El~PisToLeRo
Üye
Damacana koyarsa ucuz olacağı kesin. Ha birde sözde deriler var.
Sözde deri mi? Damacana mi?
Note 3 kullanici kulubuyle karistirdin saniyorum burayi?
Damacana koyarsa ucuz olacağı kesin. Ha birde sözde deriler var.
Nerenin neresi olduğunu gayet iyi biliyorum. Plastik mi? -Evet.Sözde deri mi? Damacana mi?
Note 3 kullanici kulubuyle karistirdin saniyorum burayi?
ne alaka ya g4 ü emekli mi edecekler
Konuyu neden deriye çektim veya plastiğe çektim önce bir okumanızı öneririm. Ucuz olur demiş bende dediğim sözleri yazdim alintıda.
Ben sence neden LG G4 aldım hiç düşündün müNerde o İPhone metal diye yere göğe sigdiramayanlar? İşlerine gelmediğinde hepsi nasılda susup kafeslerine giriyor. Elde alınan histen bahsediyorum ben![]()
? 
Xperia Home ve Sense hepsini tokatlar abiPro mu ? Yok arkadaş bu kadarı yeterli z1 den sonra bana lg g4 uzay araci gibi geldi arayüz konusunda![]()
Bir ara sızıntılar olmuştu Ultra için ama çıkmadı, belki Z5 ile gelirBence Sony'nin de çoktan girmesi gereken bir alandı phablet alanı ama... Herhalde Note serisi ile rekabet etmek istemediler, Compact ile yürüdüler. Yine de ben hala yeni bir Ultra bekliyorum.
Taçwiz'i özlediğin için fakat vatandaşın ağır eleştirisine mahkum olmamak için bu acigi kopyakar abisinin kardeşi LG ile kapattınBen sence neden LG G4 aldım hiç düşündün mü?
![]()

Taçwiz'i özlediğin için fakat vatandaşın ağır eleştirisine mahkum olmamak için bu acigi kopyakar abisinin kardeşi LG ile kapattın![]()

Abi ben sana şöyle soyliyeyim one max gibi bir efsane olsaydı bırak G4 Prosunu Galaxy Note'u bile yerinden sarsardı salak htc fırsatları değerlendirmede hep en sondaBen sence neden LG G4 aldım hiç düşündün mü?
![]()

HahahahaTaçwiz'i özlediğin için fakat vatandaşın ağır eleştirisine mahkum olmamak için bu acigi kopyakar abisinin kardeşi LG ile kapattın![]()
gözüm samsung su arayüz olayını cidden cozebilseydi bugün durumlar daha farklı olurdu. Su anlık söylüyorum Arayüz konusunda sense/LgUIx/Touchwiz
gözlüğüm sekilTouchwiz'in sadece kilit ekrani güzelHahahahagözüm samsung su arayüz olayını cidden cozebilseydi bugün durumlar daha farklı olurdu. Su anlık söylüyorum Arayüz konusunda sense/LgUIx/Touchwiz
gözlüğüm sekil
Önümden çekil

Kullanan var mi halaBu işin ucu nereye gidiyo anlamadım yakında bilgisayar kullanan kalmayacak![]()

BenKullanan var mi hala![]()