Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Kararlıyım 8.yapıyı bekleyeceğim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bir de bildirimler yağıyor. Kilit ekranında da bildirim sorunu yok.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
ne kadar sürdü indirme? 40 dakika oldu benim 800mb falan indiirdi
hiçbir fikrim yok işlem yaparken kilit ekranı kapalı kalıyor zar zor bir kere açabildim sonrada bittiğinde açabildim sorunla karşılaşınca insider a girip çıktım tekrar kontrol ettiğimde güncelleştirme yüklenmek için hazırlanıyor diyordu şimdi yine kilit ekranını açamıyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bir de bildirimler yağıyor. Kilit ekranında da bildirim sorunu yok.
Çarklardan sonra direkt açıldı. Diğer taşıma işlemini yapmadı ilk kez.
Bende yaptı yine eskisi gibi 24 adet.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
6tag yine inmiyor. People "Kişiler" olarak Türkçe olmuş. Arama uygulamasında artık direkt klavye kendi açılıyor. Eski cüzdan kaldırılmış. Depolama arayüzü iyileştirilmiş. Kamera aynı. Tuş sesleri hala var. İngilizce kelimeye rastlamadım henüz. Uygulamalar ekranındaki arama sorunu düzelmiş. Mağazada indire basınca, indirme hemen başlıyor. Eski mağaza kalktı

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, skynet, trepcan ve 2 diğerleri
atakanakata

atakanakata

Üye
Bende hala hiçbir uygulama açılmıyor. Mağaza 2 tane görünüyor hala

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet slider çubuğu ve ikonlar daha yumuşak hatlı olmuş n

Microsoft Edge bende şeffaf
Şaka gibi Microsoft süper iş çıkarmış. Az önce bildirimler ve eylemler kısmında olmayan seçenek kendiliğinden geldi. Cellular & SIM kendiliğinden Türkçe oldu :ehe Edge şeffaf ve sürümü 20.10166.0 oldu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bende hala hiçbir uygulama açılmıyor. Mağaza 2 tane görünüyor hala
Birazdan kaybolur. Güncelleniyor şu anda
Şaka gibi Microsoft süper iş çıkarmış. Az önce bildirimler ve eylemler kısmında olmayan seçenek kendiliğinden geldi. Cellular & SIM kendiliğinden Türkçe oldu :ehe Edge şeffaf ve sürümü 20.10166.0 oldu
Hızlı ayar butonlarının tamamı Türkçe artık. Ayrıca yanıp dönme olayı da yok. Gerçekten süper olmuş. Hız ve kararlılık tavan yapmış.

• Beğen
Tepkiler: skynet, suyunsesi ve Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kişilere baloncuklar da geldi ve 10149'dan daha büyük balonlarla.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
atakanakata

atakanakata

Üye
Arka planda yükleniyor hepsi. Ayarlar menüsü bile arka planda uygulama yüklenir gibi yükleniyor :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yeni mağaza uygulaması daha hızlı, ayar seçenekleri arasında kaybolabilirsiniz :ehe

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
braayn

braayn

Üye
Birazdan kaybolur. Güncelleniyor şu anda

Hızlı ayar butonlarının tamamı Türkçe artık. Ayrıca yanıp dönme olayı da yok. Gerçekten süper olmuş. Hız ve kararlılık tavan yapmış.
120 Fps olayı neden yok acaba yada arka planda guncellemeler bittikten sonra gelme ihtimali varmıdır?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arka planda yükleniyor hepsi. Ayarlar menüsü bile arka planda uygulama yüklenir gibi yükleniyor :)
Adamlar cidden çalışmış. Bir de bugün Android M Developer Preview 2 sürümü yayınlandı, bunca yıldır oturmuş bir sistem için tam bir facia. Microsoft'un bu konuda takdir edilmesi lazım. Hem de tüm cihazlara aynı anda verildi. Android sadece Nexus 5,6 ve 9 için verildi.
120 Fps olayı neden yok acaba yada arka planda guncellemeler bittikten sonra gelme ihtimali varmıdır?
Olabilir bekliyorum. Kontrol edip bildiririm. Ama şimdilik yok malesef. Uygulama olarak güncellenmesi gerekebilir.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
atakanakata

atakanakata

Üye
Pc de ve telefonda bire bir aynı sistemi kullanabilmek gerçekten çok iyi be :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yükleyenler telefonu çok karıştırmasın çünkü yenilikler kendiğinden bir süre sonra geliyor :ehe Bu arada henüz ingilizce kelimeye rastlamadım

• Beğen
Tepkiler: skynet, flutewoddy, suyunsesi ve 2 diğerleri
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Uygulama listesine "Destek birimi ile iletişim" uygulaması geldi ve çalışıyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Yükleyenler telefonu çok karıştırmasın çünkü yenilikler kendiğinden bir süre sonra geliyor :ehe Bu arada henüz ingilizce kelimeye rastlamadım
bildirimlerdeki kısayol olan connect kısmı düzelmiş mi düzelecek en son kısım bence orası

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

bildirimlerdeki kısayol olan connect kısmı düzelmiş mi düzelecek en son kısım bence orası
Nesi şu an tıklayınca açıldı

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: skynet, suyunsesi ve 4MaGuS

Üst Alt