akinorta
Üye
video bittikten sonra ramden siliyor videoyubir timer atarak halledebilirsin bence, şöyle olabilir bir timer videonun süresi kadar ve bitiminde tekrar videoya yönlendirirsin
video bittikten sonra ramden siliyor videoyubir timer atarak halledebilirsin bence, şöyle olabilir bir timer videonun süresi kadar ve bitiminde tekrar videoya yönlendirirsin
işte ben indirmeden oynatıyorumindirebilmesini sağlaman gerek, ben indirdiğini kabul ederek yazmıştım![]()

Abi ucretsiz yapsan olmazmi
adam emek harcamış sonucta bir az saygıabicim şunu ucretsiz yapsaydın yaa
adam saygızılık yapmamış sadece isteğini dile getirmiş.adam emek harcamış sonucta bir az saygı
abicim saygıda paypal h esabım yok başkasıda vermiyo uygulamaya gvenmiyoradam saygızılık yapmamış sadece isteğini dile getirmiş.
Malesef veremez kisme çünkü paypal üzerinden alıp olduğu için paypal sadece telefona özgü oluyor yani verselerde hiç bir işe yaramaz giremzssinabicim saygıda paypal h esabım yok başkasıda vermiyo uygulamaya gvenmiyor
abicim görürsünüz uygulamzyı ucretsiz bulup yaycamMalesef veremez kisme çünkü paypal üzerinden alıp olduğu için paypal sadece telefona özgü oluyor yani verselerde hiç bir işe yaramaz giremzssin
Hadi bakalım. Kolay gelsin ozaman.abicim görürsünüz uygulamzyı ucretsiz bulup yaycam