Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

cesuraras

Üye
tm bekliyorum
tamam beklıyorum kac gıbı girersin.

pxel ayarlarınıda yaptım ama yınede olmadı

maranello34

Üye
ingilizceden başka seçenek yok

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
15 olmuş

vaqabond

Üye
Ama ilk aramayi yapıyor ilk köyde tıkalı kaliyor. Evet kupa araliginda sıkıntı yok ve saldırı olarak dört taraftan saldir işaretli. Anlamadığım kurdugumda ilk yapti saldırıyı ikincide yapmıyor
Sorunumu kendim buldum arkadaşlar böyle duruma düşenler için. Ilk aramayi yaparken oyunun dili türkçe idi daha sonra dili değiştirdim aramada tikaniyordu ilk aramada kaliyordu. Şimdi oyunun dilini tekrar türkçe yaptim ve sıkıntı yok. Ama bence bu yapılabilir oyunun dilini degisiyorum normalde ben. Plss el atabilcekler varsa yardimci olsunlar :))
Hocam sorunun cozuldumu bilmiyorum ama oyunu turkceden baska dil yapinca bot ilk aramada kaliyor bende boyle oluyor tekrar turkce yapinca bot calisiyor. Ama turkiye serverlarindada hic ganimet yok.

hartan46

Üye
jackalyakup demiş ki:
botu çalıştırıyorum. Fakat bot arka planda çalışmıyor. crome açıkken veya başka bişey açıkken arka planda çalışmıyor. tam ekran olmayan bişeylerde açıkken çalışmıyor. örneğin bilgisayarımı açınca veya klasör açıkken.bs gizli ikende bot duruyor.
"[00:19:15] Köy alanı için bekleniyor" hatası veriyor turuncu renkli
Bir çözümü olan var mı?
tw şifre ver

diye cevap vermişsiniz ya bende de sorun var köy alanı için bekleniyor yazıyor ne yapmamız lazım

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
jackalyakup demiş ki:
botu çalıştırıyorum. Fakat bot arka planda çalışmıyor. crome açıkken veya başka bişey açıkken arka planda çalışmıyor. tam ekran olmayan bişeylerde açıkken çalışmıyor. örneğin bilgisayarımı açınca veya klasör açıkken.bs gizli ikende bot duruyor.
"[00:19:15] Köy alanı için bekleniyor" hatası veriyor turuncu renkli
Bir çözümü olan var mı?
tw şifre ver

diye cevap vermişsiniz ya bende de sorun var köy alanı için bekleniyor yazıyor ne yapmamız lazım
team yollayınız msj olarak

Rockco

Üye
sabahdan beri 200 küsür köy geziyor saldırı yapmıyor acaba elemanlar güçsüz diyemi :) dediğiniz gibi direk kurdum binaları tanıttım okadar

xrayfc

Üye
Hocam sorunun cozuldumu bilmiyorum ama oyunu turkceden baska dil yapinca bot ilk aramada kaliyor bende boyle oluyor tekrar turkce yapinca bot calisiyor. Ama turkiye serverlarindada hic ganimet yok.

Evet dili degisince düzeldi. Aslında ganimet fena değil de gece çalıştırmak daha mantıklı galiba. Dil desteğini bi gelistirsek tadindan yenmez valla. Gece uzak dogu ülkeleri fena gani veriyor

ics1907

Üye
arkadaslar bot dün gece normaldi.şimdi tekrar acıtıgımda asker basmıyor.yardımcı olursanız sevınırım

ics1907

Üye
hata olarak ne veriyor
Hata olarak vermiyor.Ekranda kışladan egitiyor olarak gozukuyo.Ama kıslayatıklayıp bırakıyor.sırayla butun kıslalara tıklayıp bıkıyor.asker egitmiyor..Bu arada 3.1.0 kullanıyorum

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Hata olarak vermiyor.Ekranda kışladan egitiyor olarak gozukuyo.Ama kıslayatıklayıp bırakıyor.sırayla butun kıslalara tıklayıp bıkıyor.asker egitmiyor..Bu arada 3.1.0 kullanıyorum
3.0.5 i yukleyiniz onu siliniz. tekrar deneyiniz. ayni sorun devam ederse bakalim.

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
@HoneyBadgeR2 :)

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
@ics1907

Üst Alt