en iyi bilgisayar

Sponsorlu Bağlantılar

her yonden islevleri iyi olan laptoplar hangileri

• lenovo G50-70 core i7 4510u2.0 ghz 6GB-1TB-15.6-2GB-W8 NOTEBOOK

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .
Kırklareli20

Kırklareli20

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatlari nedir

Kırklareli20

Kırklareli20

Üye
    Konu Sahibi
Tamam sagol

mabdussamed

mabdussamed

Üye
en iyi diye bir şey yoktur bütçene en uygun olanı vardır , bütçene göre lenovo modellere bakabilirsin

Kırklareli20

Kırklareli20

Üye
    Konu Sahibi
Yani:-)

Shay-Patrick-Cormac

Shay-Patrick-Cormac

Üye
bilgisayar 3-5 bin lira

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ne kadar ekmek o kadar köfte bilgisayarda en iyi yoktur
Bütçeye göre en iyisi vardır
Sen 5bin tl lik bi pc istersersen A markası yok ben 2bin tl lik bi pc istiyorum diyorsan B markası gibi değişkenlik gösterir

Kırklareli20

Kırklareli20

Üye
    Konu Sahibi
Marka ve ozellik bakimindan en iyisini ariyorum ben her isimi gorsun istiyorum sadece oyun oynamak degil yani her turlu isimi zorlanmadan yapabiliyim

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Her markanın hem giriş ve hem de amiral gemisi modelleri var
Siz eğer bi markanın amirali ile diğer markanın giris seviyesini karşılaşırsanız sonuç tabi ki sacma olacaktır orn asus rog g750 gibi bi desktop replacement bi laptop ama fiyatı da cüzdanda delik açabilecek seviyede bi de ne bilim i3 lu 1300 tl lik laptop da var aynı şekilde diğer markalarında da öyle bana göre laptopda asus = msi > lenovo (eğer para sonsuz ise yani 3 markaninda en üst seviye modellerinde durum böyle)
MSI GT80 SLI bence bunu alın sizin her işinizi eminim karşılar ama fiyat yüksek

Siz bana üst limit söylemelisiniz
Yoksa bu marka özellik fiyat oranı diye bişey olamaz

Kırklareli20

Kırklareli20

Üye
    Konu Sahibi
Msinin tasarimini begenmedim en yuksek limit 3000 tl

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Msinin tasarimini begenmedim en yuksek limit 3000 tl
her işimi görsün derken durumu açmanız lazım. örneğin mimarsınızdır bir proğram alırsınız 50bin dolar ama alacağınız 5bin dolarlık pc onu çalıştırmaz çünkü muazzam bir donanım uyumu gerektirir keza onun için üretilmiş özel pc aramanız lazımki bulması çok zor buluncada benzer donanım özellikleri ile 2-3 kat fiyat farkı çıkar. siz hertürlü işimi görsün diyince koyunu illaki teferruatlandırmanız lazım. yani hertülü işten kastınız oyun oynayayım film seyredeyim, müzik dinleyeyim, internette sörf yapayım derseniz bile yine sınırlı bir açıklamadır çünkü oynayacağınız oyunlar bu sefer çok önemli solitare de oynamak isteyebilirsiniz yada harbiden hakkını verip gta 5 de oynamak istiyorsunuzdur. ama siz spesifik bir proğram kullanacaksanız nette o konuda detaylı araştırma yapmanız hatta ürünü aldığınız firmaya danışmanız lazım. yoksa aşağı yukarı 1000tl lik bir laptop ta rahatlıkla hertürlü işinizi görür 3bin tl vermenin kullanmayacağınız özelliklere para verip paranızı çöpe atmanız demek olur. 3000tl verince en iyi pc yi almış olmazsınız tam tersine aslına 1000tl ye aldığınız bir pv ile ihtiyacınızı rahatlıkla görebiliyorsanız en iyi pc yi aslında lamış olursunuz yoksa bu işin sınırı yok pastırın parayı IBM deep blue alın.

Skarz

Skarz

Üye
En iyi diye birşey yok bütçeni yazarsın ne amaçla kullanacağını yazarsın masa üstümü diz üstümü belirtirsen konuda bilgili arkadaşlar ihtiyaçlarına uygun bütçeni aşmayan öneriler yapar yada parça toplarlar.

Kırklareli20

Kırklareli20

Üye
    Konu Sahibi
Ozellik bakimindan en iyi yani herseyi rahatca yapabilcegim dizustu bilgisayar alicam ve butcem 3000 tl

• Beğen
Tepkiler: avast
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
LENOVO Z7080 güzel bi laptop ama 840M var bence en az 850M olmalı ama işinizi görür (illaki ben bunda AAA oyunlar oynarım diyorsanız sizi pek mutlu etmez ama AMAÇ OYUN İSE 10.000 tl bile oyun laptopu için az diyebilirim (oyundan kastım örn gta 5 i ultra açmak gibi 15.000 tl lik gt80 titan sli bile bazı ayarları kısmadan oynatamıyorken 840M in pek şansı yok

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Böyle bir sorunun yardımcı olabilecek tarzda hiç bir yanıt almaması lazım.
Teferruatını bilmediğiniz bir konuda yanıt yazmanız, boşuna gayretten başka bir şey değildir.
Bu manava gidip "bana ordan en iyi meyve ver" demek gibi amaçsız bir yanı var.
Bu nedenlerle de arkadaşımız, öncelikle ne yapmak istediğini, hangi alanlarda kullanmak istediğini kısa ve öz olarak yazmalı..
ANcak o zaman faydalı ve işe yarayacak yanıtlar alabilir.
Yazdıklarım için arkadaşımız kusuruma bakmasın : ( (

mydonnoz

Üye
arkadasa onereceginiz pc nin tasarimida onemli yalniz unutmayin.
isini en ucuz ve en iyisiyle hallederken ayni zananda cevredeki insanlarida donup donup baktirmali.
packardbell kullandim 3yil boyunca. rastgele alinmis bir makina. i7 ve 2gb gpu lu 3ds max de solidworksde autocadde rahatca calistirip. crysis tomb rider medal of vb. gibi bircok oyunuda oynamisimdir.
siz ne yapmak ustediginizi nasil gorunerek yapmak istiyorsaniz oncelikle belirleyiniz ki cevaplardanda tatmin olabilin. yine de arkadaslarin onerdigi modeller harika secimler.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
arkadasa onereceginiz pc nin tasarimida onemli yalniz unutmayin.
isini en ucuz ve en iyisiyle hallederken ayni zananda cevredeki insanlarida donup donup baktirmali.
packardbell kullandim 3yil boyunca. rastgele alinmis bir makina. i7 ve 2gb gpu lu 3ds max de solidworksde autocadde rahatca calistirip. crysis tomb rider medal of vb. gibi bircok oyunuda oynamisimdir.
siz ne yapmak ustediginizi nasil gorunerek yapmak istiyorsaniz oncelikle belirleyiniz ki cevaplardanda tatmin olabilin. yine de arkadaslarin onerdigi modeller harika secimler.
Solidworks hem ağır hem de hafif bi program yani sadece modelleme yapacaksanız benim köşede duran arada nette gezdiğim intel Atom N470 işlemcili (1.83ghz çift çekirdek) intel Gma3500 grafik yongalı 2gb ddr2 667mhz rami bulunan minibook um da araba tasarladım
Ama ne render alabildim ne flow simulation çalıştırabildim ne de motion studyi kullanabildim.
Yani modelleme konusunda en ağır programlardan biri olan solid bile (gerçek 3 boyut olarak yani texture ve gölgelendirme dahil her şey sanki render dan çıkmış gibi duruyor)
Çalışabiliyor .
Oyunları hangi çözünürlükte açtığını bilmiyorum ve hangi ayarda oynadığını

Yani içinde i7 olması iyi görünmesi bi şeyi değiştirmiyor

Ben şunu diyorum; laptop alacaksanız 3 ihtimal var
Ya hızlı olur ve kalın hantal ve masaüstü gibi evden çıkarmak işkence olur
Ya yavaş olur tüy gibi olur

Ya da orta taşınabilirlik ve hızlı olur fiyatı da masaüstünden bile fazla olur

Yani 3000 tl alınabilecek en iyi bilgisayar masa üstüdür
3000tl bi laptop ancak 1200 falan tl lik bi masaüstü performans verebilir

Suan içinde gtx980m olan laptoplar sizce kaç bin tl lik bi masaüstü performansı veriyor biliyor musunuz?
3500Tl lik bi pc

Gtx980M = gtxo60
Gtx880M = gtx760
Gtx780M = gtx660ti

mydonnoz

Üye
dogrudur. anlattigim gibi kullandim. oyunlari bitirdim ayarlar dusukte degillerdi. tasarimda render elbette almadim 3d modellemeler icin kullandim.
kullanim amaci cok onemli. pc ile yapacaginiz islerden para kazanacaksaniz yatirim olarak dusunulebilir ve para ust modellere işin şekline gore harcanabilir.
mesela markalarin kendi icinde iş istasyonu sifatiyla sattiklari senelerce kullanabileceginiz modeller vardir. bunlari once arastirip bir kenara ayirmali sonra elemeli.
secimi yapacak arkadaslara şans dilemek isterim. Hayirlisi olsun.

Takipçi Satın Al

Üst Alt