Morpheuz
Üye
Riskli bi güç buZihin okuma.
Ayrılıklara falan sebep olabilir. Yani benim böyle bir gücüm olsa sevgilim hakkımda ne düşünüyor diye zihnini okurdum
Ya gerçekten sevmiyorsa :/Bunun pek riski yokIşınlanma yeteneğim olsun isterdim.
Ne güzel istediğin yere ışınlan
İstediğin yere 
Woo iyiymişÇıkarım yapma sanatı ustası olmak isterdim. Birşeylere bakarak çoğu şeyi anlayıp çözebilme yetisi.
(Bkz. Sherlock Holmes)

Riskli bi güç buAyrılıklara falan sebep olabilir. Yani benim böyle bir gücüm olsa sevgilim hakkımda ne düşünüyor diye zihnini okurdum
Ya gerçekten sevmiyorsa :/
Bunun pek riski yokNe güzel istediğin yere ışınlan
İstediğin yere
Woo iyiymiş![]()

bana yorum yokmu![]()
Olmaz mı unuttum 
Yaw ne diyem bilemedim de neyi yapcene bağlı birazZamanı kontrolyap yap geri al
![]()
Ama zamanı kontrol güzel fikir 
Zaman kontrolü güzel fikir demiştim zaten benZamanı kontrol etmeyi isterdim.Vakit nakittir sonuçta nakitte bizde yok [emoji6]
Ama vakiti nasıl nakite çevirebilirsin ki ?Ne gücü bu kendine vermek istediğinTekrar kendime güç vermek![]()

Süper güç sayılır mı bilmem ama güzel bi fikir dahakızları kendime aşık etmek

hiç durmadan halay çekebilme gücüm olsun isterdim
Gerçekten bunu mu isterdin

moral bozuyor gibi olmasın ama belki de öyle biri yokilerde evleneceği kızın şu anda ne yaptığını nerde yaşadığını bilmek isteyenler varmı ?? aklımdan hiç çıkmayan sorulardan biri![]()

Ya muhsin senin bu yorum aklıma geldikçe gülüyorum yahiç durmadan halay çekebilme gücüm olsun isterdim

Yani verilen güçten daha fazlasını yapmakOlmaz mı unuttum
Yaw ne diyem bilemedim de neyi yapcene bağlı birazAma zamanı kontrol güzel fikir
Zaman kontrolü güzel fikir demiştim zaten benAma vakiti nasıl nakite çevirebilirsin ki ?
Ne gücü bu kendine vermek istediğin![]()