teknolojibaronu
Üye
Hız.Videodan birşey anlamadım neyi test etmiş ?
Hız.Videodan birşey anlamadım neyi test etmiş ?

İlk olarak açılış hızı sonrasında oyunlarıda test ediyor.Onu farkettim de hangi konuda hızlı birtek acılısta hızlıydı başka neresini test etti?![]()
Videoda varmıydı ben göremedim yada yarıda kapandı herhaldeİlk olarak açılış hızı sonrasında oyunlarıda test ediyor.

Kanal sahibi yakinda koyar youtube'a sizde gururlanırsınız S6 ile [emoji1]Videoda varmıydı ben göremedim yada yarıda kapandı herhalde
Bende diyorum neyi test ediyor.
Videolara pek bakmıyorum s6 en kötü cihazda secilse diğerleri arasında, benim için en kullanislisi ve görsel olarak bana hitab eden cihaz samsungKanal sahibi yakinda koyar youtube'a sizde gururlanırsınız S6 ile [emoji1]

En iyisi, bu forumda fazla takılmamak bu düşunceni korumanı sağlar. Burada sahip olduğu cihaz samsungsa sana kötü olduğu algısını oluşturuyorlar.Videolara pek bakmıyorum s6 en kötü cihazda secilse diğerleri arasında, benim için en kullanislisi ve görsel olarak bana hitab eden cihaz samsung![]()
Aynen öyleEn iyisi, bu forumda fazla takılmamak bu düşunceni korumanı sağlar. Burada sahip olduğu cihaz samsungsa sana kötü olduğu algısını oluşturuyorlar.
Kaliteli yorumda yok, dh de s6 konusuna girdim birkaç sayfa okudum baya iyi yorumlar var ve bilgi sahibide olabiliyorsun yorumlar sayesinde, maxicep te ise ağzı olan konuşuyor o yüzden pek kaale almıyorumEn iyisi, bu forumda fazla takılmamak bu düşunceni korumanı sağlar. Burada sahip olduğu cihaz samsungsa sana kötü olduğu algısını oluşturuyorlar.

Ben f olanı yükledim sorun yok.Arkadaslar 5.1.1 indircem ama model numaralari farkli bizimkinin sonunda q var farkeder mi
Android işletim sistemi boşta olan Rami doldurmak isteyecek bu normalAndroid 5.1.1 güncellemesi ile ram sorununu halledemediler hala. ramı temizliyorum %54 ten aşağı inmiyor . Ramınada dedirteceniz bana