Internetten alacaksan monster bakabilirson 17 inc tercoh ettim ben zira buyuk ekran her zaman iyidir kanaatindeyim 15.6 ufak geliyor asuslarada baktim ama donanim ve ekranda onemliydi i5 liside var acerin 2660 biraz takintili oldugun icin magazadan kutuyu acip kontrol ederek almak istedim yoksa netten monster falan da bakabilirsin eger sorun cikarsa ugrasirim falan diyorsanSukur yaa duzgun cevap veren 2.kisisin tesekkurler
i5 i7 arasında her zaman fark vardır ne yaptıgınız onemli fark olmasa neden i5 ve i7 olarak satılsın ki acer bana mantıklı geldi birde ssd slotunun olması ilerde m2sata takar upgrade yaparım diye dusundurdu bana ekranıda cabasıMonsterede baktimda tasarimini begenmedim ayrica asusta niye renk secenegi yok bide asusta i5 le i7 arasinda performans acisindan farklilik varmi
asus alacaktım kasası icin msı a baktım ge70 magazalardaki fiyatları cok ucuktu asuslarda 3500 falandı hemde donanım daha alt seviyeydi acere gore birde üstüne ssdi slotu yok cd rom u sokup ssd takıyorsunuz merak ettiginiz birsewy olursaa acer düsünürseniz yardımcı olurum ben monsterı tasarım icin degil markaya ve kasaayya güvenemedigimden tereddütteydim bizimkilerde internetten alma sansın yok deyince kaldı zaten asus n550jk asus g550jk msı ge60 ge70 acer vn7 dşüşünebilirsin ben bu modellere bakıyordum fiyat performans olarak en uygunu acer geldi i5li modeli goldda 2660 acerinpilleri kaliteli değil çok titiz kullanmazsan 30 dk bile dayanmıyor(pil çabuk ölüyor ilk alındığında normal pil ömrüne sahip)Acer iyi degil diyolar
benim acer alan arkadaşlarımdan hep pili çabuk ölüyor fişten çekince 30 dk bile gitmiyor diyorlar benim sony laptopum var aldıım günden beri hep 3 saat pil ömrü veriyorAcerlar dimi
hayır 2 yıldır hiç üretilmediVaio pc uretmiyolarmi artik
Senin bilecegin is benim hosuma gitti benim butcem 4000 tl idi ama pazla vermek istemedim hor kullanmadigin surece isimi gorur dedim zira asuslar falan almak icin baktigimda magazada 3500 ve acera kasanin aliminyum olmasi haric hic artisi yoktu bende acera yoneldim kullanan 3 5 kisiyle konusup yoksa sonu er le bitiyo turk mali diye almayacaktim japon mali dedilerAcer iyi degil diyolar

Exper almislar ondan cektikten sonra sonu er le biten turk mali almam dedim bunuda bi abi cok onerdi fiyat olarakta kafama yatijca aldim 3190 a ekran muazzam lg uretmis paneli ipsTurk maliysa sakin alma zaten:-)