Gta V Kaldırırmı? / Nereden indirilir?

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Kaldırır ama ayarları düzenlemen lazım yüksek ayarlarda açamaz sanırım

Alihansd

Alihansd

Üye
    Konu Sahibi
Monitör kaç p derken hocam?
hocam onu yüksek ayarda kaldırıcak ucuz yollu bi ekran kartı yokmudur

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Yani monitörün çözünülürlüğü kaç pixel
1080p ve altı için orta-yüksek ayarlarda oynamak için en az 750ti var onun altı yan doğal çözünülürlüğü yada ayarları kısmak gerekiyor
Herşeyi sona alıp oynamak için 960 falan lazım

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkadaşım 1gb 128bit amd6850 ile 1080p'de low bile açamadığını belirtti o da gitti gtx970 aldı :D şimdi bende amd5830 var yine 1gb 128bit. 1080p açamayacağımın farkındayım ama en azından 720p low-medium arası deneyeceğim :) denediğimde sonucu yazarım buraya, hala yüklemeye üşeniyorum 60gblık oyunu, malum çalışıp çalışmayacağı da meçhul :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
i7 işlemcim var diyo kaldırırmı diyo :angry:
bende 4. nesil i3 var canavar gibi oynuyorum (ekran kartsız) sadece akrakterler biraz noktalı görünmez gibi :D :D :D

turancen

turancen

Üye
Benim külüstür pc bile kaldırdı, senin i7 li pc niye kaldırmasın :D amd 5200+ 2.7 ghz-2gb ddr2 800 - 1 gb hd4650 agp
Şöyle bir sorun var oyunda ilk görevi ve araba çalma olayından sonra oyundan çıkınca, bir daha oyuna girmiyor, reloaded sürümünde oynuyordum, bir haftadır oyuna giremiyorum, sinirlendim :D dün akşam 105 tlye oyunu satın aldım, şimdi oyuna direk giriyor ve optimizasyon çok iyi olmuş yeni v1.372 sürümde :D geçen hafta yeni sistem topladık, ekran kartı stok yok diye iptal ettik ve ikinci ekran kartını sipariş verdik halen gelmedi :D bu gtx960 serisinden stok sorunu var herhalde :D

Yeni sistemimde artık her oyunu gönül rahatlığıyla oynarım :D
İntel g3220
8 gb ddr3 1600mhz
evga gtx960 4gb 128bit

İşlemci darboğaz yapar demeyin, yapmaz çünkü mönitörüm 1440x900 olduğu için oyunları full grafikte rahat oynatacağına eminim :D

• Beğen
Tepkiler: ceza87
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
okuduklarım kadarıyla benim amd phenom II x6 1055t, 4gb ram, amd 5830 1gb 128bit sistemimle iyi kötü kaldıracak bu oyunu herhalde :)

turancen

turancen

Üye
Buda kanıtı :D oyunu açmayınca mecburen yüzde yüz bitmiş save dosyasını attım anca öyle açtı ama oda bir sefer :D ondada hemen video çekeyim dedim :D iyi seyirler
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: ceza87
Peocawe

Peocawe

Üye
i7 işlemcim var diyo kaldırırmı diyo :angry:
bende 4. nesil i3 var canavar gibi oynuyorum (ekran kartsız) sadece akrakterler biraz noktalı görünmez gibi :D :D :D

bende de i3 var 3.6ghz 4 çekirdekli ekran kartı radeon r5 220 ben oynayabilir miyim peki?

Symbianize

Symbianize

Üye
i7 olmasına bakmayın asıl olay GPU'da bitiyor :) benim leptopta i7 ama GPU'su Nvidia GT540M ekranda 720p lowda ancak oynanıyor onuda 800x600'da denedim :ehe
i7 olmasına bakmayın asıl olay GPU'da bitiyor :) benim leptopta i7 ama GPU'su Nvidia GT540M ekranda 720p lowda ancak oynanıyor onuda 800x600'da denedim :ehe

Alihansd

Alihansd

Üye
    Konu Sahibi
Beyler grafik belleği olmadıkdan yani ekran kartı olmadıkdan sonra isterseniz ram'iniz 16 gb olsun yine randuman alamazsın, ben zaten bilgisayarcıyım hacılar ama zamanım olmadığı için neyin ne olduğunu bilmiyorum yani oyun özelliklerini

0MG90

0MG90

Üye
GTX 960M 1920x1080 yüksek ve en yüksek ayarlarda sorunsuz :cool:cool

lazye

lazye

Üye
gtx850m yüksek ayarlarda oynatır ama gtx960m performansı vermez gibime geliyor yanlış mıyım ? :D

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Beyler grafik belleği olmadıkdan yani ekran kartı olmadıkdan sonra isterseniz ram'iniz 16 gb olsun yine randuman alamazsın, ben zaten bilgisayarcıyım hacılar ama zamanım olmadığı için neyin ne olduğunu bilmiyorum yani oyun özelliklerini
benim gtx 960 suggestion limiti kapatıp 2.8gb belleğe kadar çıkabiliyorum sanırım sistem belleğinden çekiyor (pcnin belleği 16gb 1866mhz dual chanell) ve gta5 en son ayarlarda (ultra ve very high dan aşağısı yok) 65 fps alabiliyorum (msaa 2x , reflection msaa 4x)
yani belleğin çok büyük bi fark yaratmıyor youtubedan izledim 4gblik 960 performansına max 10fps fark var sanırım oda 5960x işlemci kullandığı için dir diye düşünüyorum
benim gtx 960 suggestion limiti kapatıp 2.8gb belleğe kadar çıkabiliyorum sanırım sistem belleğinden çekiyor (pcnin belleği 16gb 1866mhz dual chanell) ve gta5 en son ayarlarda (ultra ve very high dan aşağısı yok) 65 fps alabiliyorum (msaa 2x , reflection msaa 4x)
yani belleğin çok büyük bi fark yaratmıyor youtubedan izledim 4gblik 960 performansına max 10fps fark var sanırım oda 5960x işlemci kullandığı için dir diye düşünüyorum

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Beyler i7 işlemcili kasa bilgisayarım var, 8 gb ram, ram den paylaşımlı 5 gb ekran kartım var ama ekran kartı paylaşımsız 1 gb, pc kaldırırmı yoksa boşuna kurmayayım, birde diğer konulardan başka nerden indirebilirim bu oyunu?

'Şu oyunu kaldırır mı' sorusuna cevap veren site:
arama yerine Grand Theft Auto V yazıp butona bas, az bekledikten sonra sonuçlar çıkacak.
Bileşen kısımlarına göre Yeşil kaldırıyor Kırmızı ise kaldırmıyor anlamında.

Üst Alt