Haber Microsoft Lumia 640 ve Lumia 640 XL (Satışta)

Sponsorlu Bağlantılar

sahanemir

sahanemir

Üye
Kıyaslama yok olamaz zaten onun için demedik fiat konusunda konuştuk .ayriyeten gençler dediğin için de teşekkürler:))

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
820 deki bağlantıdan kastınız nedir açabilirmisiniz biraz mesela telden pcnin içine girip müzikleri dinleyebilirmisiniz yada videoları seyredebilirmisiniz,resimlere dosyalara bakabilirmisiniz vb. dlna bağlantısınız 1520 nin dahi desteklediğinden şüpheliyim en azından ms in sitesinde özelliklerde görünmüyor.

""DLNA, “Digital Living Network Alliance (Dijital Anlık Ağ Birliği)”ın kısaltmasıdır. Kabaca tanımlarsak DLNA, daha çok kablosuz ağa bağlanabilen farklı cihazlar arasında kolayca veri akışı sağlayan bir iletişim standardıdır. Şimdi DLNA nasıl çalışıyor ona değinelim biraz da. Yukarıda saydığım DLNA özellikli ürünlerden herhangi ikisi ağa bağlandığı zaman, bu iki cihaz arasında marka/model gözetmeksizin veri akışı sağlanabiliyor. Örneğin NAS depolama çözümünüz içerisindeki bir video, akıllı televizyonunuzdan izlenebiliyor. Ya da akıllı telefonunuzdaki müziğe, yine akıllı televizyonunuzdan ulaşabiliyorsunuz. Oldukça pratik ve engelleri ortadan kaldırması bir yana, her cihazda karşımıza çıkacak kadar yaygın olması da DLNA’in bir diğer artısıdır.Yine de gözleriniz, bu cihazların herhangi biri arasında seçim yaparken “DLNA Sertifikalı” ibaresini arasın. Bir gün mutlaka işiniz düşecektir zira.""
Play To uygulaması ile TV'den 820'deki video, müzik ve resimleri açabiliyorum sıkıntısız. 735 ile hem bunu yapıp, hem de ekranımı tamamen yansıtabiliyorum.

sahanemir

sahanemir

Üye
Bende not3 veya serileri varken cihazımdan tv ye filim aktarıp seyrediyordum 930 ile de aynı şeyleri yapabiliyorum ama not cihazlarımda filim aktardığım zaman ekran kararıyor cihaza yuk binmiyordu 930 da ise ekranı yansıttığı için hep açık bunu sevmiyorum.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Play To uygulaması ile TV'den 820'deki video, müzik ve resimleri açabiliyorum sıkıntısız. 735 ile hem bunu yapıp, hem de ekranımı tamamen yansıtabiliyorum.
735 dede görünüyor dlna. benim teknik bilgiler konusunda çok derin bir bilgim yok açıkcası sitesinde yazan özellikleri karıştırarak bilgi ediniyorum anca. belki vardır ve farklı isimle adlandırmışlardır. tam olarak bilen birisi açıklasa aslında daha net olur. dlna özelliğine benim önem vermem windows telefon ve pc ile ilgili seyrettiğim bir videodan kaynaklı birşey eğer oradaki özellik gerçekten uygulanabilir bir şey ve bu dlna ile olacaksa eminim win10 patlama yapacaktır.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
735 dede görünüyor dlna. benim teknik bilgiler konusunda çok derin bir bilgim yok açıkcası sitesinde yazan özellikleri karıştırarak bilgi ediniyorum anca. belki vardır ve farklı isimle adlandırmışlardır. tam olarak bilen birisi açıklasa aslında daha net olur. dlna özelliğine benim önem vermem windows telefon ve pc ile ilgili seyrettiğim bir videodan kaynaklı birşey eğer oradaki özellik gerçekten uygulanabilir bir şey ve bu dlna ile olacaksa eminim win10 patlama yapacaktır.
Sıkıntınız olmasın 520'den 1520'ye kadar tüm seride Play To çalışıyor.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bu 640 ne zaman yaygınlaşacak ya? Sadece 2-3 sitede satarak ne kazanacaklar ki?

Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar Günaydın ;

Hepsiburada.com^da 640 XL için yorumlara baktığımda bayağı kişi sipariş vermiş, yorumlarda bir şey dikkatimi çekti. 640 XL LTE almış birisi. LTE destekli olan model çıktı mı ..?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Birkaç gündür, satış yerlerindeki kullanıcı yorumlarını izliyorum.
ilgi, beğeni üst safhada gözüküyor.
Tabi böyle yerlerdeki her yoruma da dikkat etmek lazım..
Görünen o ki, epey bir ilgi var ve bu ilgi katlanarak devam ediyor.
Aslında lumia 640 lar ile ilgili pazarlama, reklam vs. hiç yapılmamasına rağmen böyle..
Ya bir de reklamlar tv lerde dönse, gazetelerde yayınlansaydı kim bilir ne olurdu bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, Esendağlı ve Krnl386
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Krnl386
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
LTE açılımı?
Long Term Evolution -bağlantı hızını yaklaşık 300 Mbit/sn'ye çıkarıyor
Biz de ne zaman devreye girer

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar, bu cihazlardan (L 640 veya L 640 XL) alan yok mu?
İzlenimlerini yazsalarda okusak..

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
braayn

braayn

Üye
Arkadaşlar, bu cihazlardan (L 640 veya L 640 XL) alan yok mu?
İzlenimlerini yazsalarda okusak..
kardeşime yeni bir telefon almam lazım kandırabilirsem alacağım 640 XL illa android istiyor ama bakalım aklına girmeye çalışcağım :)

Aybars1979

Aybars1979

Üye
özellikle öğrenmek istediğiniz bir şey varmı

özellikle öğrenmek istediğiniz bir şey varmı
ekran ss koyabilirmisin 1320 ppi değeri ile yakın sanırım 1320de noktalar rahatsız edici olabiliyordu bunda nasıl acaba? birde glance screen tüm özelikleri açık ss alabilirmisin.

megge

Üye
(Ekran görüntüsü)

Son düzenleme:

Üst Alt