Yani monitörün çözünülürlüğü kaç pixelMonitör kaç p derken hocam?
hocam onu yüksek ayarda kaldırıcak ucuz yollu bi ekran kartı yokmudur
1080p ve altı için orta-yüksek ayarlarda oynamak için en az 750ti var onun altı yan doğal çözünülürlüğü yada ayarları kısmak gerekiyorMonitör kaç p derken hocam?
hocam onu yüksek ayarda kaldırıcak ucuz yollu bi ekran kartı yokmudur
şimdi bende amd5830 var yine 1gb 128bit. 1080p açamayacağımın farkındayım ama en azından 720p low-medium arası deneyeceğim
denediğimde sonucu yazarım buraya, hala yüklemeye üşeniyorum 60gblık oyunu, malum çalışıp çalışmayacağı da meçhul 
amd 5200+ 2.7 ghz-2gb ddr2 800 - 1 gb hd4650 agp
dün akşam 105 tlye oyunu satın aldım, şimdi oyuna direk giriyor ve optimizasyon çok iyi olmuş yeni v1.372 sürümde
geçen hafta yeni sistem topladık, ekran kartı stok yok diye iptal ettik ve ikinci ekran kartını sipariş verdik halen gelmedi
bu gtx960 serisinden stok sorunu var herhalde 

i7 işlemcim var diyo kaldırırmı diyo
bende 4. nesil i3 var canavar gibi oynuyorum (ekran kartsız) sadece akrakterler biraz noktalı görünmez gibi![]()
![]()
![]()
ramde 8 ise çok rahat oynarsınbende de i3 var 3.6ghz 4 çekirdekli ekran kartı radeon r5 220 ben oynayabilir miyim peki?
gta 5 i yükle bi bak eğer çok kasarsa 100 liraya bi 4 daha eklemaalesef 4![]()
gta 5 i yükle bi bak eğer çok kasarsa 100 liraya bi 4 daha ekle
ekran kartına 500 vercen rame 100ekran kartı değiştirmek çok daha mantıklı ram yerine
benim gtx 960 suggestion limiti kapatıp 2.8gb belleğe kadar çıkabiliyorum sanırım sistem belleğinden çekiyor (pcnin belleği 16gb 1866mhz dual chanell) ve gta5 en son ayarlarda (ultra ve very high dan aşağısı yok) 65 fps alabiliyorum (msaa 2x , reflection msaa 4x)Beyler grafik belleği olmadıkdan yani ekran kartı olmadıkdan sonra isterseniz ram'iniz 16 gb olsun yine randuman alamazsın, ben zaten bilgisayarcıyım hacılar ama zamanım olmadığı için neyin ne olduğunu bilmiyorum yani oyun özelliklerini
benim gtx 960 suggestion limiti kapatıp 2.8gb belleğe kadar çıkabiliyorum sanırım sistem belleğinden çekiyor (pcnin belleği 16gb 1866mhz dual chanell) ve gta5 en son ayarlarda (ultra ve very high dan aşağısı yok) 65 fps alabiliyorum (msaa 2x , reflection msaa 4x)Beyler grafik belleği olmadıkdan yani ekran kartı olmadıkdan sonra isterseniz ram'iniz 16 gb olsun yine randuman alamazsın, ben zaten bilgisayarcıyım hacılar ama zamanım olmadığı için neyin ne olduğunu bilmiyorum yani oyun özelliklerini
Beyler i7 işlemcili kasa bilgisayarım var, 8 gb ram, ram den paylaşımlı 5 gb ekran kartım var ama ekran kartı paylaşımsız 1 gb, pc kaldırırmı yoksa boşuna kurmayayım, birde diğer konulardan başka nerden indirebilirim bu oyunu?