Haber LG G2, yakında Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi alacak

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
LG'nin eski cihazlarında hesap makinesi işlemcisi mi emin değilim o tarz garip birşey varmış bide videoda duymuştum. O yüzden güncelleme vermesi çok zahmetli oluyormuş.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star

manguru022

manguru022

Üye
Garibim bizde hala 5.0 ı bekliyoz :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Türkiye yi unutmuş demek ki Samsung gibi :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Türkiye kimki.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
byAndroid

byAndroid

Üye
4.1.2 den direk kitkat vermiş Türkiye'ye verilmemiş hala 19 Haziran da kullanıcının biri yorum yapmış hala gelmedi diyee :D millet lolipop aldı

gss_adnan

gss_adnan

Üye
L70 geldi g3 stylus geldi ben takip etmiyorum çoğuna geldi. G pad geldi. Bu saydiklarim lollipop. 3 ünde 5 inde değilim bilmediği bir şey hakkında yorum yapmaması gerekir.
Hocam bizde yok nasıl geldi l70e?

boran9999

boran9999

Üye
G4 e 4 gün önce yaklaşık 200 Mb güncelleme geldi ama ne işe yarar anlayamadım :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Hocam bizde yok nasıl geldi l70e?
Zaten gelmemiş hocam sözde Lg çok iyi ya güncelleme de tüm cihazlara güncelleme veriyormuş :D
G4 e gelen güncelleme de dokunmatik sorunu ve ısınma ile ilgili olması lazım
G3 stylus da güncelleme falan almamış yani

Luck Star

Luck Star

Üye
Benim dedigim cihazlar guncelleme aldi zaten ama yurtdisinda. Ona bakilirsa s4 ve note 3 te almadi ama siz aldi diyorsunuz ayni seyleri konusmaya gerek yok :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Yoo yurt dışında almadı nerden çıkarıyorsun.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
L90 aldi L70 alacak.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
İyiki g2 almışım zamanında g4 romunuda kurdum kafa rahat

Emre

Üye
    Konu Sahibi
vermemesi şaçma zaten

Son düzenleme:
Sarangni

Sarangni

Üye
Optimus G 4.1.2 den 4.4.2 atlamış bir cihazdır
Vermiyor diye bişey yok

O cihaz 5.0 hak ediyor ama vermedi çünkü eskidi. Efsane bir cihaz. 18 ay kullandım hiç bu kadar akıcı bir cihaz kullanmamıştım.

byAndroid

byAndroid

Üye
O cihaz 5.0 hak ediyor ama vermedi çünkü eskidi. Efsane bir cihaz. 18 ay kullandım hiç bu kadar akıcı bir cihaz kullanmamıştım.
Hakeden çok cihaz var vermiyorlar ayrı mesele. 18 ayını dolduran kara kara düşünüyor millet

Üst Alt