64 Bitin daha performanslı ve daha yüksek skor alması gerekmiyor muAynısı. Sadece daha düşük nm ile tekrar üretilmiş versiyonu. Önbelleğinden veriyolu hızlarına kadar aynı.
Örnek olarak Note 4 ile S6 nın saat hızı frekanslarına oc yapıldığında geekbenchde aynı skoru elde ediyor.
Bir zahmet düşsün zaten. Benim note 3 te bile öyle 1.9 dan 1.5'e düşüyor.S6 da güç tasarrufu açınca ghz düşüyor şarj tasarrufu oluyor note 4 ile aynı oluyor![]()
Sanırım geekbench 32 bit olduğundan skorlar aynı çıkıyor.64 Bitin daha performanslı ve daha yüksek skor alması gerekmiyor mu
Bu seferki verir Umarız. 4GB DDR4 çöp olmasın.Sanırım geekbench 32 bit olduğundan skorlar aynı çıkıyor.
Gerçi ben 4 Gb ram altında işlemcinin 64 bitde tam performans verdiğine inanmıyorum.
Tema desteği olmasa hiç beğenmediğim bir launcher var S6 da klasörleme sisteminde dahil iOS havası var mesela uygulamalar eskiden + basardın seçer tamam derdin hepsi gelirdi S6 da iOS gibi sürükle bırak teker teker,çok uğraştırıcı. Note 5'te bu saçma launcher en azından sadece uygulama kısmı değişir umarım.S6 touchwizi iyi gibi. Arada animasyonu atlayıp tak diye görüntü geliyor ama kasma yavaşlama yok
Bu samsunga bağlı. Donanımdan daha çok bütün herşey optimizasyona bakıyor bana kalırsa.Bu seferki verir Umarız. 4GB DDR4 çöp olmasın.
Samsung'a bel bağlamayı sevmem zaten development iyi olsun yeterBu samsunga bağlı. Donanımdan daha çok bütün herşey optimizasyona bakıyor bana kalırsa.
Donanım iyi.Note 3 ve Note 2 de ki TW Launcherlarda zaten böyleydi.Ya valla bazı yerlerini ben de sevmedim. Launcher aşırı sade mesela ne uygulama ismi değişiyor ne iconu tek tek değişiyor. G2 de hepsi var kendi iconunu yapma vs. Var . Yani baya bi kirpmislar launcheri
Kullanmadığım için bilmiyorum diyelim o zaman. Ben LG ile tw aynı gibi saniyordumNote 3 ve Note 2 de ki TW Launcherlarda hep böyleydi zaten?
Benzer ama şöyle mesela G4'te ki arama tuşları Note 3 S4 S5 note 4 hepsine gelen lollipoptaki ile çok benzer. G3'te ki ayarlar menüsü de note 3 ve S4 kitkata çok benziyor.Kullanmadığım için bilmiyorum diyelim o zaman. Ben LG ile tw aynı gibi saniyordum
Optimus launcher mı ismi bilmiyorum fakat baya bir özelleştirme varmış demek ki. AOSP Launcher'ı felan onun yanında hiç olurHmm. Bazı özelleştirmeleri hem LG hem samsung kaldırmış. Dediğim ikonu kendin resmin ile değişme veya ikonu 1x1 den 2x2 yapma LG de lollipop ile giden özellik arasinda