Betatelefonda hala beta değilmi?
Hepsi de hayır.Arkadaşlar bende hala beta gözüküyor,
Mağaza güncellendimi ki..
Ya da şöyle sorayım, mağaza için güncelleme olup-olmadığını kontrol etme imkanı var mı?
Yoksa GÜNCELLEMELERİ KONTROL ET seçeneği ona da mı bakıyor.
Çare olur mu bilmiyorum.hard reset attıktan sonra mağazada office programlarını bulamıyorum.Mağaza beta'yı yükleyemiyor muyuz?Ve şu ayarlar kısmı hala geri gelmiş değil üstüne tıkladığımda mağazaya yönlendiriyor yok mu çaresi(gerçi çoğu şeyi düzelttim birkaç sorundan bunlar kaldı olsada olur olmasada )![]()
cihazda sorun yok. Güncellemelerle bozuldu. Sorun tam olarak şu. Cihaz her hareketli şeye odaklanmaya çalışıyor ve hoş bir kayıt ortaya çıkmıyor.Cihazınızda sorun var. 930la çektiğim 4k videolarda odak oldukça iyi
L 520 de çift tıklama çalışıyor.. Ama %100 düzenli değil...bir de çift tıkla uyandırma çalışmıyor bende (1520) sizlerde çalışıyor mu?
Sizce 120 fps slow motin şuan hangi cihazlara gelir ? Tahminleriniz neler ?Yapı 10158 ekran görüntüleri:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- Kamera ayarları
- Zengin çekim (HDR)
- Kişiler uygulamasının kutucuğuna baloncuklar
- Mağaza ve Microsoft kutucukları şeffaflaştırıldı ve Mağaza artık beta değil
- Değişen ses kaydırıcı simgesi
- Geri gelen cüzdan uygulaması
son cihazlara gelir bence 930, 830, 6 serisi, 1520 falan. 4k gibi yaparlar sadece onlara gitti ya.Sizce 120 fps slow motin şuan hangi cihazlara gelir ? Tahminleriniz neler ?
Sadece 930 ve 1520.Sizce 120 fps slow motin şuan hangi cihazlara gelir ? Tahminleriniz neler ?
işlemciden kurtardıkları için olsa gerek yoksa 830 hatta 925'in kamera kalitesi bile yeter bence ama işlemci sıkıntıSadece 930 ve 1520.

cihazda sorun yok. Güncellemelerle bozuldu. Sorun tam olarak şu. Cihaz her hareketli şeye odaklanmaya çalışıyor ve hoş bir kayıt ortaya çıkmıyor.
bu dijital stabilizasyon normal 1520 930 920 gibi cihazlarda donanım gerektiren bir durum değil mi? Optik stabilizasyon olarak söylenmemiş miydi? Eğer öyleyse şimdi bende Ayarlara bakınca dijital yazıyor. Dijital stabilizasyon araştırmama göre çok da yeterli olmuyor. Benim cihazımda donanım olarak varken dijital olarak mı kullanacağım?
bir de çift tıkla uyandırma çalışmıyor bende (1520) sizlerde çalışıyor mu?
Desene bu perşembe gelecek10154
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız