WP8.1 Cihazlara Küçük Bir Güncelleme Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
eşime 2 gün önce gelmiş ben dün elimdeyken aniden yükle çıkınca şaşırdım sonra karşılaştırdım 1520 ile 920 sürüm numaraları farklı ilginç herhangi bir değişiklik yok onun için acaba W10 için bir yükleme gibi geldi geçiş için
bende bu güncelleme sadece performan için diye düşünüyorum.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Çakma GDR2 yüklü 820 cihazıma da bugün güncelleme geldi.
530 ve 535'te küçük güncelleme aldı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 430'dan Lumia 535'in kadar olan alt seviye Lumia cihazları için küçük bir güncelleme yayınlandı.

• Geliştirilmiş WiFi bağlantısı.
  • SD bellek kartına uygulamaları yüklemek için geliştirilmiş destek.
  • Kamera pozlama ve beyaz dengesi ayarları geliştirmeleri.
  • Stabilite için ek geliştirmeler, hücresel bağlantı, dolaşım için düzeltmeler

serinaga

serinaga

Üye
L1520'ye Gdr2 yüklüydü, malum insider'ı silip güncellemeleri de kapatmıştım, wp10 yüklemesin diye, az evvel kontrol ettirdim güncellemeleri ve bulup indirdi güncellemeyi. Telefon daha bir stabil hale geldi, zaten uçan 1520 aşırı hızlandı. Hiç reset sorunu yaşamadım ama yapılan optimizasyon ilaç gibi geldi cihaza ...

braayn

braayn

Üye
L1520'ye Gdr2 yüklüydü, malum insider'ı silip güncellemeleri de kapatmıştım, wp10 yüklemesin diye, az evvel kontrol ettirdim güncellemeleri ve bulup indirdi güncellemeyi. Telefon daha bir stabil hale geldi, zaten uçan 1520 aşırı hızlandı. Hiç reset sorunu yaşamadım ama yapılan optimizasyon ilaç gibi geldi cihaza ...
Bu cihazlara Gdr2 gelir mi? Gerçi gelmese de Olur şunun şurasında win10M'da birşey kalmadı.

ON9

ON9

Üye
Banada gdr2 üstüne reset sorununa odaklanmış güncelleme adıyla geldi. Yükleyim bari

Üst Alt