Karavelaa
Üye
Üretemezse sıkıntı büyükyav iyide vestel taş gibi telefon uretse eyvallahta

Üretemezse sıkıntı büyükyav iyide vestel taş gibi telefon uretse eyvallahta

yav iyide vestel taş gibi telefon uretse eyvallahta
Yav iyide akıl var mantık var yarışa giriyosan cihaz sağlam olacak daha ust seviye bir cihazı düşük fiyatta satsalar dunyanın satışını yaparlarİlk seferde en iyi telefonu cikartip liderlige yukselmesini bekleyemezsiniz. Zamanla cihaza ilgide olursa bu konuda daha ileri teknoloji cihazlar üreteceklerdir
Yav iyide akıl var mantık var yarışa giriyosan cihaz sağlam olacak daha ust seviye bir cihazı düşük fiyatta satsalar dunyanın satışını yaparlar
Hiç olmasa discocery gibi bi cihaz olabilirdiAlt seviyeyi ucuza satabiliyormuki? Ust seviye cihaz yapip ucuza satabilsin???
Neden banlandın acaba ?Yahu şu General Mobile bile ilgiyi çekebildi adamlar kararlı bir şekilde yükseldiler, ama sözde Türkiye'nin teknoloji devi ve bence gereksizlerin bayrak tutanı Vestel çöp gibi telefon çıkardığı yetmezmiş gibi onlar yüzünden diğer markalara küçümsenmeyecek derecede ekstra para ödicez kusura bakmasınlar da Vestel şu saatten sonra Snapdragon 810'lu cihaz bile çıkarsa dönüp yüzüne bakmam. Bakana da dicek lafım yok zaten halkın %50'sinin aptal ve cahillerden oluştuğunu biliyoruz. Vestel ayağını denk alsın ben bırakın telefonu televizyon, beyaz eşya hiçbirşey almam, çevreme de aldırmam artık onlardan, en son 24 inch tv almıştım 2 yıl önce o da aldığım son Vestel ürünü oldu artık. Herkes böyle yapsa çok sağlam bir cevap vermiş oluruz. Vestel ile ilgili şu saatten sonra en büyük temennim yaptıkları bu çakallıklarının firmanın sonunu getirmesidir.
Ola turk malı arabamı var ne yapıyor bu devlet tamam telefon neyim eyide araba yok ?Aklıma geldi yazayım dedim rus lada yeni model araçları türkiye pazarına sokacaktı yılbaşından beri piyasaya giremedi nedeni de aracın türkiye satış fiyatı 15.000 tl olarak belirlenmiş her ne hikmet ise bizim devletimiz bu araca 23.000 tl vergi çıkarmayı başarmışlar.
renault, fiat bunlar türk malı değilmi??Ola turk malı arabamı var ne yapıyor bu devlet tamam telefon neyim eyide araba yok ?
Değil tabi Fiat italyan renault bilmiyorumrenault, fiat bunlar türk malı değilmi??
peki üzerlerinde made in turkey yazmuyormu? biz otomobil üretiyoruz sadece kendi markamız yok.Değil tabi Fiat italyan renault bilmiyorum
ya üretme olayı şöyle otobüs neyim üretiliyor otomobil yok henüz made in turkey neresine yazarlar bilmemde yerli araç şuan yokpeki üzerlerinde made in turkey yazmuyormu? biz otomobil üretiyoruz sadece kendi markamız yok.
"" Avrupa otomotiv sektöründe ciddi kriz yaşarken Paris'teki fuara Türkiye'de üretilen modeller damgasını vurdu. Markaların krizden çıkış yolu olarak gördüğü 'Made in Turkey' damgalı modelleri fuarda ilk kez vitrine çıktı. ""ya üretme olayı şöyle otobüs neyim üretiliyor otomobil yok henüz made in turkey neresine yazarlar bilmemde yerli araç şuan yok
katılıyorum zaten her parçayı kendisinin üretmesi neredeyse imkansız ve ekonomikte olmaz. ilk başlarda yerlilik oran yüzdesi baya düşük olacaktır hatta bu %0 bile olabilir ama bir müddet sonra bu % artamaya başlayacaktır daha ekonomik çözümleri bulup kayacaklardır. yanlışım olmasın ama apple ın bile tüm parçaları neredeyse çinde üretiliiyor diye biliyorum. kolay iş değil bizim firmlar muhtemelen tamamen iç pazar odaklanacaktırlar dışarıda şu aşamada hiç şansları yok.Beyler olaya aslında şöylede bakabiliriz her marka kendi ürününü kendisi üretmek zorunda değil. Örneğin samsung veya apple de kamerasını sony den alabiliyor gibi. Belli başlı parçaları o alanda iyi olan bir markadan alabilirsin. Marka Türk markasıdır yerli malıdır katkıda bulunabiliriz fakat hangi yerli markamız hangi parçasını kendi üretiyor ben bilmiyorum şahsen. Hal böyle olunca sadece adı Türk olan içi toplama olan bir markayı ben almak istemem. Zaten bu konuda başarılı olsak böyle yabancı markadan caydırıcı vergi zamları söz konusu bile olmazdı.

Beyler olaya aslında şöylede bakabiliriz her marka kendi ürününü kendisi üretmek zorunda değil. Örneğin samsung veya apple de kamerasını sony den alabiliyor gibi. Belli başlı parçaları o alanda iyi olan bir markadan alabilirsin. Marka Türk markasıdır yerli malıdır katkıda bulunabiliriz fakat hangi yerli markamız hangi parçasını kendi üretiyor ben bilmiyorum şahsen. Hal böyle olunca sadece adı Türk olan içi toplama olan bir markayı ben almak istemem. Zaten bu konuda başarılı olsak böyle yabancı markadan caydırıcı vergi zamları söz konusu bile olmazdı.
Aklıma geldi yazayım dedim rus lada yeni model araçları türkiye pazarına sokacaktı yılbaşından beri piyasaya giremedi nedeni de aracın türkiye satış fiyatı 15.000 tl olarak belirlenmiş her ne hikmet ise bizim devletimiz bu araca 23.000 tl vergi çıkarmayı başarmışlar.