İndirmem yarıda kesilmeden önce %48 iken yaklaşık 850 mb indirme yapmıştı. Sen hesap ettelefonda ne kadar boş alan olması gerekiyor bende 3. indirişi yine hata verdi.
Tamamdır geldi güncellemeler@Sensation mağaza güncellenmiyor?![]()

Yavaş ama sağlam oluyor. Microsoft bu yavaş ilerlemeleriyle sabır taşı etti biziTamamdır geldi güncellemeler![]()

Siz yine de internete bağlı bekleyinGitmiyor ki ama açılmıyor da.telefon ilk açıldığında ben telefonu yeniden başlattım ondan bi sorun olur mu.acaba yarı da mı kestim güncelleme yaparken felan
. Ve diğer bir sorun da whatsappdan gelen mesajları bildirim başlığında gösterme dediğimde ileti geliyor ama ses gelmiyor. Şimdilik bunlar..Yeni Mağazadan güncellemesi yapılmayan (extra bilgi,hareket verisi, lumia yardım, here gibi) uygulamaları mağazada yeniden dene işareti geldiğinde depolamaya girip hata veren uygulamaları kaldırıp mağazadan tekrar dene butonlarına bastığınızda hepsi inmeye başlıyor sorunsuzcabilginize
Güncelleme hız açısından 6 ya göre hızlı ve stabil. Fakat here maps ve ekstralar bilgi hala daha güncellenmiyor. İndireceği boyut olarak 300 mb olarak gösteriyor here maps. Ve diğer bir sorun da whatsappdan gelen mesajları bildirim başlığında gösterme dediğimde ileti geliyor ama ses gelmiyor. Şimdilik bunlar..
Here maps uygulaması depolama da kaldırılamıyor. Sistemin kendi dosyası gibi pasif durumda görünüyor. Tıkladığımda kaldır sd karta taşı seçenekleri de yok. Ekstralar güncellendi.Yeni Mağazadan güncellemesi yapılmayan (extra bilgi,hareket verisi, lumia yardım, here gibi) uygulamaları mağazada yeniden dene işareti geldiğinde depolamaya girip hata veren uygulamaları kaldırıp mağazadan tekrar dene butonlarına bastığınızda hepsi inmeye başlıyor sorunsuzcabilginize