LG Şarkı Kapanma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

kaanfb78

kaanfb78

Üye
    Konu Sahibi
LG Şarkı Kapanma Sorunu
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi bayramlar...
Sorunum şu ki telefonumu lollipopa güncelledikten sonra şarkı dinlediğim zaman bazen iki üç dakika geçmeden kendi kendine kapanmaya başladı.Kitkat'ta böyle bi sorunum yoktu dediğim gibi yeni güncelleme ile oldu.Sebebi nedir, bi çözümü var mı yardımcı olursanız sevinirim.LG L90 marka telefon kullaniyorum.
İyi Forumlar...

Karavelaa

Üye
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi bayramlar...
Sorunum şu ki telefonumu lollipopa güncelledikten sonra şarkı dinlediğim zaman bazen iki üç dakika geçmeden kendi kendine kapanmaya başladı.Kitkat'ta böyle bi sorunum yoktu dediğim gibi yeni güncelleme ile oldu.Sebebi nedir, bi çözümü var mı yardımcı olursanız sevinirim.LG L90 marka telefon kullaniyorum.
İyi Forumlar...
Başlık şarkı kapanmıyor sorunu ama anlattığına göre telefon restart atıyor.Hangisi?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
l90 ı bilmiyorum ama Note 2 kitkat güncellemesinden sonra müzikler takılma sorunu oluşmuştu (bunu hatta çoğu s3 ve note 2 sahibinden de duydum) sanırım kitkatın bi sorunu bu

kaanfb78

kaanfb78

Üye
    Konu Sahibi
l90 ı bilmiyorum ama Note 2 kitkat güncellemesinden sonra müzikler takılma sorunu oluşmuştu (bunu hatta çoğu s3 ve note 2 sahibinden de duydum) sanırım kitkatın bi sorunu bu
hocam ama su an lollipop kullaniyorum ben kitkat değil yine de cevabınız için teşekkürler
İyi forumlar...

Üst Alt