Öneri Vergiye Hayır!

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
yav iyide vestel taş gibi telefon uretse eyvallahta

İlk seferde en iyi telefonu cikartip liderlige yukselmesini bekleyemezsiniz. Zamanla cihaza ilgide olursa bu konuda daha ileri teknoloji cihazlar üreteceklerdir

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
İlk seferde en iyi telefonu cikartip liderlige yukselmesini bekleyemezsiniz. Zamanla cihaza ilgide olursa bu konuda daha ileri teknoloji cihazlar üreteceklerdir
Yav iyide akıl var mantık var yarışa giriyosan cihaz sağlam olacak daha ust seviye bir cihazı düşük fiyatta satsalar dunyanın satışını yaparlar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Yav iyide akıl var mantık var yarışa giriyosan cihaz sağlam olacak daha ust seviye bir cihazı düşük fiyatta satsalar dunyanın satışını yaparlar

Alt seviyeyi ucuza satabiliyormuki? Ust seviye cihaz yapip ucuza satabilsin???

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Yahu şu General Mobile bile ilgiyi çekebildi adamlar kararlı bir şekilde yükseldiler, ama sözde Türkiye'nin teknoloji devi ve bence gereksizlerin bayrak tutanı Vestel çöp gibi telefon çıkardığı yetmezmiş gibi onlar yüzünden diğer markalara küçümsenmeyecek derecede ekstra para ödicez kusura bakmasınlar da Vestel şu saatten sonra Snapdragon 810'lu cihaz bile çıkarsa dönüp yüzüne bakmam. Bakana da dicek lafım yok zaten halkın %50'sinin aptal ve cahillerden oluştuğunu biliyoruz. Vestel ayağını denk alsın ben bırakın telefonu televizyon, beyaz eşya hiçbirşey almam, çevreme de aldırmam artık onlardan, en son 24 inch tv almıştım 2 yıl önce o da aldığım son Vestel ürünü oldu artık. Herkes böyle yapsa çok sağlam bir cevap vermiş oluruz. Vestel ile ilgili şu saatten sonra en büyük temennim yaptıkları bu çakallıklarının firmanın sonunu getirmesidir.

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN, Deathwings3, DeV/AsA ve 1 kişi daha
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu konuya çok şeyler yazarımda banlarım...

" ÖZGÜRLÜĞÜN ÖNÜNDE Kİ EN BÜYÜK ENGEL HALİNDEN MEMNUN OLAN KÖLELERDİR "

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN, Bülent872, Deathwings3 ve 4 diğerleri

fredy2012

Üye
Aklıma geldi yazayım dedim rus lada yeni model araçları türkiye pazarına sokacaktı yılbaşından beri piyasaya giremedi nedeni de aracın türkiye satış fiyatı 15.000 tl olarak belirlenmiş her ne hikmet ise bizim devletimiz bu araca 23.000 tl vergi çıkarmayı başarmışlar.

Deathwings3

Deathwings3

Üye
Yahu şu General Mobile bile ilgiyi çekebildi adamlar kararlı bir şekilde yükseldiler, ama sözde Türkiye'nin teknoloji devi ve bence gereksizlerin bayrak tutanı Vestel çöp gibi telefon çıkardığı yetmezmiş gibi onlar yüzünden diğer markalara küçümsenmeyecek derecede ekstra para ödicez kusura bakmasınlar da Vestel şu saatten sonra Snapdragon 810'lu cihaz bile çıkarsa dönüp yüzüne bakmam. Bakana da dicek lafım yok zaten halkın %50'sinin aptal ve cahillerden oluştuğunu biliyoruz. Vestel ayağını denk alsın ben bırakın telefonu televizyon, beyaz eşya hiçbirşey almam, çevreme de aldırmam artık onlardan, en son 24 inch tv almıştım 2 yıl önce o da aldığım son Vestel ürünü oldu artık. Herkes böyle yapsa çok sağlam bir cevap vermiş oluruz. Vestel ile ilgili şu saatten sonra en büyük temennim yaptıkları bu çakallıklarının firmanın sonunu getirmesidir.
Neden banlandın acaba ?

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
serdar_gs

serdar_gs

Üye
İlk yorumlara şöyle bi baktımda gerçekten güzel ve bilinçli yorumlar halk olarak bilinçli ve farkındayız fakat ne hikmettir birşeyler yapamıyoruz tabiri caizse kazıkları yemeye bilinçli olarak devam ediyoruz. Daha öncede dedim yerli malımız falan yok ismi yerli olan markalar yabancı parçaları toplayıp yerli adında satıyorlar. Bu kadar vergiylede arkadaşların dediği gibi üretime gerek duymuyorlar. Herkes halinden memnun tabi bi halk değil.

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Aklıma geldi yazayım dedim rus lada yeni model araçları türkiye pazarına sokacaktı yılbaşından beri piyasaya giremedi nedeni de aracın türkiye satış fiyatı 15.000 tl olarak belirlenmiş her ne hikmet ise bizim devletimiz bu araca 23.000 tl vergi çıkarmayı başarmışlar.
Ola turk malı arabamı var ne yapıyor bu devlet tamam telefon neyim eyide araba yok ?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
peki üzerlerinde made in turkey yazmuyormu? biz otomobil üretiyoruz sadece kendi markamız yok.
ya üretme olayı şöyle otobüs neyim üretiliyor otomobil yok henüz made in turkey neresine yazarlar bilmemde yerli araç şuan yok

Aybars1979

Aybars1979

Üye
ya üretme olayı şöyle otobüs neyim üretiliyor otomobil yok henüz made in turkey neresine yazarlar bilmemde yerli araç şuan yok
"" Avrupa otomotiv sektöründe ciddi kriz yaşarken Paris'teki fuara Türkiye'de üretilen modeller damgasını vurdu. Markaların krizden çıkış yolu olarak gördüğü 'Made in Turkey' damgalı modelleri fuarda ilk kez vitrine çıktı. ""

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Beyler olaya aslında şöylede bakabiliriz her marka kendi ürününü kendisi üretmek zorunda değil. Örneğin samsung veya apple de kamerasını sony den alabiliyor gibi. Belli başlı parçaları o alanda iyi olan bir markadan alabilirsin. Marka Türk markasıdır yerli malıdır katkıda bulunabiliriz fakat hangi yerli markamız hangi parçasını kendi üretiyor ben bilmiyorum şahsen. Hal böyle olunca sadece adı Türk olan içi toplama olan bir markayı ben almak istemem. Zaten bu konuda başarılı olsak böyle yabancı markadan caydırıcı vergi zamları söz konusu bile olmazdı.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve B.A.R.O.N
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Beyler olaya aslında şöylede bakabiliriz her marka kendi ürününü kendisi üretmek zorunda değil. Örneğin samsung veya apple de kamerasını sony den alabiliyor gibi. Belli başlı parçaları o alanda iyi olan bir markadan alabilirsin. Marka Türk markasıdır yerli malıdır katkıda bulunabiliriz fakat hangi yerli markamız hangi parçasını kendi üretiyor ben bilmiyorum şahsen. Hal böyle olunca sadece adı Türk olan içi toplama olan bir markayı ben almak istemem. Zaten bu konuda başarılı olsak böyle yabancı markadan caydırıcı vergi zamları söz konusu bile olmazdı.
katılıyorum zaten her parçayı kendisinin üretmesi neredeyse imkansız ve ekonomikte olmaz. ilk başlarda yerlilik oran yüzdesi baya düşük olacaktır hatta bu %0 bile olabilir ama bir müddet sonra bu % artamaya başlayacaktır daha ekonomik çözümleri bulup kayacaklardır. yanlışım olmasın ama apple ın bile tüm parçaları neredeyse çinde üretiliiyor diye biliyorum. kolay iş değil bizim firmlar muhtemelen tamamen iç pazar odaklanacaktırlar dışarıda şu aşamada hiç şansları yok.

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Renault : Fransız
Fiat : İtalyan
Montaj bandında birleştirmekle Türk malı olmuyor maalesef. Anadol vardı yerli malı olan. Birde #DevrimArabaları seri üretilecekti. Depoya yakıt konulmadığı için yolda kaldı yakıt göstergesi hatalıydı bağlantı da.
O yüzden "Made in Turkey" yazması bizi aldatmasın. Elin arabalarını montajlıyoruz sadece :)

#Aselsan derim. Herşeyi ile yerli telefon üretmişti. Bayağı da ses getirmişti. Nedense üretimden kalktı sonradan

:kop2::kop2:
Tavuk suyu çorbasının , çorbasının çorbasının çorbasının .... çorbası. İmza Nasreddin hoca.

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
yanlış anlamayın halkımız çok maymun iştahlı yeni bir şey çıktımı illa paraya kıyacağım diyor yav ben elin asgari ücretlisi 700-800 tl ücret alır elinde iphone 6 plus var kredi çekiyor faizsiz kredi ya arabayı satar yada tarlayı satar yeni telefon çıksa yine faiz elde para yok yine krediye bulaşıyor yanlış anlamayın ama halkı soymaya iyi alıştılar bizim halkımızında haberi yok tabi koyun gibi alıyor doymuyoz yani yeni bir şey çıkınca vergiye hayır on.. bun.. co...... vestelin ürünlerini almayın aldırmayın

Takipçi Satın Al

Üst Alt