Gta V Kaldırırmı? / Nereden indirilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Alihansd

Alihansd

Üye
    Konu Sahibi
Gta V Kaldırırmı? / Nereden indirilir?
Beyler i7 işlemcili kasa bilgisayarım var, 8 gb ram, ram den paylaşımlı 5 gb ekran kartım var ama ekran kartı paylaşımsız 1 gb, pc kaldırırmı yoksa boşuna kurmayayım, birde diğer konulardan başka nerden indirebilirim bu oyunu?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
şu sorulara tam cavap almadan kaldırıp kaldıramayacağı söyleyemem

işlemcinin tam model numarası
ekran kartının tam model numarası
ekranın çözünürlüğü
ramlerin ddr kaç olduğu kaç mhz olduğu
işletim sistemini ne kaç bit

Alihansd

Alihansd

Üye
    Konu Sahibi
Akşam hepsini söliycem hocam sakın kaybolma ama ddr2 olmazı lazım ekran kartıda 128 bit olmazı lazımdı yanlış hatıramıyosam, ve amd 6600 gibi bi modeli vardı ama akşam kesin olanı söylerim hocam

Karavelaa

Üye
Akşam hepsini söliycem hocam sakın kaybolma ama ddr2 olmazı lazım ekran kartıda 128 bit olmazı lazımdı yanlış hatıramıyosam, ve amd 6600 gibi bi modeli vardı ama akşam kesin olanı söylerim hocam
Burada görmüstüm Can you run it diye bi site var orda kaldırıp kaldıramayacağını gorebilirsin

Alihansd

Alihansd

Üye
    Konu Sahibi
hocam hiç anlamam ben onlarda buraya yazarım sizde yardımcı olursanız sevinirim

0MG90

0MG90

Üye
Ekran kartını söylersen daha yardımcı oluruz

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
güvenilir olarak indirebileceğiniz benim de indirdiğim fullprogramindir adlı bi site var patch ve crackleri de mevcut eğer kaldırıyorsa indirebilirsiniz ben indirdim ( pc hiç kapatmadan 8 gün sürdü (yaklaşık 120kb/s ile indi)
ama sorunsuz çalıştı şuan oyunu bitirmiş bulunuyorum boş boş geziyorum
ekran kartı da önemlide aslından daha önemlisi işlemtim sistemi kaç bit eğer quad sli titan X li sistemi bile olsa işletim sistemi 32 bit olduktan sonra çalışmaz

0MG90

0MG90

Üye
8 gün mü yok artık
Torrent la daha hızlı iner

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
8 gün mü yok artık
Torrent la daha hızlı iner
zaten torrent :(
yoğunluk vardı bi 10 kb/s oluyor bi 800 kb/s oluyor genelde 300 ile indi fakat ortalama indirme süresine baktığımda 120 ile inmiş olarak yazıyordu
60 gb indirmişim 34 gb upload etmişim

Karavelaa

Üye
yoğunluk vardı bi 10 kb/s oluyor bi 800 kb/s oluyor genelde 300 ile indi fakat ortalama indirme süresine baktığımda 120 ile inmiş olarak yazıyordu
[emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji13]

0MG90

0MG90

Üye
Dvd satın alırım daha iyi :D

Alihansd

Alihansd

Üye
    Konu Sahibi
Amd Hd 6510 beyler, 1 gb 128 bit, ne diyosunuz?

Üst Alt