BLade AzraiL
Üye
kislalari tekrar tanimla[15:32:02] Checking Army Camp...
[15:32:06] Total Troop Capacity: Error, unknown
bende ki olay bu sekılde
kislalari tekrar tanimla[15:32:02] Checking Army Camp...
bende ki olay bu sekılde
Aynı sorun bendede var. İngilizce yap dedi oyunu ama zaten ingilizce[15:32:02] Checking Army Camp...
bende ki olay bu sekılde
Kışlalarla ilgisi yok dostum asker basıyo ama fullendiğini anlayamıyorkislalari tekrar tanimla
konuşmanıza kullak misafiri olup botu kurdum kardeşim takır takır çalışıyo eline sağlık yalnız bot 30 saniye sürmeden köye dönüyo bazen bide tek yerden saldırıyo bunu nasıl ayarlıyacazganimeti almadan köye dönmemesi için strateji kısmındaki deploy speed delayları 5 yap.
Ben böyle kullanıyorum şuan
Bunun için ayarlarda kralı ve kraliçeyi bekle var. Onun tikini kaldırmanız lazım
Yosmos kardeşim sen bu ordu kampı olayını nasıl çözdün
wait king
krali bekle ve kraliceyi bekle secenegi var.
kaldirin
aciklamasini yaptim takip et yazilariboyuna asker basıp geri alıp tekrar asker basıyor hiç saldırı yapmıyor kral ve kraliçemde uykuda çok salakça bi bot ya nerdesin coc...
ipcan kardeş , duruma gore ordu kampinda sikinti yok kislalarinda sikinti var. hata ordan .Yosmos kardeşim sen bu ordu kampı olayını nasıl çözdün
Eyv kardeşim bi deneyimipcan kardeş , duruma gore ordu kampinda sikinti yok kislalarinda sikinti var. hata ordan .
kislalarini köseye bir yere cek tekrar ayar yap
olmuyor abi ya.. dediğin gibi şu an kralı bekle olayı kaldırılmış durumda.. kamp dolup dolmadığını anlamıyor uygulama.aciklamasini yaptim takip et yazilari
aynen o sçeeneği kaldırdım genede olmadı şuan benım tek sorunum kampolmuyor abi ya.. dediğin gibi şu an kralı bekle olayı kaldırılmış durumda.. kamp dolup dolmadığını anlamıyor uygulama.
broken botu kullanyrm saldırda askerli atar atmaz bot hemen eve dönüyo bi ayarı varmı kardeşipcan kardeş , duruma gore ordu kampinda sikinti yok kislalarinda sikinti var. hata ordan .
kislalarini köseye bir yere cek tekrar ayar yap
misc tebroken botu kullanyrm saldırda askerli atar atmaz bot hemen eve dönüyo bi ayarı varmı kardeş
yan tarafta kralice var onuda kaldir.aynen o sçeeneği kaldırdım genede olmadı şuan benım tek sorunum kamp
Bota bak kupan eger yuksekse ordaki rakamdan orda yazan seviyeye cekmeye calisir bende gayet saglikli calisiyorbroken botu kullanyrm saldırda askerli atar atmaz bot hemen eve dönüyo bi ayarı varmı kardeş
eyvallah kardeşim attack mode her taraftan saldırması için hangisin seçmeliymmisc te
return home delay 30 yap

hocam benim bot zoming outta kalıyor onu çözemedim kampları tanıtamıyorumyan tarafta kralice var onuda kaldir.
oda olmasa ver teamwear yapim