suyunsesi
Üye
Dün gece telefon ile aynı anda PC içinde başlatmıştım. Dün akşam telefon önce tamamlandı fakat ayarlar dışında telefonu açamadım. Sürekli bir sürdürülüyor yazısı ile karşılaştım. Bende yaklaşık 1 saat sonra telefon hala aynı durumda kalınca bir reset denedim. Yine açılmadı. Yani telefon yüklenmiş, zor bela ayarlara ulaşabiliyordum ama ana ekran gelmiyor sürekli sürdürülüyor yazısı gidip geliyordu. Yatıp uyudum. Sabaha kadar kendine gelir umudu ile. Az önce baktım maalesef aynı. Ayarlara ulaşıp sıfırlamak zorunda kaldım. Şu an çarklarda. Bakalım ne olacak 
İlk kez bir yüklemede telefonum açılmadı. Bilgisayar ise sapa sağlam yükseltmesini gerçekleştirmiş. PC de beni çok sevindiren bir durum olarak Google Chrome'dan tüm favorileri sayfaları senkron etmesi oldu.
Sanırım aynı senkronizasyon ile tüm favori sayfaları cepte de göreceğim 
Evet hızlı bir çark aşaması idi. Çabuk yüklendi. Şu an yedekten geri yükleme yapıyor telefon. (%25 tamamlandı). Sanırım sıfırlamanın verdiği bir hızlı kurulum bu. Gerçi 6. yapıyı kullanırken çektiğim birkaç resim ve video kayboldu ama o kadar da olsun artık.

İlk kez bir yüklemede telefonum açılmadı. Bilgisayar ise sapa sağlam yükseltmesini gerçekleştirmiş. PC de beni çok sevindiren bir durum olarak Google Chrome'dan tüm favorileri sayfaları senkron etmesi oldu.
Sanırım aynı senkronizasyon ile tüm favori sayfaları cepte de göreceğim 
Evet hızlı bir çark aşaması idi. Çabuk yüklendi. Şu an yedekten geri yükleme yapıyor telefon. (%25 tamamlandı). Sanırım sıfırlamanın verdiği bir hızlı kurulum bu. Gerçi 6. yapıyı kullanırken çektiğim birkaç resim ve video kayboldu ama o kadar da olsun artık.