Pil Tasarrufu açık olmasın.1320 için buldu indiriyorum şu an
Cihazın kendini yeniden başlatmasını önlüyormuş
40 dakikadır bekliyorum yüzde 0'da hala
Bilmiyordum onu indi şimdiPil Tasarrufu açık olmasın.

820 nin içine etti bu güncelleme çarklarda kaldı 625 var onda da reset atmaya başladı yüklemeden önce ikiside sorunsuzdu bunu yüklemeden sonraki güncellemeleri alamıyor muyuz
Update 1 kullananlara geliyor. Update 2 kullananlarda sıkıntı yok.Bu güncelleme bana gelmedi ya 735 var bende
Ne alaka anlamadım .hafıza kartları ne kadar hızlı da olsa cihazın hafızası hızında olması mümkün değil. L930.Hafıza kartınızı çıkartıp öyle güncellemeyi yapın arkadaşlar. Hafıza kartı olmayan modellere sabır diliyorum.
Bende çıkarmadan yaptım 525'e. Zaten boyut 1 MBHafıza kartınızı çıkartıp öyle güncellemeyi yapın arkadaşlar. Hafıza kartı olmayan modellere sabır diliyorum.

Bu tip sistem güncellemelerini yüklemek bazen çok uzun sürüyor. Kullanılan hafıza kartları buna sebep olabilir. O yüzden sistem güncellemelerinde hafıza kartını çıkartmak basit ve etkin çözüm olur.Ne alaka anlamadım .hafıza kartları ne kadar hızlı da olsa cihazın hafızası hızında olması mümkün değil. L930.
eşime 2 gün önce gelmiş ben dün elimdeyken aniden yükle çıkınca şaşırdım sonra karşılaştırdım 1520 ile 920 sürüm numaraları farklı ilginç herhangi bir değişiklik yok onun için acaba W10 için bir yükleme gibi geldi geçiş içinBenim 1520,ve arkadaşın 930'da arada donup reboot oluyordu bu güncelleme iyi oldu.