Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

Meteemre

Meteemre

Üye
Meralc ilk saldırıyı yapti aldi ganiyi de hoş ama ikinvide arama yapıyor ilk aramada kaliyor saldirmiyor. Zaman bitiyor köye geri dönüyor bi daha arama yapiyor saldirmiyor yine zaman bitince köye dönüyor nerde yanlisim vardir
kupa aralıgına bak o sınırdaysa arama yapmaz saldırı kısmında strateji de 2. sekmede 4 biryandan saldırı secilimi baska bişey gelmiyor aklıma

xrayfc

Üye
Ama ilk aramayi yapıyor ilk köyde tıkalı kaliyor. Evet kupa araliginda sıkıntı yok ve saldırı olarak dört taraftan saldir işaretli. Anlamadığım kurdugumda ilk yapti saldırıyı ikincide yapmıyor
Sorunumu kendim buldum arkadaşlar böyle duruma düşenler için. Ilk aramayi yaparken oyunun dili türkçe idi daha sonra dili değiştirdim aramada tikaniyordu ilk aramada kaliyordu. Şimdi oyunun dilini tekrar türkçe yaptim ve sıkıntı yok. Ama bence bu yapılabilir oyunun dilini degisiyorum normalde ben. Plss el atabilcekler varsa yardimci olsunlar :))

Meteemre

Meteemre

Üye
Meralc ilk saldırıyı yapti aldi ganiyi de hoş ama ikinvide arama yapıyor ilk aramada kaliyor saldirmiyor. Zaman bitiyor köye geri dönüyor bi daha arama yapiyor saldirmiyor yine zaman bitince köye dönüyor nerde yanlisim vardir
kupa aralıgına bak o sınırdaysa arama yapmaz saldırı kısmında strateji de 2. sekmede 4 biryandan saldırı secilimi baska bişey gelmiyor aklıma
Ama ilk aramayi yapıyor ilk köyde tıkalı kaliyor. Evet kupa araliginda sıkıntı yok ve saldırı olarak dört taraftan saldir işaretli. Anlamadığım kurdugumda ilk yapti saldırıyı ikincide yapmıyor
Sorunumu kendim buldum arkadaşlar böyle duruma düşenler için. Ilk aramayi yaparken oyunun dili türkçe idi daha sonra dili değiştirdim aramada tikaniyordu ilk aramada kaliyordu. Şimdi oyunun dilini tekrar türkçe yaptim ve sıkıntı yok. Ama bence bu yapılabilir oyunun dilini degisiyorum normalde ben. Plss el atabilcekler varsa yardimci olsunlar :))
oyun dili ıngilizce yapılırsa daha iyi calısıyor

• Beğen
Tepkiler: xrayfc
baronsavas

baronsavas

Üye
Broken bot yanit vermiyo bazen bi tek bende mi oluyor

xrayfc

Üye
Blade kardeş elinize sağlık. Coc bot da dil degisiminde sıkıntı olmuyordu brokenbot da oldu. Yapan varmi bilmiyorum ama saat dilimlerine göre dil degisiyoruz biz faydasinida görüyoruz. Bu duzeltilebilcek bisemidir dil degisince saldiri yapmadi da

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Blade kardeş elinize sağlık. Coc bot da dil degisiminde sıkıntı olmuyordu brokenbot da oldu. Yapan varmi bilmiyorum ama saat dilimlerine göre dil degisiyoruz biz faydasinida görüyoruz. Bu duzeltilebilcek bisemidir dil degisince saldiri yapmadi da
rica ederim.
hatasiz calisabilmesi icin bot dili ile oyun dili ayni olmasi lazim.
yeni dil paketleri yuklemek gerek.
okadar vaktim yok biri yaparsa sisteme dahil ederim.
saygilar
HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ SEKMESİ KONUYA EKLENMİŞTİR. YENİ HATALAR ÇIKTIKÇA EKLENECEKTİR.
iyi oyunlar

• Beğen
Tepkiler: HoneyBadgeR2
ozanraki

ozanraki

Üye
ya hocam bende şöyle bi sorun var oyundan düşünce bot tekrar çalıştırmıyor bazende çalıştırıyor ama köyü uzaklaştırmıyor ve aradada bot pcye reset attırıyor nasıl çözcez bu olayı??

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
ya hocam bende şöyle bi sorun var oyundan düşünce bot tekrar çalıştırmıyor bazende çalıştırıyor ama köyü uzaklaştırmıyor ve aradada bot pcye reset attırıyor nasıl çözcez bu olayı??
burdaki bluestarcki indirecektin

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
bot cok ram kullanir.
o yuzden reset atar.ram inin gucu yetmezse. film felan acma.
cesitlide yeniden baglan suresi var onu 0 yap

ozanraki

ozanraki

Üye
bot cok ram kullanir.
o yuzden reset atar.ram inin gucu yetmezse. film felan acma.
cesitlide yeniden baglan suresi var onu 0 yap
ramin yetersiz kalması imkansız 8 gb ram 2 gb ekran kartı i5 işlemci pc başka bi sorun var belliki

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
ramin yetersiz kalması imkansız 8 gb ram 2 gb ekran kartı i5 işlemci pc başka bi sorun var belliki
:) ac botu ac filmi kac dk dayanabilecek ram in
bide suna bak
GENEL
kontroller
saldiriyi durdur pc kapat
onun basinda tik var mi ?
bu arada senin pc laptop degil mi

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
exeden açıyorum zatende kafasına göre takılıyo bu. problem ne bi türlü anlıyamadım. bi gün sıkını yok bi gün donuyo
yonetici olarak .exe yi ac dostum. oda olmazsa bot seni sevmiyo cok hata cikardi sana

ozanraki

ozanraki

Üye
:) ac botu ac filmi kac dk dayanabilecek ram in
bide suna bak
GENEL
kontroller
saldiriyi durdur pc kapat
onun basinda tik var mi ?
bu arada senin pc laptop degil mi
benim pc laptop ama film falan izlemiyorum üstad zaten gece bırakıyorum sabaha kadar ganimet yapsın diye bi bakıyorum sabah kendi kendini resetlemiş pc. saldırıyı durdur sekmesinde tik yok bu arada. bide uzaklaştırmaması beni uyuz etti oyundan düşüp geri geldiğinde uzaklaştırmadan olur olmaz binalara dokunuyor :))

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
benim pc laptop ama film falan izlemiyorum üstad zaten gece bırakıyorum sabaha kadar ganimet yapsın diye bi bakıyorum sabah kendi kendini resetlemiş pc. saldırıyı durdur sekmesinde tik yok bu arada. bide uzaklaştırmaması beni uyuz etti oyundan düşüp geri geldiğinde uzaklaştırmadan olur olmaz binalara dokunuyor :))
aynı özellikte bende de laptop var lenovo z580 8 ram 2 ekran kartı
şirket bilgisayarım kasa bilgisayar 4 ram 2 ekran kartı , benım laptoptan daha iyi . ( kasa pc laptoptan herzaman daha iyidir)

sonuç olarak ram in korumaya girip reset atıyor yada bilgisayarın uyku modunda 2 tane ayarı var biri fişte takılıyken biride boştayken. 2 sinide herzaman açık yap.
egerki bunlar açıkta yine böyleyse
ekran kartının driverlarını guncelle

ozanraki

ozanraki

Üye
aynı özellikte bende de laptop var lenovo z580 8 ram 2 ekran kartı
şirket bilgisayarım kasa bilgisayar 4 ram 2 ekran kartı , benım laptoptan daha iyi . ( kasa pc laptoptan herzaman daha iyidir)

sonuç olarak ram in korumaya girip reset atıyor yada bilgisayarın uyku modunda 2 tane ayarı var biri fişte takılıyken biride boştayken. 2 sinide herzaman açık yap.
egerki bunlar açıkta yine böyleyse
ekran kartının driverlarını guncelle
haklısın uyku moduna girmiyor ayarladım onu sürekli açık pc ama ekran kartlarına bi bakiyim:oke:

maxi_rocker

Üye
Şu ana kadar çıkan botlar arasında en kullanışlı, en stabil ve en sorunsuzu. Upgrade, halt mode gibi çoğu botta sıkıntı yaşadığım konularda da canavar gibi çalışıyor. Tavsiye ederim;

Yönetici tarafından düzenlendi:
BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Şu ana kadar çıkan botlar arasında en kullanışlı, en stabil ve en sorunsuzu. Upgrade, halt mode gibi çoğu botta sıkıntı yaşadığım konularda da canavar gibi çalışıyor. Tavsiye ederim;

TROJAN VAR SAKIN İNDİRMEYİN

Yönetici tarafından düzenlendi:

Üst Alt