dedigim romda guzel cikarsa acicagim konuya senide etiketlerim :) haberin olur
bahsetiğin romların linkini verebilirmisin bir deneyeyim

hiu482

Üye
@H0lligan hocam ben temasek cm11'den bahsediyorum. Bazı özellikleri kapatın baya stabil oluyor

H0lligan

Üye
@gacvokem arkadasda dogruladi bahsettigim buydu kur dene ama istersen once arkadasin dedigi gibi temasek cm11 deneyebilirsin

• Beğen

Üst Alt