Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

ozanraki

ozanraki

Üye
boyuna asker basıp geri alıp tekrar asker basıyor hiç saldırı yapmıyor kral ve kraliçemde uykuda çok salakça bi bot ya nerdesin coc...

cici60

cici60

Üye
ganimeti almadan köye dönmemesi için strateji kısmındaki deploy speed delayları 5 yap.
Ben böyle kullanıyorum şuan
konuşmanıza kullak misafiri olup botu kurdum kardeşim takır takır çalışıyo eline sağlık yalnız bot 30 saniye sürmeden köye dönüyo bazen bide tek yerden saldırıyo bunu nasıl ayarlıyacaz

ozanraki

ozanraki

Üye
boyuna asker basıp geri alıp tekrar asker basıyor hiç saldırı yapmıyor kral ve kraliçemde uykuda çok salakça bi bot ya nerdesin coc...

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
Yosmos kardeşim sen bu ordu kampı olayını nasıl çözdün
ipcan kardeş , duruma gore ordu kampinda sikinti yok kislalarinda sikinti var. hata ordan .
kislalarini köseye bir yere cek tekrar ayar yap

ozanraki

ozanraki

Üye
olmuyor abi ya.. dediğin gibi şu an kralı bekle olayı kaldırılmış durumda.. kamp dolup dolmadığını anlamıyor uygulama.
aynen o sçeeneği kaldırdım genede olmadı şuan benım tek sorunum kamp

cici60

cici60

Üye
ipcan kardeş , duruma gore ordu kampinda sikinti yok kislalarinda sikinti var. hata ordan .
kislalarini köseye bir yere cek tekrar ayar yap
broken botu kullanyrm saldırda askerli atar atmaz bot hemen eve dönüyo bi ayarı varmı kardeş

cor38

Üye
kardeş bende zoming outta kalıyor ne yapmam lazım kampları tanıtamıyorum

F1rlama31

Üye
broken botu kullanyrm saldırda askerli atar atmaz bot hemen eve dönüyo bi ayarı varmı kardeş
Bota bak kupan eger yuksekse ordaki rakamdan orda yazan seviyeye cekmeye calisir bende gayet saglikli calisiyor

GuneyBey

Üye
Herkez broken bota konsantre olmuş Coc bot unutulmuş :) bugün coc botun geleceği kesinmi ?

Üst Alt