n70 v 5.0609.2.0.1 RM 84 yardım edin...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
utkuacar

utkuacar

Üye
    Konu Sahibi
n70 v 5.0609.2.0.1 RM 84 yardım edin...
beyler telefonum n70 veyeni versionu v 5.0609.2.0.1 RM 84 lazım bulabilir misiniz lütfen acilll.......:agla:agla

technoman34

technoman34

Üye
beyler telefonum n70 veyeni versionu v 5.0609.2.0.1 RM 84 lazım bulabilir misiniz lütfen acilll.......:agla:agla

SELAM

N70 İN YENİ VERSİYONU O DEĞİL Kİ KARDEŞ

YENİ VERSİYONU BU V.50705301

Turkey /0515473 BUDA PRODUCT ( ULKE) KODU

AYRICA SEN VERSİYONU BULSAN NAPICAKSIN YÜKLEYEMEZSIN KI! NOKIA SOFTWARE UPDATE INDIREREK YUKLE CIHAZINA BU BILGISINI VERDIGIM SON VERSIYONU

utkuacar

utkuacar

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım ben amcama yüklet cem onlarda da yokmuş tekbikservis te amcam..

--------------- Ekleme ---------------

sen bana bulabilir misin?YENİ VERSİYONU V.50705301

technoman34

technoman34

Üye
arkadasım ben amcama yüklet cem onlarda da yokmuş tekbikservis te amcam..

Ben bulurum ama bunu sana veremem. Bu iş bir profesyonel işidir. Herkez yükleyemez.
Dilersen servisimize getir garantili ise eğer cihazın garantili olarak ücretsiz yüklenir.

Bakırköy Nokia shop
Nokia Club Servis
0212 660 10 63
Bakırköy

utkuacar

utkuacar

Üye
    Konu Sahibi
abicim zaten amcam bakır köydeki türcell extranın sahibinin ortagı + abone merkezide var + ben yüklemicem amcama da lazım mış ve bana yüklemesi için istiom.anladın

technoman34

technoman34

Üye
abicim zaten amcam bakır köydeki türcell extranın sahibinin ortagı + abone merkezide var + ben yüklemicem amcama da lazım mış ve bana yüklemesi için istiom.anladın

isterse abone merkezi onun olsun bu neyi değiştirir ki? bunu siz gibi acemiler yapamazlar. Club Nokia Servise getirirsin yüklenir.

alemburda

alemburda

Üye
hayret amcan teknik servis ve N70 yazılımı bile yok artık zaten yüklemesini bilmeyen mi kaldı :ehe

cepkin_67

cepkin_67

Üye
valla arkadaslar yeni versiyonu da cıktı yani v 5.0737.3.0.1 benim kinin versiyonu

utkuacar

utkuacar

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim ben amcam teknik servisin sahibi dedim ellerin de yok tu oyuzden istemistim ama artik gerekmio çunku eline ulasti zaten burasi paylasim sitesi bise dos ya vb. icerikleri paylasmicaksan senin burda yerin yok daha bise derdim ama ... aımı bomiyim .i.

bu arada bise acemi dion ben 16 yasindayğim 69 tane telefon a verision cektim buyusden cok konusma tecknoman topu al buda kapak olsun ...

kendini bise mi sanion azimi actircan vermicek sen cevap nie yazion (....)

zaten bu aralar sizin gibi cok amele var kendini beyenmisler ozaman git baska foruma bu forum paylasim icin salak beynin basmiosa burda isin yok....

utkuacar

utkuacar

Üye
    Konu Sahibi
tekno beyinsizi zaten sizin yerinisi biliom bakır koyde got kadar biyer zauahhaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt