Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Dün gece telefon ile aynı anda PC içinde başlatmıştım. Dün akşam telefon önce tamamlandı fakat ayarlar dışında telefonu açamadım. Sürekli bir sürdürülüyor yazısı ile karşılaştım. Bende yaklaşık 1 saat sonra telefon hala aynı durumda kalınca bir reset denedim. Yine açılmadı. Yani telefon yüklenmiş, zor bela ayarlara ulaşabiliyordum ama ana ekran gelmiyor sürekli sürdürülüyor yazısı gidip geliyordu. Yatıp uyudum. Sabaha kadar kendine gelir umudu ile. Az önce baktım maalesef aynı. Ayarlara ulaşıp sıfırlamak zorunda kaldım. Şu an çarklarda. Bakalım ne olacak :)
İlk kez bir yüklemede telefonum açılmadı. Bilgisayar ise sapa sağlam yükseltmesini gerçekleştirmiş. PC de beni çok sevindiren bir durum olarak Google Chrome'dan tüm favorileri sayfaları senkron etmesi oldu. :) Sanırım aynı senkronizasyon ile tüm favori sayfaları cepte de göreceğim :)
Evet hızlı bir çark aşaması idi. Çabuk yüklendi. Şu an yedekten geri yükleme yapıyor telefon. (%25 tamamlandı). Sanırım sıfırlamanın verdiği bir hızlı kurulum bu. Gerçi 6. yapıyı kullanırken çektiğim birkaç resim ve video kayboldu ama o kadar da olsun artık. ;)

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
dün gece 70 mb kala kesilen internet edeniyle indirmem yarıda kaldı. şimdi 2 saatlik uykuyla indirmeyi tamamladım, yüklemeye hazırlanıyor onu bekliyorum. Allahım ne olacak bu lumia sevgisi :D

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy ve suyunsesi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
dün gece 70 mb kala kesilen internet edeniyle indirmem yarıda kaldı. şimdi 2 saatlik uykuyla indirmeyi tamamladım, yüklemeye hazırlanıyor onu bekliyorum. Allahım ne olacak bu lumia sevgisi :D
Valla ben indirebilmiştim ama sorun çıktı uyudum. Sabah sabah sıfırladım, daha hızlı oldu. Gerçi şu an yedeklerimi geri yüklüyor o aşamadayım. (%45'te). Ama temiz ve hızlı bir yükleme oldu. ;)

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Valla ben indirebilmiştim ama sorun çıktı uyudum. Sabah sabah sıfırladım, daha hızlı oldu. Gerçi şu an yedeklerimi geri yüklüyor o aşamadayım. (%45'te). Ama temiz ve hızlı bir yükleme oldu. ;)
umarım yaşamam benim yedekler biraz kalabalık başlayınca o işe cyan, denim, yedek, 10 falan derken tüm günüm gidiyor :D

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ben en son toparladığım düzenlediğim 6. yapıyı yedeklemiştim :D Bitti bile. Şu an şıkır şıkır açıldı. Arkaplandaki yüklemeler devam ediyor. (Bazı uygulamalar gri ve onlar yükleniyor. Mağazada yaklaşık 49 uygulama yükleniyor görünüyor). Buna rağmen takılmasız ve hızlı. Şaşırdım. :) Çokta sevindim.
Bu arada PC deki yapı ile benzerlikler daha da artmış. Aynı programı hem pc de hem telefonda hemde senkron şekilde kullanıyor olmanın hissi bi başka.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Ben en son toparladığım düzenlediğim 6. yapıyı yedeklemiştim :D Bitti bile. Şu an şıkır şıkır açıldı. Arkaplandaki yüklemeler devam ediyor. (Bazı uygulamalar gri ve onlar yükleniyor). Buna rağmen takılmasız ve hızlı. Şaşırdım. :) Çokta sevindim.
hadi bakalım hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Arkaplanı değiştirebiliyor musunuz siz?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Şimdi gönül rahatlığı ile işe gidebilirim. Cümlemize hayırlı olsun 7. yapı.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkaplanı değiştirebiliyor musunuz siz?
Hocam daha yeni yüklendi ve tüm arkaplan yüklemelerini bitirene kadar bazı şeyleri sağlıklı yapabileceğimi sanmıyorum. Yine de denedim, evet arkaplan ve sistem rengini değiştirebiliyorum.
ben de şimdi yeniden başlat dedim hadi bakalım :box

çarklar eskisi gibi uzun sürüyor mu?
Sıfırlamada çarklar çok uzun sürmedi. Sıfırlama komutunu verdim ve telefonu bırakıp kahvaltımı hazırladım ve oturdum. Kahvaltım tam bitmeden telefon yüklendi :)

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Hocam daha yeni yüklendi ve tüm arkaplan yüklemelerini bitirene kadar bazı şeyleri sağlıklı yapabileceğimi sanmıyorum. Yine de denedim, evet arkaplan ve sistem rengini değiştirebiliyorum.

Sıfırlamada çarklar çok uzun sürmedi. Sıfırlama komutunu verdim ve telefonu bırakıp kahvaltımı hazırladım ve oturdum. Kahvaltım tam bitmeden telefon yüklendi :)
Hocam benim işlemler biteli çok oldu her şey sorunsuz ama sadece arka plan değiştirmede sorun var.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
eski mağazada uygulamalarım bolumune girince önceden yüklenmiş tüm uygulamalar gozukuyordu. Yeni mağazada böyle bir bölüm var mı ?

skynet

Üye
Arka plan sorunsuz değişiyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
eski mağazada uygulamalarım bolumune girince önceden yüklenmiş tüm uygulamalar gozukuyordu. Yeni mağazada böyle bir bölüm var mı ?
Evet bunu bende merak ediyorum,6. yapıda bulamamıştım.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
yenilik bir kaç şeyden bahsedeyim ilk olarak yedek aldığımızda çevrimdışı haritalar baştan indirmeniz gerekiyor şuan bende türkiyeyi inmiş olarak gözüküyor, oyun içi kayıt yoktu bazılarında facebook hesabı girerek falan vardı yüklemeden sonra candy crush kaldığım seviyeden devam etti, tüm uygulamalar kısmında uygulamaları yazı ile arama düzeltildi önce bulmuyordu, dosyalar kısmında gizli dosyalar nasıl gözüküyordu tam hatırlamıyorum ancak .mp3 şeklinde arattığımda üst kısımda bir şey çıkmıyor artık devamlı bu aygıt yazıyor yani sistem dosyaları bullunmuyor artık ve aramalara sıralama ölçütü gelitirilmiş daha önceden varmıydı bilmiyorum
telefon baya hızlı kapanıyor eskiye oranla, birde açık temada tüm uygulamalar kısmında basılı tutunca yazılar okunmuyordu düzeltilmiş

skynet

Üye
Tarayıcı masaüstü görünümünde bazen klavyeyi algılamıyor bu sorunu başka yaşayan var mı ?

Evet var kitaplığım menüsü altında uygulama ve oyunlar olarak iki bölüme ayırmışlar

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl ve Esendağlı
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
evet final geldi geliyor iyice sona gelinmiş anladığım kadarı ile

4MaGuS

4MaGuS

Üye
uzun bir kullanım test videosu buldum güncelelmeye yapmayıp kararsız olanlar için güzel bir örnek olabilir
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: zaakaan ve Esendağlı
alasulumurat

alasulumurat

Üye
Bende whatsapp bildirim sesi gelmiyor. Ayrıca şu sessiz Saatler ayarını nasıl yapacağız. Türkçe olduğu için cortana yok dolayısı ile ayarı yapamadım

StRonK

StRonK

Üye
Bu yapı olmuş cidden fakat şöyle bi sıkıntı var isteyen deneyebilir kilit ekranında parola aktifken parola girme ekranını yukarı çekin indirin çekin indirin 5-6 kere yapın mala bağlıyor telefon sonrada resetliyor kendini var mı bu sıkıntıyı yaşayan

Üst Alt