Bir süper güce sahip olmak isteseniz ne olurdu ?

Sponsorlu Bağlantılar

man20

man20

Üye
fantastik dörtlü'de ki sue storm'un güçlerini.

• Beğen
Tepkiler: KsmCN

reaurora

reaurora

Üye
oksijensiz yaşayabilmeyi isterdim

by-pegasus

Üye
Beyin kontrol gucu :ehe

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Doğmamış olmak yada uzaylı fln olmak farklı bi yerde yaşamak olmak

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Hayırlı bir gücüm olsun isterdim mesela üstün devlet yöneticiliği. Yavuz Sultan Selim gibi İslam Birliği oluşturmak olabilir

eflatun987

eflatun987

Üye
Dünya çapındaki sans oyunlarında çıkacak olan sanslı numaraları ve dünya çapında ne kadar şifre varsa önceden bilme yeteneğine sahip olmak isterdim.
(mesela sayısal loto, at yarışı, iddaa, milli piyango bileti, önemli bankaların ana bilgisayara bağlanma ve hesapların giriş sifresi vb..)
Çok para rahat hayat.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Hak Yolunda Olmak Gibi

gutirejma

gutirejma

Üye
beynımın yuzde yuzunu kullanmak ısterdım :D

eflatun987

eflatun987

Üye
beynımın yuzde yuzunu kullanmak ısterdım :D
Normal bir insan zaten beyninin % 100 kullanıyor. Fakat kullandığını bilmiyor. Çünkü
Bundan kazanç menfaat sağlamak isteyenler beynimizi yıkayıp kendi reklamlarını yapıp para kazanıyorlar. Beynimiz telefonlardaki hafıza kartı gibi görenler yanlış düşünüyorlar. Bence beynimiz telefonun isletim sistemidir. Çünkü
Sadece bellekle sınırlı değildir. Yürürken ayaklarımızı hareket komutu veren, gözlerden aldığı sinyallerle bir engel olup olmadığını, tenimizle soğuk veya sıcaklığı algılayarak bedenimizin sıcaklığını ayarlayan, ellerimizle birşey tasıyıp tasımadığımızı bilen vucudumuzu dengede tutan, nefes alışımızı düzenleyen vb. Detayları derleyip yorumlayıp gerekli yerlere talimat veren ve çalıştıran beynimiz beden uykuda dinlenirken nefes, kalp atışı, sindirim sistemimizi vs. Herşeyi kontrol altında tutan bir organın nasıl %10 kullanıyormuşuz?

Üst Alt