ASUS ZENFONE 2

Sponsorlu Bağlantılar

b.a10

b.a10

Üye
    Konu Sahibi
usta sony sevmıyorum genelde bozuk cıkıyo telefonları guvenmıyorum

Son düzenleme:

smh60

smh60

Üye
usta sony sevmıyorum genelde bozuk cıkıyo telefonları guvenmıyorum
Yetkili Satıcıdan alırsan bir sorun çıkacağını sanmam çıkarsa da yaparlar zf2 de çok sorun çıkıyormuş bu arada kötülemek gibi niyetim yok ama ölü pixel felan yakınanlar var

b.a10

b.a10

Üye
    Konu Sahibi
Yetkili Satıcıdan alırsan bir sorun çıkacağını sanmam çıkarsa da yaparlar zf2 de çok sorun çıkıyormuş bu arada kötülemek gibi niyetim yok ama ölü pixel felan yakınanlar var
ne ara almıslar da yakınmıslar :)

• Beğen
Tepkiler: minoo
b.a10

b.a10

Üye
    Konu Sahibi
ne ara almıslar da yakınmıslar :)
Zf2 almadan önce unutulmaması gerekenler diye bir konu vardı başka forumda orda gördüm :)
almadan ıyı yorum yapıyolarmıs helal olsun :)

smh60

smh60

Üye
Ss leri de vardı :D bak kağıt üzerinde çok cazip duruyor ben de almayı düşünmüştüm ama detaylı araştırınca eline alınca bazı arkadaşlar haklıymış diyorsun :)

b.a10

b.a10

Üye
    Konu Sahibi
neyse bakalım bı cıksın pıyasaya sonra bakarız :)

minoo

minoo

Üye
Cihaz daha yeni çıktı satışa, sahiden ne ara almışlar da bir de şikayet etmişler :d:

Neyse, kullanıcıya bağlı olarak değişir tabii.

• Beğen
Tepkiler: b.a10
b.a10

b.a10

Üye
    Konu Sahibi
1.100 lıraya alınabılecek tek telefon zf2 dır gerısı yalan :)

• Beğen
Tepkiler: FatihAltundağ

FatihAltundağ

Üye
bnce 1100 tl olanı alın 1.8 Ghz yeter uzaya mrsaj mı atıcan 16 GB yetmez diosan al bi SD Card

GodMode

GodMode

Üye
1348 TL'ye 2.3 Ghz işlemcili 32 GB hafızalı ve Flip Cover sipariş verdim. En geç cumaya elimde olacak sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz burdan ^_^

• Beğen
minoo

minoo

Üye
Nereden satın aldın?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
oyun ve uygulama kurulamıyorda o yüzden.

16 gb cihaz sana ortalama 12 gb kalır buda yeterli bence atari almıyorsun ya buda telefon sonuçta. 3 tane büyük oyun yüklesen ortalama 6-7 gb eder ama sen 30 gb lik bir oyun koleksiyonundan bahsediyorsun sanırım :)

Aybars1979

Aybars1979

Üye
16 gb cihaz sana ortalama 12 gb kalır buda yeterli bence atari almıyorsun ya buda telefon sonuçta. 3 tane büyük oyun yüklesen ortalama 6-7 gb eder ama sen 30 gb lik bir oyun koleksiyonundan bahsediyorsun sanırım :)
yok pek oyun oynamam oynadığım bir iki tane var onlarda hakkaten iyi yer kaplıyor aslında ama 16gb bencede yeterli ben hafıza yeterli yada yetersiz anlamında söylemedim sadece sdcard ın pek bi işe yaramadığından bahsettim android için.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
yok pek oyun oynamam oynadığım bir iki tane var onlarda hakkaten iyi yer kaplıyor aslında ama 16gb bencede yeterli ben hafıza yeterli yada yetersiz anlamında söylemedim sadece sdcard ın pek bi işe yaramadığından bahsettim android için.

Sd karta video resim gibi verileri saklayabilirsiniz hem format gibi bir durum gerektiğinde dosyalar güvende olur :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Paranın yettiği en iyisini al.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Sd karta video resim gibi verileri saklayabilirsiniz hem format gibi bir durum gerektiğinde dosyalar güvende olur :)
bulut kullanıyorum (onedrive) hem daha güvenli hemde heryerden ulaşabiliyorum. ;)

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt