Kardeşim note 5 çıkınca 1 ay sonra note 6 dedikoduları çıkar. Bu satış politikasıdır. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Ayrıca dedikodu çıkınca hemen cikivermiyor cihaz. En azından S ve note serisi senede bir kere çıkıyor. Çıkış tarihleri aynı ay. 12 ayda bir çıkıyor anlayacağın.note 5 duyurulsun çıksın kullanıcı yorumları ve fiyat düşmesi beklensin derken note 6 dedikoduları çalkalansın böyle cihaz alınmaz ki
Benim dediğime geldin?2k ekranı da en iyi kullanan ve en iyi pil performansıni note 4 dur bunuda belirteyim 1080p ye çok yakın değerler veriyor bazı cihazları geçtiği bile olmuş

biliyorum durumun farkındayım ha şu ha bu derken armudun sapı üzümün çöpü cihaz satın almaktan çekinir olduk diyorum ben deKardeşim note 5 çıkınca 1 ay sonra note 6 dedikoduları çıkar. Bu satış politikasıdır. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Ayrıca dedikodu çıkınca hemen cikivermiyor cihaz. En azından S ve note serisi senede bir kere çıkıyor. Çıkış tarihleri aynı ay. 12 ayda bir çıkıyor anlayacağın.
Parlaklık konusunda led ile lcd pixelini kiyaslarsan sonuç öyle olur. Netliği kiyaslarsan sonuç değişirQHD'yi de becerene yaptiracaksin
G3 - QHD
S5 - fu ll HD
Ama bu sadece note 4 için geçerli diğerleri pilde vasatBenim dediğime geldin?![]()
Amoled farkı her zaman amoled i daha çok beğenmişimdir gerçekçiliği kim ister ki o canlı görüntü karşısındaQHD'yi de becerene yaptiracaksin
G3 - QHD
S5 - fu ll HD
Canlılıkta AMOLED'e rakip birtek RETİNA'yı görüyorum.Amoled farkı her zaman amoled i daha çok beğenmişimdir gerçekçiliği kim ister ki o canlı görüntü karşısında
Bende onu diyorum ama o kadar da düşmeyelim 1080 idealSiz renk canlılığı parlaklığı seviyorsunuz sizin için 2k farketmez ki o zaman. Bu tip kiyaslmada 720p amoled bile daha güzel gözükür size o zaman.
Ekranlar büyüdü artık 2k teknoloji gelmişken hem de pil süresi de iyiyken 1080p bu saatten sonra gereksiz bence.Bende onu diyorum ama o kadar da düşmeyelim 1080 ideal
Aynen öyle isterse 4K olsun eğer o görüntü canlı renkli değilse bi işime yaramaz 2K ileride yaygın olarak kullanılacak bir teknoloji ama günümüz için erkenSiz renk canlılığı parlaklığı seviyorsunuz sizin için 2k farketmez ki o zaman. Bu tip kiyaslmada 720p amoled bile daha güzel gözükür size o zaman.