WP8.1 Cihazlara Küçük Bir Güncelleme Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
1 MB'lık bir güncellemede ne vermiş olabilirler acaba.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
valla 1mb bile olsa çarkların dönmesi 45dkyı buldu bende :D

andezitt

andezitt

Üye
525de şuan yükledim ne olduğunu bilmiyorum da o çarkların dönmesi yarım saat sürdü

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
L 920 de 10 dakika sürdü.

0MG90

0MG90

Üye
1320 için buldu indiriyorum şu an
Cihazın kendini yeniden başlatmasını önlüyormuş
40 dakikadır bekliyorum yüzde 0'da hala

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
yeminli06

yeminli06

Üye
Bende indirmiyor güncellemeyi. Ayarlar > telefon güncellemesi oradan indir diyorum %0da 1-2 dakika bekliyor tekrar indir butonu çıkıyor ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hafıza kartınızı çıkartıp öyle güncellemeyi yapın arkadaşlar. Hafıza kartı olmayan modellere sabır diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll

Misafir

820 nin içine etti bu güncelleme çarklarda kaldı 625 var onda da reset atmaya başladı yüklemeden önce ikiside sorunsuzdu bunu yüklemeden sonraki güncellemeleri alamıyor muyuz

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
Benim 1320 müzik çalar açıp cihazı şarja takıp modem olarak kullanınca en fazla 1 dk sonra kapanıyor yada donuyordu.Fazla işlem yapınca kapatıyodu kendini 2 saat önce güncelleme gorundu kurdum 2 saattir cihazı zorluyorum kapanmadı bu güncelleme ilaç gibi geldi cihaza

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve Sensation
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
820 nin içine etti bu güncelleme çarklarda kaldı 625 var onda da reset atmaya başladı yüklemeden önce ikiside sorunsuzdu bunu yüklemeden sonraki güncellemeleri alamıyor muyuz

Bir üst mesajı okumadınız mı? Hafıza kartını çıkartıp güncellemeyi yapsanıza.

manialog

manialog

Üye
Sıkıntı çıkarsa eski haline dönebiliyor muyuz

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Bu güncelleme bana gelmedi ya 735 var bende

sahanemir

sahanemir

Üye
Hafıza kartınızı çıkartıp öyle güncellemeyi yapın arkadaşlar. Hafıza kartı olmayan modellere sabır diliyorum.
Ne alaka anlamadım .hafıza kartları ne kadar hızlı da olsa cihazın hafızası hızında olması mümkün değil. L930.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ne alaka anlamadım .hafıza kartları ne kadar hızlı da olsa cihazın hafızası hızında olması mümkün değil. L930.
Bu tip sistem güncellemelerini yüklemek bazen çok uzun sürüyor. Kullanılan hafıza kartları buna sebep olabilir. O yüzden sistem güncellemelerinde hafıza kartını çıkartmak basit ve etkin çözüm olur.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
820'de sorunsuz yüklendi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Benim 1520,ve arkadaşın 930'da arada donup reboot oluyordu bu güncelleme iyi oldu.
eşime 2 gün önce gelmiş ben dün elimdeyken aniden yükle çıkınca şaşırdım sonra karşılaştırdım 1520 ile 920 sürüm numaraları farklı ilginç herhangi bir değişiklik yok onun için acaba W10 için bir yükleme gibi geldi geçiş için

Üst Alt