Samsung Galaxy S6 {Edge+} Kullanıcıları Kulübü | Ana Konu | Yardım & Destek|

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Kanal sahibi yakinda koyar youtube'a sizde gururlanırsınız S6 ile [emoji1]
Videolara pek bakmıyorum s6 en kötü cihazda secilse diğerleri arasında, benim için en kullanislisi ve görsel olarak bana hitab eden cihaz samsung :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Videolara pek bakmıyorum s6 en kötü cihazda secilse diğerleri arasında, benim için en kullanislisi ve görsel olarak bana hitab eden cihaz samsung :)
En iyisi, bu forumda fazla takılmamak bu düşunceni korumanı sağlar. Burada sahip olduğu cihaz samsungsa sana kötü olduğu algısını oluşturuyorlar.

• Beğen
Tepkiler: baskahmet ve Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
En iyisi, bu forumda fazla takılmamak bu düşunceni korumanı sağlar. Burada sahip olduğu cihaz samsungsa sana kötü olduğu algısını oluşturuyorlar.
Kaliteli yorumda yok, dh de s6 konusuna girdim birkaç sayfa okudum baya iyi yorumlar var ve bilgi sahibide olabiliyorsun yorumlar sayesinde, maxicep te ise ağzı olan konuşuyor o yüzden pek kaale almıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve baskahmet
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Note 3'e geçtiğim yıl daha fazlaydı. Şimdi ne olduysa azaldı.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
byAndroid

byAndroid

Üye
S6 bu yılın en iyi telefonu ağzı olan konuşuyor bencede

• Beğen
Tepkiler: tuncayaltinisik
szqn55

szqn55

Üye
Arkadaslar 5.1.1 indircem ama model numaralari farkli bizimkinin sonunda q var farkeder mi

byAndroid

byAndroid

Üye
Q, Türkiye takısı bildiğim kadarıyla.
Sıkıntı olmaz yani

hikmet366

hikmet366

Üye
Benim telefonun kodu italya ile eslesiyor ?
5.1.1 icin

szqn55

szqn55

Üye
Eyvallh indiricem wifi bulursam

Koradam

Üye
Arkadaşlar 5.1.1 gelmiş diyorlar bakınız

tuncayaltinisik

tuncayaltinisik

Üye
Android 5.1.1 güncellemesi ile ram sorununu halledemediler hala. ramı temizliyorum %54 ten aşağı inmiyor . Ramınada dedirteceniz bana

Koradam

Üye
tuncayaltinisik

tuncayaltinisik

Üye
Genel olarak s6 telefon gayet güzel çok memnunum. tasarımı mükemmel.hızı süper. parmak izi tarayıcısı gayet iyi. fakat parmak izi tarayıcısını uygulamaları da kilitleyecek şekilde tasarlasalar daha süper olurdu. gerci finger security diye bir program var onla bu işi görebiliyosunuz. ama telefona entegre olsaydı daha iyi olurdu.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Üst Alt