Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberFacebook Connect Sonlandırılıyor
Sponsorlu Bağlantılar
ponçikEnişte
Üye
ben uygulama içerisinden senkronize et bile demiyorum. eşim facede bişi paylaşıyor ben giriyorum kişilerden eşimin bilgilerine, biraz bekliyorum hop facebook güncellemesi resminin hemen sağında beliriyor. yani güncelleniyor şu an bir sıkıntı yok
DenizhaNq
Üye
FAcebookun sürekli aynı haberleri göstermesi hakkında bi gelişme yok mu ? uzun süredir böyle ve çok can sıkıcı bir durum
ben uygulama içerisinden senkronize et bile demiyorum. eşim facede bişi paylaşıyor ben giriyorum kişilerden eşimin bilgilerine, biraz bekliyorum hop facebook güncellemesi resminin hemen sağında beliriyor. yani güncelleniyor şu an bir sıkıntı yok
aslında evet ama bunun wp kullananlar bile farkında değil sanırım androidde olsa bu özellik wp kullananlar yıkıp geçerdir ortalığı habire ms e giydirirdi.
bende böyle bir sıkıntı yok (wp 10tp yüklü uzun süredir) bildirimlerdede bir sıkıntı yok. uygulamayı kaldırıp yeniden kurmayı deneyin yada detay ayarlardan bir bakın belki yanlışlıkla kapatmış olduğunuz bir ayar vardır.
aslında evet ama bunun wp kullananlar bile farkında değil sanırım androidde olsa bu özellik wp kullananlar yıkıp geçerdir ortalığı habire ms e giydirirdi.
bende böyle bir sıkıntı yok (wp 10tp yüklü uzun süredir) bildirimlerdede bir sıkıntı yok. uygulamayı kaldırıp yeniden kurmayı deneyin yada detay ayarlardan bir bakın belki yanlışlıkla kapatmış olduğunuz bir ayar vardır.
çok fazla uygulama yüklü ise belki arka planda çalışması engellenmiştir. bildiğim kadarı ile belli sayıda uygulamanın arka planda çalışmasına izin veriyor wp bir yerlerden kontrol edilebiliyordu bi orayı kontrol edin isterseniz.
8.1 kapsıyor gayet açık ve net yazmışlar kapsamadığını nerden çıkardınız? ve hatta w10 uda kapsıyor her nekadar resmi sürüm ortalıkta olmadığı için yazmamış olsalarda yazılanlar o yönde.