Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Sistem hafif takılıyor ama tek sorun pil şuanda ve mağaza düzeldi şuan sorun yok

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Güncel mağaza sürümü ne suan? @Sensation

YkPkY

YkPkY

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Nesi şu an tıklayınca açıldı
hepsi Türkçeleşmiş dedin ama wi-fin İngilizce kalmış ve wi-fi zaten İngilizce kısaltma.
:p

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sfgnrl
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Yorumları okumaktan gözlerim soldu :D .Peki whatsApp'dan resim çekip atmakta sorun vardı ve normal kamerayı açtığında yeşil oluyordu bu düzeltilmiş mi ?
İşte bu sorundan dolayı 8.1 e dönmüştüm bakalım bu nasıl olacak. İndirdim ama sahurdan sonra kurcam sabah kadar kurulsun temiz temiz

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ya daha bugün telefona hard reset atarak çökmesine sebep oldum sonra da cyan sürümünü geri yükledim.Şimdi ise yeni sürüm gelmiş.Bir kaç gün böyle kullanayım diyordum bide ah microsoft ah :D

• Beğen
Tepkiler: Sensation
yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Gdr1 den direkt geçebilir miyim lumia 925 ile

Bay H

Bay H

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Aybars1979

Aybars1979

Üye
telefonda ne kadar boş alan olması gerekiyor bende 3. indirişi yine hata verdi.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Pil ikonu saatli bomba gibi olmuş :) çok şikayet edince böyle oldu ;)

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Biri zaten birazdan gidecek. Diğeri de birazdan açılır.
Gitmiyor ki ama açılmıyor da.telefon ilk açıldığında ben telefonu yeniden başlattım ondan bi sorun olur mu.acaba yarı da mı kestim güncelleme yaparken felan

4MaGuS

4MaGuS

Üye
yenilik bir kaç şeyden bahsedeyim ilk olarak yedek aldığımızda çevrimdışı haritalar baştan indirmeniz gerekiyor şuan bende türkiyeyi inmiş olarak gözüküyor, oyun içi kayıt yoktu bazılarında facebook hesabı girerek falan vardı yüklemeden sonra candy crush kaldığım seviyeden devam etti, tüm uygulamalar kısmında uygulamaları yazı ile arama düzeltildi önce bulmuyordu, dosyalar kısmında gizli dosyalar nasıl gözüküyordu tam hatırlamıyorum ancak .mp3 şeklinde arattığımda üst kısımda bir şey çıkmıyor artık devamlı bu aygıt yazıyor yani sistem dosyaları bullunmuyor artık ve aramalara sıralama ölçütü gelitirilmiş daha önceden varmıydı bilmiyorum

Üst Alt