Haber LG G4 Pro Özellikleri Sızdırıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Bence Sony'nin de çoktan girmesi gereken bir alandı phablet alanı ama... Herhalde Note serisi ile rekabet etmek istemediler, Compact ile yürüdüler. Yine de ben hala yeni bir Ultra bekliyorum.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sözde deri mi? Damacana mi?
Note 3 kullanici kulubuyle karistirdin saniyorum burayi?
Nerenin neresi olduğunu gayet iyi biliyorum. Plastik mi? -Evet.
Deriydi,
gittim baktım kalite hissiyatı vermiyor.
Fanlık yapmanın lüzumu yok.

anılbaran

anılbaran

Üye
ne alaka ya g4 ü emekli mi edecekler

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Deriyle ilgili bir laf yapan varmiydi konuda?
Olayi deriye sen cektin fanlik iki asamada olur bir kendi malini över iki digerlerini voklar.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Konuyu neden deriye çektim veya plastiğe çektim önce bir okumanızı öneririm. Ucuz olur demiş bende dediğim sözleri yazdim alintıda.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Konuyu neden deriye çektim veya plastiğe çektim önce bir okumanızı öneririm. Ucuz olur demiş bende dediğim sözleri yazdim alintıda.

1000 lira altinda cok metal model gördük son zamanlar aluminyumu cok bi maliyetli ve premium görmekten vazgecin.G4 de oldukca kalite hissiyatina sahip bir model herkes anlamaz uzatmanin alemi yok.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Nerde o İPhone metal diye yere göğe sigdiramayanlar? İşlerine gelmediğinde hepsi nasılda susup kafeslerine giriyor. Elde alınan histen bahsediyorum ben :oke:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Cam kaplama ya da metal modeller ele deri ve oval G4 den daha iyi hissiyat veriyosa biz bu isi bilmiyoruz demekki.
Kullananlarin yorumlarini biliyorum uzatmak ya da fan gibi görünmek istemiyorum ama ;
Yüzüstü masaya konmus turuncu ya da mavi deri G4 den daha premium görünen ve ele müthis oturan baska telefon suan yok.
Kim metali övmüs sonra plastikci olmus beni baglamaz.1.000 liralik huaweiler de aluminyum aluminyumun maliyetle alakasi yok alakasi var gibi davranan htc nin halini görüyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Pro mu ? Yok arkadaş bu kadarı yeterli z1 den sonra bana lg g4 uzay araci gibi geldi arayüz konusunda:cool
Xperia Home ve Sense hepsini tokatlar abi
Bence Sony'nin de çoktan girmesi gereken bir alandı phablet alanı ama... Herhalde Note serisi ile rekabet etmek istemediler, Compact ile yürüdüler. Yine de ben hala yeni bir Ultra bekliyorum.
Bir ara sızıntılar olmuştu Ultra için ama çıkmadı, belki Z5 ile gelir

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben sence neden LG G4 aldım hiç düşündün mü :cool ? :D
Taçwiz'i özlediğin için fakat vatandaşın ağır eleştirisine mahkum olmamak için bu acigi kopyakar abisinin kardeşi LG ile kapattın :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben sence neden LG G4 aldım hiç düşündün mü :cool ? :D
Abi ben sana şöyle soyliyeyim one max gibi bir efsane olsaydı bırak G4 Prosunu Galaxy Note'u bile yerinden sarsardı salak htc fırsatları değerlendirmede hep en sonda :ehe

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Taçwiz'i özlediğin için fakat vatandaşın ağır eleştirisine mahkum olmamak için bu acigi kopyakar abisinin kardeşi LG ile kapattın :)
Hahahaha:D gözüm samsung su arayüz olayını cidden cozebilseydi bugün durumlar daha farklı olurdu. Su anlık söylüyorum Arayüz konusunda sense/LgUIx/Touchwiz
:cool gözlüğüm sekil
Önümden çekil

baskahmet

baskahmet

Üye
Hahahaha:D gözüm samsung su arayüz olayını cidden cozebilseydi bugün durumlar daha farklı olurdu. Su anlık söylüyorum Arayüz konusunda sense/LgUIx/Touchwiz
:cool gözlüğüm sekil
Önümden çekil
Touchwiz'in sadece kilit ekrani güzel :)

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ne mutlu Lg kopyaladıgı halde Samsung'dan iyi is çıkarmıs suan sense ve lg ux dısında telefon sanırım kullanamam gerek performans gerek kullanıslılık.

Üst Alt