Emre
Üye
destek kesildi. hangi güncellemeden bahsediyorsunuz?Nokia hesabı güncellenemeyen tek şey. Güncelleyebilen var mı?
destek kesildi. hangi güncellemeden bahsediyorsunuz?Nokia hesabı güncellenemeyen tek şey. Güncelleyebilen var mı?
Süper olmuş gezen baloncuklar. Arka plan resmi daha fazla görünüyor. Hoşuma gitti.kişiler uygulamasında baloncuklar çıktımı sizdede kimse bahsetmedi daha sanırım.
gayet hızlı
Yok zaten gerek de yok. Microsoft Edge ondan iyi şu an.Bu gidişle ben de yükleyeceğim sanırım ...
5.yapıda ie yok denilmişti, acaba. 6.yapıda var mı ki ?
Destek kesildi ama Mağaza'da güncelleme var ve duruyor orda öyle.destek kesildi. hangi güncellemeden bahsediyorsunuz?
Bende de oldu. Beklemeniz gerek. Birazdan hepsi çalışacak.cihazda neye bassam güncelle diyor ? mağaza beta da aynı şekilde kendiliğinde yükleniyor mu?
bi önceki yapıda olduğu gibi klavye tahminindede atma falan olmuyor gayet muntazam çalışıyor. 5.yapı dahil günlük aktif kullananlara yüklrmemelerini tavsiye ettim ama 6. yapı günlük aktif kullanım içinde gayet uygun gayet yoğun kullanıyorum dünden beri karşılaştığım tek sorun tüm uygulamalar bölümünde uygulamaya basılı tutunca gelen seçenekler görünmüyor başkada bir sorun ile karşılaşmadım şimdilik. (dil ingilizce türkçeye çevirip deneyemedim bahsettiğim sorun nedeni ile.sana güvenip yüklüyorum o zaman![]()
aynen çalışıyor bence bu sefer tam olmuş. az daha kassalar aynı anda lansman yaparlar aslındaBende de oldu. Beklemeniz gerek. Birazdan hepsi çalışacak.

Bende görünüyor Türkçe dilinde.bi önceki yapıda olduğu gibi klavye tahminindede atma falan olmuyor gayet muntazam çalışıyor. 5.yapı dahil günlük aktif kullananlara yüklrmemelerini tavsiye ettim ama 6. yapı günlük aktif kullanım içinde gayet uygun gayet yoğun kullanıyorum dünden beri karşılaştığım tek sorun tüm uygulamalar bölümünde uygulamaya basılı tutunca gelen seçenekler görünmüyor başkada bir sorun ile karşılaşmadım şimdilik. (dil ingilizce türkçeye çevirip deneyemedim bahsettiğim sorun nedeni ile.
Bende görünüyor Türkçe dilinde.
Hep buralardasin, saat kac olursa olsun, paylasimlarini begeniyorum ve sahsi olarak tanimsam da Allah icin seviyorum seni...Bildirim düşüyor anında burda oluyorum, istemsiz olarakHocam sen hic uyumuyor musunHep buralardasin, saat kac olursa olsun, paylasimlarini begeniyorum ve sahsi olarak tanimsam da Allah icin seviyorum seni...

Bildirim düşüyor anında burda oluyorum, istemsiz olarak![]()
bahsettiğim sorun nedeni ile tr ye çeviremedim açıkcası ihtiyaç hasıl olmadığından fazlada kurcalamadım olaki arıza yaptırırım en baitan yükleme falan yapmak ile uğraşmak istemiyorum. hazır iyi durumdayken görmezden gelinebilir bir kusur.Bende görünüyor Türkçe dilinde.
hava durumu kilit ekranında şuan görüntülenebiliyordu. ama bencede artık şöyle güzel ms e yakışır bir kilit ekranı lazım androiddeki ms in kilit ekranı bile çok kullanışlıKilit ekraninada güzel bir ayar vermeleri lazım sağ cekince açsın o bildirimi sola çekince görmezden gelsin hava durumu gösterilsin