ses açma kısma barındaki çubuk değişmiş mi?Bir de bildirimler yağıyor. Kilit ekranında da bildirim sorunu yok.
hiçbir fikrim yok işlem yaparken kilit ekranı kapalı kalıyor zar zor bir kere açabildim sonrada bittiğinde açabildim sorunla karşılaşınca insider a girip çıktım tekrar kontrol ettiğimde güncelleştirme yüklenmek için hazırlanıyor diyordu şimdi yine kilit ekranını açamıyorum.ne kadar sürdü indirme? 40 dakika oldu benim 800mb falan indiirdi
Bende yaptı yine eskisi gibi 24 adet.Çarklardan sonra direkt açıldı. Diğer taşıma işlemini yapmadı ilk kez.
Evet slider çubuğu ve ikonlar daha yumuşak hatlı olmuş nses açma kısma barındaki çubuk değişmiş mi?
Microsoft Edge bende şeffafMicrosoft Edge sürüm aynı ve hala mavi.
Şaka gibi Microsoft süper iş çıkarmış. Az önce bildirimler ve eylemler kısmında olmayan seçenek kendiliğinden geldi. Cellular & SIM kendiliğinden Türkçe olduEvet slider çubuğu ve ikonlar daha yumuşak hatlı olmuş n
Microsoft Edge bende şeffaf
Edge şeffaf ve sürümü 20.10166.0 olduBirazdan kaybolur. Güncelleniyor şu andaBende hala hiçbir uygulama açılmıyor. Mağaza 2 tane görünüyor hala
Hızlı ayar butonlarının tamamı Türkçe artık. Ayrıca yanıp dönme olayı da yok. Gerçekten süper olmuş. Hız ve kararlılık tavan yapmış.Şaka gibi Microsoft süper iş çıkarmış. Az önce bildirimler ve eylemler kısmında olmayan seçenek kendiliğinden geldi. Cellular & SIM kendiliğinden Türkçe olduEdge şeffaf ve sürümü 20.10166.0 oldu
120 Fps olayı neden yok acaba yada arka planda guncellemeler bittikten sonra gelme ihtimali varmıdır?Birazdan kaybolur. Güncelleniyor şu anda
Hızlı ayar butonlarının tamamı Türkçe artık. Ayrıca yanıp dönme olayı da yok. Gerçekten süper olmuş. Hız ve kararlılık tavan yapmış.
Adamlar cidden çalışmış. Bir de bugün Android M Developer Preview 2 sürümü yayınlandı, bunca yıldır oturmuş bir sistem için tam bir facia. Microsoft'un bu konuda takdir edilmesi lazım. Hem de tüm cihazlara aynı anda verildi. Android sadece Nexus 5,6 ve 9 için verildi.Arka planda yükleniyor hepsi. Ayarlar menüsü bile arka planda uygulama yüklenir gibi yükleniyor![]()
Olabilir bekliyorum. Kontrol edip bildiririm. Ama şimdilik yok malesef. Uygulama olarak güncellenmesi gerekebilir.120 Fps olayı neden yok acaba yada arka planda guncellemeler bittikten sonra gelme ihtimali varmıdır?
bildirimlerdeki kısayol olan connect kısmı düzelmiş mi düzelecek en son kısım bence orasıYükleyenler telefonu çok karıştırmasın çünkü yenilikler kendiğinden bir süre sonra geliyorBu arada henüz ingilizce kelimeye rastlamadım
Nesi şu an tıklayınca açıldıbildirimlerdeki kısayol olan connect kısmı düzelmiş mi düzelecek en son kısım bence orası