Burada görmüstüm Can you run it diye bi site var orda kaldırıp kaldıramayacağını gorebilirsinAkşam hepsini söliycem hocam sakın kaybolma ama ddr2 olmazı lazım ekran kartıda 128 bit olmazı lazımdı yanlış hatıramıyosam, ve amd 6600 gibi bi modeli vardı ama akşam kesin olanı söylerim hocam
Direk sitede kaldırıp kaldıramayacağını gösteriyor herhaldehocam hiç anlamam ben onlarda buraya yazarım sizde yardımcı olursanız sevinirim
zaten torrent8 gün mü yok artık
Torrent la daha hızlı iner

[emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji13]zaten torrent
yoğunluk vardı bi 10 kb/s oluyor bi 800 kb/s oluyor genelde 300 ile indi fakat ortalama indirme süresine baktığımda 120 ile inmiş olarak yazıyordu
60 gb indirmişim 34 gb upload etmişim
Dvd satın alırım daha iyizaten torrent
yoğunluk vardı bi 10 kb/s oluyor bi 800 kb/s oluyor genelde 300 ile indi fakat ortalama indirme süresine baktığımda 120 ile inmiş olarak yazıyordu
60 gb indirmişim 34 gb upload etmişim

180 tl bana biraz fazla gibi geldi şöyle 80 nin altına inince multi player için satın alırımDvd satın alırım daha iyi![]()
Kaç DVD ki orijinali180 tl bana biraz fazla gibi geldi şöyle 80 nin altına inince multi player için satın alırım

8 taneydi sanırımKaç DVD ki orijinali![]()
8 taneydi sanırım
dOyuna mod yükleneceğim oyun bozulmasın diye yedeğini alıyorum hddnin alanından baya gidiyor
Vay be o duyguyu bende birgün yaşarım belkiOyuna mod yükleneceğim oyun bozulmasın diye yedeğini alıyorum hddnin alanından baya gidiyor

monitör kaç PAmd Hd 6510 beyler, 1 gb 128 bit, ne diyosunuz?