Yetkili Satıcıdan alırsan bir sorun çıkacağını sanmam çıkarsa da yaparlar zf2 de çok sorun çıkıyormuş bu arada kötülemek gibi niyetim yok ama ölü pixel felan yakınanlar varusta sony sevmıyorum genelde bozuk cıkıyo telefonları guvenmıyorum
ne ara almıslar da yakınmıslarYetkili Satıcıdan alırsan bir sorun çıkacağını sanmam çıkarsa da yaparlar zf2 de çok sorun çıkıyormuş bu arada kötülemek gibi niyetim yok ama ölü pixel felan yakınanlar var

Zf2 almadan önce unutulmaması gerekenler diye bir konu vardı başka forumda orda gördümne ara almıslar da yakınmıslar![]()

ne ara almıslar da yakınmıslarYetkili Satıcıdan alırsan bir sorun çıkacağını sanmam çıkarsa da yaparlar zf2 de çok sorun çıkıyormuş bu arada kötülemek gibi niyetim yok ama ölü pixel felan yakınanlar var

almadan ıyı yorum yapıyolarmıs helal olsunZf2 almadan önce unutulmaması gerekenler diye bir konu vardı başka forumda orda gördüm![]()

androidde sd card bi cacığa yaramıyor.bnce 1100 tl olanı alın 1.8 Ghz yeter uzaya mrsaj mı atıcan 16 GB yetmez diosan al bi SD Card
androidde sd card bi cacığa yaramıyor.
oyun ve uygulama kurulamıyorda o yüzden.Sebep?
oyun ve uygulama kurulamıyorda o yüzden.

yok pek oyun oynamam oynadığım bir iki tane var onlarda hakkaten iyi yer kaplıyor aslında ama 16gb bencede yeterli ben hafıza yeterli yada yetersiz anlamında söylemedim sadece sdcard ın pek bi işe yaramadığından bahsettim android için.16 gb cihaz sana ortalama 12 gb kalır buda yeterli bence atari almıyorsun ya buda telefon sonuçta. 3 tane büyük oyun yüklesen ortalama 6-7 gb eder ama sen 30 gb lik bir oyun koleksiyonundan bahsediyorsun sanırım![]()
yok pek oyun oynamam oynadığım bir iki tane var onlarda hakkaten iyi yer kaplıyor aslında ama 16gb bencede yeterli ben hafıza yeterli yada yetersiz anlamında söylemedim sadece sdcard ın pek bi işe yaramadığından bahsettim android için.

bulut kullanıyorum (onedrive) hem daha güvenli hemde heryerden ulaşabiliyorum.Sd karta video resim gibi verileri saklayabilirsiniz hem format gibi bir durum gerektiğinde dosyalar güvende olur![]()