ASUS ZENFONE 2

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
oyun ve uygulama kurulamıyorda o yüzden.
Benim 5gb müzik sd de. Telefon üzerinden uzun yolculuklarda önceden filmi indiriyorum sd ye kesip atıyorum daha sonra yer problemi kalmıyor. Hatta direkt sd ye indirip sonradan taşıma derdide yaşamıyorum. :) çekilen resimleride direkt sd ye ayarlarsan uygulama için yer derdide kalmıyor.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Benim 5gb müzik sd de. Telefon üzerinden uzun yolculuklarda önceden filmi indiriyorum sd ye kesip atıyorum daha sonra yer problemi kalmıyor. Hatta direkt sd ye indirip sonradan taşıma derdide yaşamıyorum. :) çekilen resimleride direkt sd ye ayarlarsan uygulama için yer derdide kalmıyor.
valla benim lg g2 32 gb hafıza kartıda takılamıyor (aslında hanımın) wp de çektiğim resimleri pc de eşitledikten sonra mümkün mertebe siliyorum (hafıza kartında özellikl resim tutmak istemiyorum olaki teli düşürü yada kaybedersem en kolay ulaşılabilir kısım olduğu için) dizi,film vb cepten seyretmekten zevk almıyorum müzik arşivim yok daha yeni yeni 50 tane falan şarkım var onlarda wp de sdcartta benim hafıza problemim yok wp için 8gb hafıza kartına uygulama oyunda kurulumu yapılabiliyor (istisnaları var) 5gb müzik iyi imiş benim yegende 16gb g2 var hafızada müzik ve resimden yer kalmamış ona rağmen telde kasma yoktu şaşırtmıştı beni. meraklısına 16 değil 32 bile az geliyor sanırım.

not: g2 32gb daha 1 haftalık hanım telefonun hafızası dolacak diye hiçbirşey yükletmiyor öncesinde galaxy ace kullanıyordu. bişey yükleyemediği için hafızasını gereksiz doldurup duruyorsun diyordum ondan oldu sanırım. :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben phablet kullanıyorum keyifli oluyor film izlemek.

byAndroid

byAndroid

Üye
Sd carda her türlü oyun uygulama yükledim tabi root ile

b.a10

b.a10

Üye
    Konu Sahibi
1348 TL'ye 2.3 Ghz işlemcili 32 GB hafızalı ve Flip Cover sipariş verdim. En geç cumaya elimde olacak sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz burdan ^_^
kardesım gelınce haber ver olur mu

Aybars1979

Aybars1979

Üye
ayarla
ayardan uygulamalar oyunun üstüne basılı tut sd carda taşı dio fakat bazı telefonlarda olmuyor
bildiğim kadarı ile o kitkat ile sdkarta oyun ve uygulama kurulumu kaldırıldı. sadece bazı samsunglarda taşınabiliyor diye bir şey okumuştum oda samsungun kendi inisiyatifi ile yaptığı yazılım oynaması ile olan bir durum diye yazıyordu.

GodMode

GodMode

Üye
Arkadaşlar telefon elime geçmiş bulunmakta. Telefonun geldiğinde bataryası %40 civarıydı saat 5'te teslim aldım. Yoğun bir şekilde internet, güncelleme vs. kullandıktan sonra şuan %18 seviyesinde :) Daha fazla kurcalayamadım ancak telefonda hiçbir şekilde milisaniyelik bile olsa kasma olmadı. Multitasking, videolarda incelediğiniz şekilde kusursuz. AnTuTu puanını da eve geçtiğimde test edeceğim. Kamerası normal ışıkta gayet güzel ve düşük ışıkta da muazzam performans sergiledi. Ön kamerasına gelecek olursak (5 mpx), bana çok aşırı güzel gelmedi ancak gayet yeterli seviyede :) İnşallah en kısa sürede resimleri sizinle paylaşırım. Almayı düşünecek arkadaşlar varsa kesinlikle ve kesinlikle düşünmesine gerek yok F/P telefonu olduğu aşikar. Ayrıca şunu da belirteyim, telefonu 1 saat kadar hiç durmadan, aralıksız kullandıktan sonra kameranın üst kısmında hafif bir ısınma oluştu. Bu da bir Lumia'ya bir LG G3'e göre çok düşük geldi bana. Kesinlikle hissettirmiyor. Şunu da son olarak ekleyeyim, Flip Cover ile aldım 99 TL'den 49 TL'ye geliyor telefonla birlikte aldığınızda. Kesinlikle onu da telefonla birlikte almanızı tavsiye ederim.

triss

Üye
dogru soyluyosun zaten hemen almıcam 2 ay fılan beklerım fıyatlar dususe ıllakı gecer bu paraları bu telefona guvenıp fazla kısı vermez
ek vergi gelebilir 1 ay içinde bakan açıkladı haberlere dikkat et geç kalmayın sonra

FatihAltundağ

Üye
ASUS zenfone 2 dokunmatiği iyi mi
bildiğim kadarı ile o kitkat ile sdkarta oyun ve uygulama kurulumu kaldırıldı. sadece bazı samsunglarda taşınabiliyor diye bir şey okumuştum oda samsungun kendi inisiyatifi ile yaptığı yazılım oynaması ile olan bir durum diye yazıyordu.
lolipolarda oluyo bidiğim kadarıyla (sony xperia z2)

b.a10

b.a10

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefon elime geçmiş bulunmakta. Telefonun geldiğinde bataryası %40 civarıydı saat 5'te teslim aldım. Yoğun bir şekilde internet, güncelleme vs. kullandıktan sonra şuan %18 seviyesinde :) Daha fazla kurcalayamadım ancak telefonda hiçbir şekilde milisaniyelik bile olsa kasma olmadı. Multitasking, videolarda incelediğiniz şekilde kusursuz. AnTuTu puanını da eve geçtiğimde test edeceğim. Kamerası normal ışıkta gayet güzel ve düşük ışıkta da muazzam performans sergiledi. Ön kamerasına gelecek olursak (5 mpx), bana çok aşırı güzel gelmedi ancak gayet yeterli seviyede :) İnşallah en kısa sürede resimleri sizinle paylaşırım. Almayı düşünecek arkadaşlar varsa kesinlikle ve kesinlikle düşünmesine gerek yok F/P telefonu olduğu aşikar. Ayrıca şunu da belirteyim, telefonu 1 saat kadar hiç durmadan, aralıksız kullandıktan sonra kameranın üst kısmında hafif bir ısınma oluştu. Bu da bir Lumia'ya bir LG G3'e göre çok düşük geldi bana. Kesinlikle hissettirmiyor. Şunu da son olarak ekleyeyim, Flip Cover ile aldım 99 TL'den 49 TL'ye geliyor telefonla birlikte aldığınızda. Kesinlikle onu da telefonla birlikte almanızı tavsiye ederim.
sagol kardesım kafam da kı soru işaretleri gıttı :)
ek vergi gelebilir 1 ay içinde bakan açıkladı haberlere dikkat et geç kalmayın sonra
aynen kardesım bende bu yazıyı yazdıktan sonra haberı gördüm :)

firostr

firostr

Üye
1.8 ghz işlemcili olanlardan alırsanız oyunlarda pe fark olmaz
çünkü grafik birimi aynı

GodMode

GodMode

Üye
sagol kardesım kafam da kı soru işaretleri gıttı :)

aynen kardesım bende bu yazıyı yazdıktan sonra haberı gördüm :)
Aklında başka sorular varsa sorabilirsin çekinmeden cevaplarım :)

• Beğen
Tepkiler: b.a10
b.a10

b.a10

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: GodMode
Takipçi Satın Al

Üst Alt