Play To uygulaması ile TV'den 820'deki video, müzik ve resimleri açabiliyorum sıkıntısız. 735 ile hem bunu yapıp, hem de ekranımı tamamen yansıtabiliyorum.820 deki bağlantıdan kastınız nedir açabilirmisiniz biraz mesela telden pcnin içine girip müzikleri dinleyebilirmisiniz yada videoları seyredebilirmisiniz,resimlere dosyalara bakabilirmisiniz vb. dlna bağlantısınız 1520 nin dahi desteklediğinden şüpheliyim en azından ms in sitesinde özelliklerde görünmüyor.
""DLNA, “Digital Living Network Alliance (Dijital Anlık Ağ Birliği)”ın kısaltmasıdır. Kabaca tanımlarsak DLNA, daha çok kablosuz ağa bağlanabilen farklı cihazlar arasında kolayca veri akışı sağlayan bir iletişim standardıdır. Şimdi DLNA nasıl çalışıyor ona değinelim biraz da. Yukarıda saydığım DLNA özellikli ürünlerden herhangi ikisi ağa bağlandığı zaman, bu iki cihaz arasında marka/model gözetmeksizin veri akışı sağlanabiliyor. Örneğin NAS depolama çözümünüz içerisindeki bir video, akıllı televizyonunuzdan izlenebiliyor. Ya da akıllı telefonunuzdaki müziğe, yine akıllı televizyonunuzdan ulaşabiliyorsunuz. Oldukça pratik ve engelleri ortadan kaldırması bir yana, her cihazda karşımıza çıkacak kadar yaygın olması da DLNA’in bir diğer artısıdır.Yine de gözleriniz, bu cihazların herhangi biri arasında seçim yaparken “DLNA Sertifikalı” ibaresini arasın. Bir gün mutlaka işiniz düşecektir zira.""
735 dede görünüyor dlna. benim teknik bilgiler konusunda çok derin bir bilgim yok açıkcası sitesinde yazan özellikleri karıştırarak bilgi ediniyorum anca. belki vardır ve farklı isimle adlandırmışlardır. tam olarak bilen birisi açıklasa aslında daha net olur. dlna özelliğine benim önem vermem windows telefon ve pc ile ilgili seyrettiğim bir videodan kaynaklı birşey eğer oradaki özellik gerçekten uygulanabilir bir şey ve bu dlna ile olacaksa eminim win10 patlama yapacaktır.Play To uygulaması ile TV'den 820'deki video, müzik ve resimleri açabiliyorum sıkıntısız. 735 ile hem bunu yapıp, hem de ekranımı tamamen yansıtabiliyorum.
Sıkıntınız olmasın 520'den 1520'ye kadar tüm seride Play To çalışıyor.735 dede görünüyor dlna. benim teknik bilgiler konusunda çok derin bir bilgim yok açıkcası sitesinde yazan özellikleri karıştırarak bilgi ediniyorum anca. belki vardır ve farklı isimle adlandırmışlardır. tam olarak bilen birisi açıklasa aslında daha net olur. dlna özelliğine benim önem vermem windows telefon ve pc ile ilgili seyrettiğim bir videodan kaynaklı birşey eğer oradaki özellik gerçekten uygulanabilir bir şey ve bu dlna ile olacaksa eminim win10 patlama yapacaktır.
peki ben pc ye nasıl bağlanabilirim dediğiniz özellikle?Sıkıntınız olmasın 520'den 1520'ye kadar tüm seride Play To çalışıyor.
Onu hiç denemedim. Ama açıklamaya göre uygulama onu da yapmaya izin veriyor.peki ben pc ye nasıl bağlanabilirim dediğiniz özellikle?
hangi uygulama adını verebilirmisiniz. karıştırayım biraz.Onu hiç denemedim. Ama açıklamaya göre uygulama onu da yapmaya izin veriyor.
videoda 4.30 dan sonrasını dene bir oluyor mupeki ben pc ye nasıl bağlanabilirim dediğiniz özellikle?
Lumia Play Tohangi uygulama adını verebilirmisiniz. karıştırayım biraz.
Şu an satışta olanların hepsi LTE model. Ama adlarına LTE yazmamışlar.Arkadaşlar Günaydın ;
Hepsiburada.com^da 640 XL için yorumlara baktığımda bayağı kişi sipariş vermiş, yorumlarda bir şey dikkatimi çekti. 640 XL LTE almış birisi. LTE destekli olan model çıktı mı ..?
Yaklaşık 6-7 ay sonraLTE açılımı?
Long Term Evolution -bağlantı hızını yaklaşık 300 Mbit/sn'ye çıkarıyor
Biz de ne zaman devreye girer
kardeşime yeni bir telefon almam lazım kandırabilirsem alacağım 640 XL illa android istiyor ama bakalım aklına girmeye çalışcağımArkadaşlar, bu cihazlardan (L 640 veya L 640 XL) alan yok mu?
İzlenimlerini yazsalarda okusak..

özellikle öğrenmek istediğiniz bir şey varmıArkadaşlar, bu cihazlardan (L 640 veya L 640 XL) alan yok mu?
özellikle öğrenmek istediğiniz bir şey varmıArkadaşlar, bu cihazlardan (L 640 veya L 640 XL) alan yok mu?
ekran ss koyabilirmisin 1320 ppi değeri ile yakın sanırım 1320de noktalar rahatsız edici olabiliyordu bunda nasıl acaba? birde glance screen tüm özelikleri açık ss alabilirmisin.özellikle öğrenmek istediğiniz bir şey varmı
özellikle öğrenmek istediğiniz bir şey varmı