Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul

sahanemir

sahanemir

Üye
Şu baloncuk olayı sanırım bizlerde yok L930.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
baloncuklar bende rehberde gözüküyor ama tile da gözükmüyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ON9

ON9

Üye
bende hiç yoktu. Olmasında zaten. Bence karo mantığına ters bir tasarım olmuş. İnşallah kullanıma seçenek koyarlar.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Yapı 10158'de bizi bekleyenler:

- The built-in camera app includes rich capture by default and video has options up to 120fps.

- Microsoft Edge and Store apps both have transparent tiles instead of the default blue color.

- Very smooth transitions for opening and switching apps.

- The People app's live tile uses circles where your contact's pictures roll around instead of square tiles that flip.

- The volume slider is back to being rounded again.

- Wallet is back and is capable of adding "loyalty cards and passes by linking apps from the store to your wallet"

- Both the Music app and the Photos app are updated, but without a Microsoft account they seem to be nearly identical.

Yapı 10158 ekran görüntüleri:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

- Kamera ayarları
- Zengin çekim (HDR)
- Kişiler uygulamasının kutucuğuna baloncuklar
- Mağaza ve Microsoft kutucukları şeffaflaştırıldı ve Mağaza artık beta değil
- Değişen ses kaydırıcı simgesi
- Geri gelen cüzdan uygulaması

Gelecek Yapı 10158 ile diğer özellikler:

Microsoft Edge ve Mağaza artık Şeffaf Live tile.
Uygulama geçişlerinde yumuşak geçişler.
İnsanlar uygulamasının canlı kutucuk kişinin resimlerini kare live tile yerine etrafında rulo daireler olacak.
Cüzdan uygulaması geri döndü.
Müzik uygulaması ve Fotoğraflar uygulaması güncellendi.
Büyük boy karo da geliyor

10154

Gözüme takıldı, Kişilerdeki birinin resminin üzerini neden karaladılar acaba :hmmm Merak bizdeki de :D

yasirtaha

yasirtaha

Üye
gestures en sevdiğim uygulamaydı ellerim ıslakken çok güzel oluyordu.
Tekrardan kullanabilecekmiyiz

dextro22

dextro22

Üye
herhangi bi uygulama yüklenince silinmiyor hata yazıyor kalıyor öyle rehberden herhangi biri silinmiyor ana menuye atıyo... bide mesaj aramalar gelmiyor bazen telefonu kapatıp açıyorum bi bakıyorum 4 saat önce mesaj gelmiş onun dışında pek bi hata yok ama mağaza ve tarayıcı edge çok sorunlu ieyi bu yapıda kaldırmamalıydılar bence

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve BLasTeaR
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
herhangi bi uygulama yüklenince silinmiyor hata yazıyor kalıyor öyle rehberden herhangi biri silinmiyor ana menuye atıyo... bide mesaj aramalar gelmiyor bazen telefonu kapatıp açıyorum bi bakıyorum 4 saat önce mesaj gelmiş onun dışında pek bi hata yok ama mağaza ve tarayıcı edge çok sorunlu ieyi bu yapıda kaldırmamalıydılar bence
Başka bi sıkıntı yok diyosun da daha ne olsun :D bende geçmeyi düşünüyordum windows 10 a ama vazgeçtim

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2 mağazayı da kullanınca olan bir sorun. Mesajlar için ise Gmail hesabınız varsa kaldırın. Diğer türlü başka sorun olmuyor.

YkPkY

YkPkY

Üye
Bazılarında yok. Mesela bende de vardı ama bugün kayboldu.
Vallaha bende hala dönüyor.
birde rehberden kişi live title si kareydi.8.1den bu sürüme geçince yuvarlak oldu.eşimle ben ekranda dönüp duruyorduk :)
sonra sıfırladım teli geri koyunca eski kare halini aldı.kaç kere denedim tekrar tekrar halada kare.
ama 10158 sürümünde bu özellik daha yeni geliyor.çok şaşırdım.
herkesde öyle sandım.bileydim ekran görüntüsü alırdım

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Arkadaşlar lütfen aklınıza gelen en ufak fikri, sorunu dahi geribildirim yapın. Microsoft gerçekten okuyor

• Beğen
Tepkiler: serinaga
braayn

braayn

Üye
Vallaha bende hala dönüyor.
birde rehberden kişi live title si kareydi.8.1den bu sürüme geçince yuvarlak oldu.eşimle ben ekranda dönüp duruyorduk :)
sonra sıfırladım teli geri koyunca eski kare halini aldı.kaç kere denedim tekrar tekrar halada kare.
ama 10158 sürümünde bu özellik daha yeni geliyor.çok şaşırdım.
herkesde öyle sandım.bileydim ekran görüntüsü alırdım
bence kişilerin eski karo olarak gözükmeleri daha güzeldi şimdi yuvarlak yuvarlak pek hoş durmuyorlar
bu videode slow motion 640X480P 120 fps gözüküyor ama 728X576p 120 fps olması gerekmiyormuydu ?

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul ve bozkirdangelen
YkPkY

YkPkY

Üye
bence kişilerin eski karo olarak gözükmeleri daha güzeldi şimdi yuvarlak yuvarlak pek hoş durmuyorlar

bu videode slow motion 640X480P 120 fps gözüküyor ama 728X576p 120 fps olması gerekmiyormuydu ?
şimdi söyledim ms ye.yuvarlakda olsun karede olsun ama yuvarlak olacaksa tamamı yuvarlak olsun,özellikle klasör içindeki uygulama görünümüde.ama seçenekli olsun.isteyen hepsini ya kare yada yuvarlak kullansın.ikisi bir aynı ekranda hoş durmuyor diye.diğer yapıda yaparlar umarım.

braayn

braayn

Üye
şimdi söyledim ms ye.yuvarlakda olsun karede olsun ama yuvarlak olacaksa tamamı yuvarlak olsun,özellikle klasör içindeki uygulama görünümüde.ama seçenekli olsun.isteyen hepsini ya kare yada yuvarlak kullansın.ikisi bir aynı ekranda hoş durmuyor diye.diğer yapıda yaparlar umarım.
şahsen kişiler listesini ana ekranda tutmuyorum ama bu yuvarlak yapısı işde pek hoş olmamış.Gerçi şu slow motion olayını tam olarak versin iphonedeki gibi olsun kişilerdeki yuvarlaklar çokda önemli değil :)

dakamon

dakamon

Üye
Bu kişiler uygulamasının Tile sinde kare kişiler yerine yuvarlak kullanılması acaba MS nin de kutucukları aslında istemediğinin bir göstergesi mi? Acaba bu şekilde avaş yavaş ovalimsi bir tasarıma mı gidilecek. Kafamda deli sorular.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Hadi bakalım perşembeciler bugün yeni yapı gelecek mi acaba :)

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Gelebilirde hiç güvenmiyorum. İçinden p.h da çıkabilir :):S

skynet

Üye
Eposta hesabı ilk kurulumda sorunsuz çalışıyordu ama ne olmuşsa artık hesapları eşitleyemiyor ve ayarlarda ki hesabıma girmek istediğimde de direk ana menüye atıyor :hmmm Sıfırlama yapmadan bu sorunu çözebilir miyim ?

Üst Alt