Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
10154

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yeni yapı örneklerinde bile şu saat ve pil görüntüsü hala aynı : (

skynet

Üye
Aynen neden doğru düzgün bir ikon koymazlar hayret
O değilde bu whatsapp da birinden mesaj geldiğinde veya ben gönderdiğimde o mesaja tekrar girdiğimde içi boş görünüyor bu sorunu başka yaşayan oldu mu ?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Mağaza(Beta) nın yeni güncellemesi geldiğinde kendi kendini güncelliyor mu? Yoksa bunu manuel olarak biz mi yapmalıyız? Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
Bay H

Bay H

Üye
Sistem klasörlerine erişim hala engellenebilmiş değil, aşağıdaki görseller ekran renk tonu ayarlarma kısmından alınmıştır :kıskıs:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul, flutewoddy, Esendağlı ve 1 kişi daha
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Sistem klasörlerine erişim hala engellenebilmiş değil, aşağıdaki görseller ekran renk tonu ayarlarma kısmından alınmıştır :kıskıs:

telefonun kendi melodilerini de çıkarıver elin değmişken :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
serinaga

serinaga

Üye
Artık dayanamadım ve 8.1'e geri dönüp, gerekli tüm güncellemeleri yapıp, sıfır bir kurulum ile yine yeniden Wp10'u kurdum. Herşey yerli yerince, ısınma yok, uygulama yükleyememe yok, ayarlarda eksiklik yok vs. vs. şuan sistem gayet iyi çalışıyor, dönmek yok Wp10'a devam ...

• Beğen
Tepkiler: saynesim, Sensation, bozkirdangelen ve 2 diğerleri
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Yeni yapı örneklerinde bile şu saat ve pil görüntüsü hala aynı : (

Çıktığı gün yüklemiştim son yapıyı, neyse şarja takıyorum sesi duydum mu tamam şarj oluyor diyorum, dün gece telefonu şarja takmıştım bi ara bakayım dedim ne kadar dolmuş, ulan batarya simgesinin yanındaki simge yok (takınca kaybolup görünen fiş) oysa ki dikkatli bakmak gerekiyormuş sonradan fark ettim :ehe

Aynen neden doğru düzgün bir ikon koymazlar hayret
O değilde bu whatsapp da birinden mesaj geldiğinde veya ben gönderdiğimde o mesaja tekrar girdiğimde içi boş görünüyor bu sorunu başka yaşayan oldu mu ?

Ben de sorun yok, tıklayınca uygulamayı açıyor.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
daha önce telefonu bluetooth ile pc ye bağladığımızda böyle ses ayarı çıkıyor muydu

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Beta

Hepsi de hayır.
Mağaza(Beta) nın yeni güncellemesi geldiğinde kendi kendini güncelliyor mu? Yoksa bunu manuel olarak biz mi yapmalıyız? Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
ben 1 kere mağazanın mağazadan güncellendiğine denk geldim ama ondan sonra hiç karşılaşmadım bişi demek zor pcde ki son versiyonda beta yazısıda kalktı zaten ama uygulamaları bulmak sıkıntılı hala. arama yapmak bile sıkıntılı atm doğru yazmdana uygulamayı bulmayı başaramıyor çoğu zaman.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Mail uygulamasında gelen mailler açılmıyor. Beyaz bi ekran çıkıyor sadece

shifty

Üye
Arkadaşlar karşılaştığım 3 şeyi paylaşmak istedim. 1.si kendi kendine wireless ı açıyor telefon. 2.si bluetoothla arabaya bağlanamıyorum (telefon 1320 araba volvo xc70). 3.sü bildirim ekranını aşağıya çekince ya geç geliyor yada gelmiyor. Bu herkesde böyle mi? Yoksa bende mi sorun var? Bunlarla ilgili geri bildirim yaptım tabi ki. :)

skynet

Üye
Eposta hesabı ilk kurulumda sorunsuz çalışıyordu ama ne olmuşsa artık hesapları eşitleyemiyor ve ayarlarda ki hesabıma girmek istediğimde de direk ana menüye atıyor :hmmm Sıfırlama yapmadan bu sorunu çözebilir miyim ?
Bu sorunu yaşayan oldu mu ?

sahanemir

sahanemir

Üye
Arkadaşlar karşılaştığım 3 şeyi paylaşmak istedim. 1.si kendi kendine wireless ı açıyor telefon. 2.si bluetoothla arabaya bağlanamıyorum (telefon 1320 araba volvo xc70). 3.sü bildirim ekranını aşağıya çekince ya geç geliyor yada gelmiyor. Bu herkesde böyle mi? Yoksa bende mi sorun var? Bunlarla ilgili geri bildirim yaptım tabi ki. :)
Wirelles ayarlarına girin elle diyin yoksa her saat başı açılır .

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
o değil de yarım saat önce baloncuklar vardı şimdi gitmişler :D

afwerker

afwerker

Üye
Windows 10 PC Yapı 10162 yayınlanmış. Pc bitse de Mobile iyice önem verseler.

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
sahanemir

sahanemir

Üye
Sıfırlıyayım dedim cihazı hard format (macera işte) ekrana dokunarak açılma ayarı yok oldu:)bakalım yarına ne değişir extralar eksik.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Sıfırlıyayım dedim cihazı hard format (macera işte) ekrana dokunarak açılma ayarı yok oldu:)bakalım yarına ne değişir extralar eksik.
extralar magaza betadan ayarları güncelliyor daha sonra gelmesi gerekiyor bende öyle oldu

Üst Alt