Birazdan normale dönerler. Bir önceki yapıda bana da aynısı olmuştu. Şu an arkada işlem yapıyor.Mağazayı yada edge i açmaya çalıştığımda açılamiyor mağazada bir güncelleme olabilir uyarısı çıkıyor

Çarklardan sonra direkt açıldı. Diğer taşıma işlemini yapmadı ilk kez.Güncelleme bitip telefon açıldıktan sonra neredeyse bütün uygulama ve sistem ayarları mağazadan güncellenmeye devam ediyor. Bu yüzden açıldıktan sonra da bir süre daha beklemek lazım.
ooo işkenceydi zaten o ya. tam oldu derken bir de o bekletirdi hep iyi olmuş oÇarklardan sonra direkt açıldı. Diğer taşıma işlemini yapmadı ilk kez.
edge şuan pcde bile neredeyse rezalet telefonda iyi bir performans beklemeyin bence.şu edge explorer gibi hızlansın, şarj olayı düzelsin, klavye sorunu düzelsin başka bir şey istemem.
Evet sessiz saatler artık yanıp sönmüyor. Yakında ekran görüntüsü atarım. Şu an çoğu şey açılmıyor.Quiet hours ne alemde düzelmiş mi?
bastığın yeri bin saat sonra algılaması işkence yaedge şuan pcde bile neredeyse rezalet telefonda iyi bir performans beklemeyin bence.
dur bakalım başkalarında da çıkacak mı bu sorunAn itibari ile neyi açarsam açayım aynı uyarıyı veriyor. Tel şarjda olmasına rağmen de baya sarı gidiyor şuan bilginiz olsun

ne kadar sürdü indirme? 40 dakika oldu benim 800mb falan indiirdişuan telefon güncellemeyi indirdi. ama pil en az %40 olmalı diye yükleme yapmadı. halbuki %60dan fazla telefon kasım kasım kasılıyor, ayrıca çok geç tepki veriyor birde bildirim merkezinde bütün kısa yolların simgesi yanıp sönüyor trafik lambası gibi hönce yarısı yanıyor sönünce diğer yarısı yanıyor çok güzel görünüyor seyrettim birazda![]()