Haber Samsung Galaxy NOTE 5 Benchmark'ta göründü!

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
A53 ve a57 işlemciler var aynı ama note 4 te 1.3 ve 1.9 ghz var s6 da ise 1.5 ve 2.1 ghz. Ayrıca note 4 sadece t760 var iken s6 t760mp8 .... ayrıca s6 64bitte çalıyor note 4 ise 32bit. Samsung pazarlama stratejisi. .

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Düşük ghz şarj tasarufu anlamında daha önemli diye okumuştum, tabi oyun için illa ki gerekiyordur.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Aynısı. Sadece daha düşük nm ile tekrar üretilmiş versiyonu. Önbelleğinden veriyolu hızlarına kadar aynı.

Örnek olarak Note 4 ile S6 nın saat hızı frekanslarına oc yapıldığında geekbenchde aynı skoru elde ediyor.
64 Bitin daha performanslı ve daha yüksek skor alması gerekmiyor mu

Luck Star

Luck Star

Üye
S6 da güç tasarrufu açınca ghz düşüyor şarj tasarrufu oluyor note 4 ile aynı oluyor :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
PriZm

PriZm

Üye
64 Bitin daha performanslı ve daha yüksek skor alması gerekmiyor mu
Sanırım geekbench 32 bit olduğundan skorlar aynı çıkıyor.

Gerçi ben 4 Gb ram altında işlemcinin 64 bitde tam performans verdiğine inanmıyorum.

Luck Star

Luck Star

Üye
Lollipop icin de 64 bit işlemci olmadığında tam performans vermez deniyordu ...

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım geekbench 32 bit olduğundan skorlar aynı çıkıyor.

Gerçi ben 4 Gb ram altında işlemcinin 64 bitde tam performans verdiğine inanmıyorum.
Bu seferki verir Umarız. 4GB DDR4 çöp olmasın.

Luck Star

Luck Star

Üye
S6 touchwizi iyi gibi. Arada animasyonu atlayıp tak diye görüntü geliyor ama kasma yavaşlama yok

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
S6 touchwizi iyi gibi. Arada animasyonu atlayıp tak diye görüntü geliyor ama kasma yavaşlama yok
Tema desteği olmasa hiç beğenmediğim bir launcher var S6 da klasörleme sisteminde dahil iOS havası var mesela uygulamalar eskiden + basardın seçer tamam derdin hepsi gelirdi S6 da iOS gibi sürükle bırak teker teker,çok uğraştırıcı. Note 5'te bu saçma launcher en azından sadece uygulama kısmı değişir umarım.

PriZm

PriZm

Üye
Bu seferki verir Umarız. 4GB DDR4 çöp olmasın.
Bu samsunga bağlı. Donanımdan daha çok bütün herşey optimizasyona bakıyor bana kalırsa.

Edit: Bu arada Note 4 de Mali T760'ın 6 çekirdekli versiyonu var.

Luck Star

Luck Star

Üye
Sss

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Ya valla bazı yerlerini ben de sevmedim. Launcher aşırı sade mesela ne uygulama ismi değişiyor ne iconu tek tek değişiyor. G2 de hepsi var kendi iconunu yapma vs. Var . Yani baya bi kirpmislar launcheri
Note 3 ve Note 2 de ki TW Launcherlarda zaten böyleydi.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Kullanmadığım için bilmiyorum diyelim o zaman. Ben LG ile tw aynı gibi saniyordum
Benzer ama şöyle mesela G4'te ki arama tuşları Note 3 S4 S5 note 4 hepsine gelen lollipoptaki ile çok benzer. G3'te ki ayarlar menüsü de note 3 ve S4 kitkata çok benziyor.

Luck Star

Luck Star

Üye
Hmm. Bazı özelleştirmeleri hem LG hem samsung kaldırmış. Dediğim ikonu kendin resmin ile değişme veya ikonu 1x1 den 2x2 yapma LG de lollipop ile giden özellik arasinda

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Hmm. Bazı özelleştirmeleri hem LG hem samsung kaldırmış. Dediğim ikonu kendin resmin ile değişme veya ikonu 1x1 den 2x2 yapma LG de lollipop ile giden özellik arasinda
Optimus launcher mı ismi bilmiyorum fakat baya bir özelleştirme varmış demek ki. AOSP Launcher'ı felan onun yanında hiç olur :D

PriZm

PriZm

Üye
Ben biraz level atlayarak yorum yapayım. :ehe

Note 6'da Cortex A72 kullanılırsa efsane olur.

Luck Star

Luck Star

Üye
LG home 3 launcher di adı şuan ux4.0 oldu.

Takipçi Satın Al

Üst Alt