haydaravısyon
Üye
Ölümsüz olup napcan.Bu dünyanın sıkıntısını ne kadar çekebilirsin ki?ölümsüzlük ve görünmezlik bir tane olcaksa ölümsüzlük
Woo insanlığa yararlı bir güçZihin okumak isterdim. Bebeklerin zihinlerini okuyup problemlerini anlar çözmeye çalışırdım
en iyi çocuk doktoru çocuk gelişim uzmanı olurdum
Zihin okumak isterdim. Bebeklerin zihinlerini okuyup problemlerini anlar çözmeye çalışırdım
en iyi çocuk doktoru çocuk gelişim uzmanı olurdum

O nasıl şey öyleSınırsız süper güç seçme gücüne sahip olmak isterdim![]()

Süper fikirKendimi klonlamak isterdim. kendimden beş on tane dunyayı feth ederim
Kendimi klonlamak isterdim. kendimden beş on tane dunyayı feth ederim![]()

HarikaAslında birçok gücüm olsun isterdim ama benim için en yararlı güç, insan beynindeki düşünceyi değiştirme gücüdür.

Ölümsüz olursan bi süre sonra çok yalnız kalacaksın, sonra bunu depresyon takip edecek, sonra ölmek isteyeceksin ama sen ölümsüzsün ölemezsin.ölümsüzlük ve görünmezlik bir tane olcaksa ölümsüzlük
EyvallahWoo insanlığa yararlı bir güç
O nasıl şey öyle
Süper fikir
Harika
Ölümsüz olursan bi süre sonra çok yalnız kalacaksın, sonra bunu depresyon takip edecek, sonra ölmek isteyeceksin ama sen ölümsüzsün ölemezsin.

Hani bir dileğin gerçek olsa denildiğinde sınırsız dilek hakkı diliyorum derler ya onun çakması işteWoo insanlığa yararlı bir güç
O nasıl şey öyle
Süper fikir
Harika
Ölümsüz olursan bi süre sonra çok yalnız kalacaksın, sonra bunu depresyon takip edecek, sonra ölmek isteyeceksin ama sen ölümsüzsün ölemezsin.

dostum o yetenek mahmut tuncerde var zatenhiç durmadan halay çekebilme gücüm olsun isterdim
dostum o yetenek mahmut tuncerde var zaten

Ne düşünerek yazdın bunları kim bilir @mürteza16Aslında birçok gücüm olsun isterdim ama benim için en yararlı güç, insan beynindeki düşünceyi değiştirme gücüdür.
Ben de bunu isterdim